Budd Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Io stau si ma intreb de ce nu bagati apa de Dambovita in motor daca are calitatile alea de lubrifiere pe care le laudati. Sau ma rog, apa de IOR (whatever IOR means). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Nu stii tu care-i treaba cu apa din Dambovita sau din IOR, imprastiata de cisternele firmelor de salubrizare pe strazi. Pot sa-ti spun totusi ca n-are nicio legatura cu apa de ploaie, fie si pentru simplul fapt ca provine din alta sursa. Deci iar esti pe dinafara. Apa de Dambovita e cleioasa? Io cred ca au contract cu aia de vand mobre cu abees. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Apa de Dambovita e cleioasa? Io cred ca au contract cu aia de vand mobre cu abees. Mai documenteaza-te si tu, ca sursa-i la botu' calului: /index.php?showtopic=560619 /index.php?showtopic=211707 /index.php?showtopic=523915 /index.php?showtopic=264004 /index.php?showtopic=97469 /index.php?showtopic=93041 /index.php?showtopic=40997 /index.php?showtopic=44205 /index.php?showtopic=17429 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Stiu toate topicurile plangaretilor... nimic nou. Vaiii, iar au udat nesimtititi.. vai , ce ne facem! Petitii, mitinguri .. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caporcea Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 mie mi s-a intamplat sa alunec zdravan pe smoala aia de umple crapaturile din asfalt; sunt unele portiuni cu suprafata mare dar sunt greu de vazut, mai ales cand era ud pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 mie mi s-a intamplat sa alunec zdravan pe smoala aia de umple crapaturile din asfalt; sunt unele portiuni cu suprafata mare dar sunt greu de vazut, mai ales cand era ud pe jos... Olio ce frica mi-e de serpii aia! Am dat odata gaz voios si roata a prins un sarpe d-ala de smoala. M-am usurat instantaneu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Olio ce frica mi-e de serpii aia! Am dat odata gaz voios si roata a prins un sarpe d-ala de smoala. M-am usurat instantaneu. so ce are asta a face ci ABSu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 so ce are asta a face ci ABSu? Nimic.Faceam conversatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caporcea Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 (editat) so ce are asta a face ci ABSu? pai daca franezi pe smoala/serpi...nu crezi ca o sa conteze ABS-ul ? Un presupus caz urat este ala in care roata fata se blocheaza pe smoala si cand se termina dracia si dai de asfalt uscat, daca n-ai suficienta viteza s-ar putea sa te pui in cap. Cred ca ABS-ul te-ar putea scoate dintr-o situatie d-asta. Nu stiu voi ce parere aveti de umpluturile astea de asfalt, dar dupa ce mi-a fugit fundul o data foarte tare am inceput sa fiu mult mai atent la ele. Plus de toate, coincidenta stupida face ca ele sa fie, de cele mai multe ori, intre benzi...acolo unde suntem noi. btw, love the bumblebee and the r1100 RT Editat Martie 1, 2011 de caporcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Stiu toate topicurile plangaretilor... nimic nou. Vaiii, iar au udat nesimtititi.. vai , ce ne facem! Petitii, mitinguri .. etc. Sa nu generalizam. Un pic de offtopic - pe cacatu' ala de apa din Dambovita, din Mississippi sau de unde o fi fost m-am varsat original fara sa aiba nici cea mai mica legatura cu frana. Pur si simplu m-am inclinat nesemnificativ de putin si am miscat extrem de putin ghidonul cat sa nu trec chiar de-a dreptul peste un canal si in secunda doi eram pe jos Viteza - vro 40 km/h (abia ce plecasem de la stop), manevra facuta natural, din reflex, ca si alte dati. Nici n-am stiut ce m-a "lovit". Motoreta - DR-u cu care merg si dormind, caucioace allroad bunicele (nu mi-au mai pus niciodata probleme nici pana atunci si nici dupa), ce sa inteleg din asta? Nu stiu altii cum sunt dar io dau vina pe smegma aia ce o numesc aia apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 (editat) Olio ce frica mi-e de serpii aia! Am dat odata gaz voios si roata a prins un sarpe d-ala de smoala. M-am usurat instantaneu. pai daca franezi pe smoala/serpi...nu crezi ca o sa conteze ABS-ul ? Un presupus caz urat este ala in care roata fata se blocheaza pe smoala si cand se termina dracia si dai de asfalt uscat, daca n-ai suficienta viteza s-ar putea sa te pui in cap. Cred ca ABS-ul te-ar putea scoate dintr-o situatie d-asta. Nu stiu voi ce parere aveti de umpluturile astea de asfalt, dar dupa ce mi-a fugit fundul o data foarte tare am inceput sa fiu mult mai atent la ele. Plus de toate, coincidenta stupida face ca ele sa fie, de cele mai multe ori, intre benzi...acolo unde suntem noi. btw, love the bumblebee and the r1100 RT r1100RT and the bumblebee:) Fixed Nu de alta, dar e pacat ca sa nu fie in ordine cronologica Editat Martie 1, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caporcea Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 )...pana la urma, are sens abs-ul sau n-are? Sv650-ul meu vin si in varianta cu si in varianta fara. Eu sunt fara, dar pe viitor ma gandeam ca ABS-ul sa fie un criteriu de selectie a mobrei, cu toate ca nu i-am simtit atat de mult lipsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Nu stiu altii cum sunt dar io dau vina pe smegma aia ce o numesc aia apa. Cred ca pot sa ude si cu apa din Marea Bering ca nu conteaza, cred ca problema e jegul de pe sosele care odata udat devine un clei mâlos... Faceti miting sa mai curete si praful sau cernoziomul de pe strazi... Mesaj completat )...pana la urma, are sens abs-ul sau n-are? Nu are sens deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 )...pana la urma, are sens abs-ul sau n-are? Cum dracu' sa nu aiba sens? Are. Insa nu e necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 cred ca problema e jegul de pe sosele care odata udat devine un clei mâlos... Asta e intr-adevar plauzibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 daca ar fi jegul de vina, ar aluneca la fel si cand incepe sa ploua, si nu e cazul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Ai facut tu un studiu asa.. si-ai calculat coeficientul de alunecare cu apa din DB si apa de ploaie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Ai facut tu un studiu asa.. si-ai calculat coeficientul de alunecare cu apa din DB si apa de ploaie, nu? Nu, maestre, cel mai probabil a facut experimentul pe propria piele, pentru ca merge cu mobra prin Bucuresti, spre deosebire de matale care te dai prin Brno. Apropo, ce-i ala coeficient de alunecare? Inginere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 e totuna cu coeficientul de franare inginere... e un alt fel de-a spune.. http://www.referatele.com/referate/fizica/...eratele-com.php Apropo, mai faceti un miting sa va spele strazile in Bucuresti, sa mature praful si malul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 e totuna cu coeficientul de franare inginere... e un alt fel de-a spune.. http://www.referatele.com/referate/fizica/...eratele-com.php Apropo, mai faceti un miting sa va spele strazile in Bucuresti, sa mature praful si malul... Si coeficientul de franare ce e, ca vad ca-n referatul lu' matale scrie "coeficient de frecare la alunecare"? Ultimul offtopic si dupa aia poti sa continui sa scrii doar ca sa il depasesti pe userul Bikeshop la numarul de posturi (macar alea mai au un rost, spre deosebire de ale tale): Mi se pare de bun simt sa nu-ti mai dai cu parerea atata timp cat n-ai vazut ce spume face apa aia de Dambovita aruncata peste jegul de pe strazile Bucurestiului si atata timp cat n-ai pus cracul jos la un semafor din Bucuresti sa vezi cum iti aluneca cizma. Ca sa nu mai zic de roti. In al doilea rand, cred ca ma confunzi atunci cand ma indemni la facut mitinguri pe tema asta. In al treilea rand, mai tine si tu in piept aerul asta de superioritate si nu ii mai da drumul pe forum ca nu da bine. Hai pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 (editat) E totuna bre... poti sa-i zici cum vrei, de frecare sau de alunecare. Am zis eu alunecare ca sa sune mai .. plastic. Restul nu comentez, vad ca te doare ca nu ai asa multe posturi ca mine, ca nu resusesti sa-mi fi superior, etc etc.. dileme ale userului de internet.. Pe mine personal ma enerveaza cand cei din BUCURESTI generalizeaza la toata TARA! Intelegi? Atat. l.e. De unde pl ca__lui stii tu ca nu am pus cracul pe jos la semafor la bucuresti mai orbete? De ce iti dai cu presupusul aiurea? Editat Martie 2, 2011 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 E totuna bre... poti sa-i zici cum vrei, de frecare sau de alunecare. Am zis eu alunecare ca sa sune mai .. plastic.Restul nu comentez, vad ca te doare ca nu ai asa multe posturi ca mine, ca nu resusesti sa-mi fi superior, etc etc.. dileme ale userului de internet.. Pe mine personal ma enerveaza cand cei din BUCURESTI generalizeaza la toata TARA! Intelegi? Atat. l.e. De unde pl ca__lui stii tu ca nu am pus cracul pe jos la semafor la bucuresti mai orbete? De ce iti dai cu presupusul aiurea? Moooama ce cuvinte grele...Plezneste-te cu un warn pe obraz.Bei Belboade,incep sa cred ca ai ceva cu kle-istii...sau kle-istii cu tine,mai vedem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Moooama ce cuvinte grele...Plezneste-te cu un warn pe obraz.Bei Belboade,incep sa cred ca ai ceva cu kle-istii...sau kle-istii cu tine,mai vedem noi. Deja mi-am dat warn. Pla ca__lui e expresia mea preferata. Vezi ca esti off-topic, aici se discuta de ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caporcea Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Ok. Cine are ABS si l-a scapat nelovit, necauzt...nemurit dintr-o situtatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 (editat) Deja mi-am dat warn. Pla ca__lui e expresia mea preferata. Serios?E bine daca doar expresia este pa placul tau Vezi ca esti off-topic, aici se discuta de ABS.Nu zau!Dapoi cine o freaca offtopic de vreo 2 pagini?! Editat Martie 2, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate