Speedy.K Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Daca n-am alta treaba poate va lovesc si eu cu o prezenta EX... Oricum, poate va ganditi de pe acum si la... /index.php?...p;#entry2820427 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Da, deci, cum ziceam, maine ce faceti? Ne putem vedea maine seara? Eventual, sa mai schimbam si noi locul, daca poate si Eugen sa vina, si nu lucreaza... Tu ce faceti absentul lunii, a.k.a. Mihai , ne onorezi cu prezenta? @Speedy: Ne gandim, ne gandim. Editat Aprilie 15, 2011 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Da, deci, cum ziceam, maine ce faceti? Ne putem vedea maine seara? Eventual, sa mai schimbam si noi locul, daca poate si Eugen sa vina, si nu lucreaza... postati si voi o locatie,ora si eventual cum puteti fi contactati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Sunt la constanta; iar lipsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Mda... Din pacate va trebui s-o lasam pe saptamana viitoare, ca-s prea multi care nu pot veni... Mihai e plecat, Eugen lucreaza, Alex tre' sa stea sa invete pentru scoala... Vorbim, stabilim, si cadem de acord in privinta unei seri in care sa ne vedem, si apoi postam. Kappy666, vezi ca ti-am dat add in lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Kappy666, vezi ca ti-am dat add in lista. "patrunjelul spanzurat"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Da, patrunjelu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Eh... Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget... Seria EX rulz! De la "revederile" astea mai mici, sa zicem ca nu te vedem ca tragi chiulul, dar daca nici la intrunirea de la sfarsitul lunii, care se vrea a fi pe tara, nu vii... Apropo de compresia, m-a sunat Bogdan acum si mi-a zis ca ma 9 pe un cilindru si 4 pe altu'. E mai bine, decat 2 si 7, cum stiam eu. Pai tu nu prea ai fi un outsider, dat fiind faptu' ca ai acelasi tip de motor. Deci, te asteptam la urmatoarea intalnire, si poate vii si tu pe Cheia, la "intrunirea" de la sfarsitul lunii. Uite aici mai multe detalii: /index.php?...t&p=2801985 . asta inseamna ca si eu am in loc de 4 pe unu si 7 pe celalalt 6 si 9??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 De fapt inseamna ca scula cu care a masurat compresia nu este verificata metrologic si are erori mari (am exclus ca Bogdan nu ar stii sa masoare compresia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Salutare, Nu stiti unde pot gasi un pinion fata pentru Kawasaki EN 500 A model 1993? Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Salut Intrebare din partea unui prieten cu EN-ul "C" :De care,de-unde si cam cat,caucioace...? Scuze,n-am rabdare sa caut in toate paginile anterioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 100/90-19 - fata 140/90-15 - spate Pe spate intra si un 150/90-15... anvelopemoto.eu - cea mai buna oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Salutare, Nu stiti unde pot gasi un pinion fata pentru Kawasaki EN 500 A model 1993? Numai bine. http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/?_from=R...p;_sacat=131090 aici pe ebay.de sunt toate piesele de EN; ia-le pe rand si vezi dupa poze; cautam eu dar nu stiu cum ii zice la pinion in germana Se pare ca ii zice Achse, uite aici pare sa fie pinionul spate, Achse hinten http://cgi.ebay.de/KAWASAKI-EN-500-A-VULCA...=item3a5de0aed6 deci tie iti trebuie "Achse vorn", cauta dupa cuvintele astea la primul link Editat Aprilie 20, 2011 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbul Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Salut! A-m si eu un en500 din 92,si vreau sai schimb patina de la lntul de distributie. Unde gasesc mai ieftina si cum trebuie sa procedez,la schimbarea ei ...... Multani.... Costin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Vino diseara la "Pe Baricade" si detaliem. http://www.pebaricade.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbul Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Salut,daca invitatia se refera la mine,miiiiiii de scuze dar nu am cum. Lucrez numai de noapte si deocamdata nu prea pot sa evadez de la servici. Maine si in weekend as putea sa evadez,pe la ce ora va intalniti ? Asfalt uscat. Costin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Pai noi in weekend facem o mica plimbarica. Uite aici detalii: /index.php?...t&p=2823614 In principiu a ramas sa ne vedem la 11.00, sa plecam spre Bragadiru, apoi popas in Giurgiu, si spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbul Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Salut! Pentru accesorii de motor(din inox) la preturii accesibile,garantie pe viata... www.motoclonare.blogspot.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Ai fost la SMAEB? Am lasat un biletel la un En500 A, sa intre pe forum, chiar pe 9 aprilie, cand ti-ai facut tu cont. Ai cumva si sissy-bar cu portbagaj, ca pe blogul ala cu "motoclonare"? Cu "CP"? Mesaj completat Ne vedem maine seara la Eugen, pentru cei care nu intrati pe topicul de intalneli. Avem de stabilit cum facem sambata, la plecarea pe Cheia. /index.php?...t&p=2833557 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbul Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Ai fost la SMAEB? Am lasat un biletel la un En500 A, sa intre pe forum, chiar pe 9 aprilie, cand ti-ai facut tu cont. Ai cumva si sissy-bar cu portbagaj, ca pe blogul ala cu "motoclonare"? Cu "CP"? Mesaj completat Ne vedem maine seara la Eugen, pentru cei care nu intrati pe topicul de intalneli. Avem de stabilit cum facem sambata, la plecarea pe Cheia. /index.php?...t&p=2833557 Salut! Eu sunt cel de la SMAEB,cel cu biletelu Mergeam si eu cu voi acum dar a-m en-ul stricat,ma lasat rotorul de la alternator(magnetii,praf).. Am comandat,trebuie sa vina vineri s-au luni,marti. Stie cineva cum trebuie sa procedez,la demontarea rotorului de pe arbore.Trebuie sa tin cont de ceva(un semn). Pe spatele lui mai are montat ceva cu niste role trebuie sa a-m grije sa nu le schimb pozitia,le demontez si le montez pe cel nou........ Daca ma poate sfatui cineva bem ... Multam... Costin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Ce misto, te-am "corupt" si pe tine! Bine ai venit printre posesorii acestei minunate motociclete! Imi pare rau ca nu poti sa ne insotesti in "prima intrunire" a posesorilor de EN 500, dar lasa ca luna viitoare facem alta! Sunt curios cat ai dat pe rotorul ala si de unde l-ai achizitionat (eletrexworld?). Cat despre demontat/montat nu pot sa-ti spun prea multe deoarece nu am facut pana acum asa ceva. Daca ai un garaj in care poti face operatiunea asta, poti sa te apuci singur, cu cartea tehnica in fata si nu prea ai cum sa gresesti (daca esti putin atent), dar daca nu ai, te-as sfatui sa-l duci la un mecanic, e pacat sa stai cu motorul desfacut afara, in vant... Cam asta e, spor la treaba! ps: incearca sa scrii corect gramatical, o sa rada lumea de tine si nu o sa iti placa, fara suparare! Editat Aprilie 28, 2011 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Banuiesc ca s-a scris pe undeva...curea originala pentru Kawasaki EN 500 A pe unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Banuiesc ca s-a scris pe undeva...curea originala pentru Kawasaki EN 500 A pe unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 (editat) Banuiesc ca poti sa cauti... Editat Aprilie 29, 2011 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Banuiesc ca s-a scris pe undeva...curea originala pentru Kawasaki EN 500 A pe unde gasesc? Am rezolvat...scuze de post Mesaj completat Banuiesc ca poti sa cauti... Da, da..esti un simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate