spydy Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) Circa o luna in urma, la o masa cu mai multi motociclisti, unul dintre ei povestea un acident ciudat: stand la un semafor, unul cu un jeep verzui a venit usor din spate si l-a impins special, netinand cont de claxoanele si tipetele lui, pana l-a daramat cu tot cu motor, iar apoi a fugit. Amicul asta al meu zicea ca nu a apucat sa ii retina nr de inmatriculare si pana a ridicat moto ala deja disparuse. Totul s-a petrecut in Bucuresti langa casa scanteii. Astazi eu personal eram la intersectia jiului cu bucurestii noi. La semafor, m-am strecurat lejer printre masini. Chiar linga semafor era un MITSUBISHI L 200. Avand loc suficient printre el si bordura, bineinteles ca m-am bagat in fata asteptant sa se faca verde. Idiotul asta cu masina, a avansat incet pina am simtit roata lui pe piciorul meu. Au urmat apoi injuraturi, ma impins pina am cazut cu motocicleta, am lasat-o jos, am fugit la masina lui, am apucat sa ii bag un picior in portiera si a fugit pe rosu. Cand ma chinuiam sa ridic repede moto sa fug dupa el, un cetatean amabil a venit de pe refugiul de tramvai sa ma ajute ( spre nesimtirea mea, grabit sa fug dupa boul ala, nici nu i-am multumit), si auzi ce imi zice : " fugi nene repede si i-ai numarul ca ala e nebun; saptamana trecuta a facut praf pe unul cu un scuter tot aici in intersectie, ca a ocolit refugiul airea". ATENTIE : masina e un MITSUBISHI L 200 (jeep papuc) de culoare verzui cu nr. de inmatriculare: B 45986. Oare sunt coincidente; sau e vb de acelasi nebun, cel putin e cam in acceasi zona? Am sa merg azi la acidente auto desi cred ca degeaba ma duc, dar totusi daca dati de dementul asta in trafic feriti-va frate. eu nu am patit nimic, si sper ca nici altcineva! Am atasat si o poza luata de pe net cu masina pentru necunoscatori! Editat Septembrie 13, 2006 de spydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Care se baga la o echipa "educationala"? Ca altceva mai inteligent NU STIU efectiv ce sa zic - recunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Naspa frate! Sunt curios ce spun politaii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 dupa ce ajung la politie o sa iti spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 1. da-ti una in genunchi sa ai o super vanataie 2. du-te la politie si reclama 3. dovada IML 4. incepe distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 dupa ce ajung la politie o sa iti spun suunt si eu tare curios de ce vor spune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 ce (cuvant urat) ! politisti ce au avut de spus? se mai stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 La 17:00 scap de la munca si merg direct. As vrea sa dau inca o data de el in trafic, dar sa-l vad eu primul. Se mai vede el munte cu munte daramite om cu om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Care se baga la o echipa "educationala"? Ca altceva mai inteligent NU STIU efectiv ce sa zic - recunosc. subscriu! punem mana de la mana si ii lasam in loc de jeep un lastun sau un trabant....cred ca mai mult de 5 milioane nu are cum sa fie....impartit la minim 5....cred ca iese! inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 13, 2006 Admin Share Postat Septembrie 13, 2006 Reclama-l la politie. Era bine daca luai datele celui care te-a ajutat de martor. masina e un MITSUBISHI L 200 (jeep papuc) chestia aia se numeste "camioneta", "furgoneta" sau "pick-up". In nici un caz papuc, cu atat mai mult jeep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) Reclama-l la politie. Era bine daca luai datele celui care te-a ajutat de martor. chestia aia se numeste "camioneta" sau "furgoneta" Crede-ma ca si nervos si grabit nici nu i-am zis multumesc. Inca nici acum nu imi vine sa cred ca poate exista un sofer cu atata ura si nepasare in el Crede-ma ca si nervos si grabit nici nu i-am zis multumesc. Inca nici acum nu imi vine sa cred ca poate exista un sofer cu atata ura si nepasare in el Modelul cred ca e Pick-up Editat Septembrie 13, 2006 de spydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Omul ala trebuie sa aiba o problema de judecata si comportament. Trebuie legat de un copac in pielea goala si lasat sa il devoreze tantarii. Poate ii vine mintea la cap.. ........ auzi domne ce idiot .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Ma bag la o tentativa de reeducare a imbecilului. Vb pe la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Au fost mai multe "tentative" dastea si de multe ori vorbele au ramas vorbe! Multa _|_ pt dobitoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Au fost mai multe "tentative" dastea si de multe ori vorbele au ramas vorbe! Multa _|_ pt dobitoc! in general dupa razboi multi viteji se arata... am tot vazut posturi de genu asta, dar niciodata "Lam Turnal pe ala care o facut aia...." asteptam....till then: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 in general dupa razboi multi viteji se arata... am tot vazut posturi de genu asta, dar niciodata "Lam Turnal pe ala care o facut aia...." asteptam....till then: a fost... afost ... cu poze chiar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Au fost mai multe "tentative" dastea si de multe ori vorbele au ramas vorbe! Multa _|_ pt dobitoc! in general dupa razboi multi viteji se arata... am tot vazut posturi de genu asta, dar niciodata "Lam Turnal pe ala care o facut aia...." asteptam....till then: Voi v-ati baga asa aiurea?Eu de exemplu nici nu-l cunosc pe spydy@,n-are nimic completat la profil.In cazul asta de unde stiu ca cele relatate de el sunt adevarate?Poate sa fie foarte bine o gluma proasta sau un act de razbunare pe cineva care l-a deranjat cu altceva decat ce a prezentat el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) 1. da-ti una in genunchi sa ai o super vanataie 2. du-te la politie si reclama 3. dovada IML 4. incepe distractia Corect. @ spydy :Daca nu faci nimic esti fraier, putea sa te lase infirm pe viata din idiotenia asta .Incalificabil. Editat Septembrie 13, 2006 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 a fost... afost ... cu poze chiar! Unde? Un link, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Unde? Un link, ceva... nu mai stiu... o chestie veche de prin aprilie-mai-iunie era unul care faramase un taxiu... apoi postase poze aici pe site... si in cele din urma le-a scos... promit sa caut dar nu sunt f sigur ca voi gasi deoarece nu mai tzin minte unde postase respectivul uiote aici: /index.php?...=40513&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Prindeti-l pe fraier si ardeti-l cat se poate de tare . Si.. casa scanteii e si aproape de arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 nu mai stiu... o chestie veche de prin aprilie-mai-iunie era unul care faramase un taxiu... apoi postasepoze aici pe site... si in cele din urma lea scos... promit sa caut dar nu sunt f sigur ca voi gasi deoarece nu mai tzin minte unde postase respectivul uiote aici: /index.php?...=40513&st=0 da mersi frumos, nu stiam de el. dar oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) Sunt multi nenorociti care fac faze din astea. Doar asa de fun. Si astia chiar merita . Pt. ca in prostia si inconstienta lor, nu realizeaza ca pot omori un om. Sunt f. multi, care chiar daca nu te imping sau nu te ating, fac orice sa te sperie sau sa te incomodeze cumva. Specia asta trebuie starpita din fasa. :angryfire: Editat Septembrie 13, 2006 de koana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 La mine e simplu....daca caraie careva ceva, rezulta ca dau un rateu...daca-i mai arde de discutii ...sunt deschis intotdeauna... deobicei nu le mai arde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 uiote aici: /index.php?...=40513&st=0 Mersi . Tare link-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate