wolf4mwolf Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Frig...drept care Una peste alta m-am simtit superrrr...precum huhurezii noaptea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Poze de la Breaza... si imprejurimi (Ploiesti, Brasov, Valenii de Munte, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Al cui e cainele ala, si cum il cara? Ma intereseaza direct! asa este carat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 bun Grupu' de la ora 8 s'a reunit de data asta pe la 9 la Arc Au fost cooptati noi membri: cristibmw, splengus, bronto In total, 14 moto, impresive, isn't it? Cu o scurta ocolire prin Ploiesti, in cautarea unui magazin disparut, am ajuns in Breaza chiar cand pleca parada, si am fost intorsi din drum (sa mergem noi pe piatra cubica de 2 ori in jumatate de ora, aia e)... Micii cam nefacuti, nu am stat mai mult de 2 ore in locatie, ne manca in palma de un drum pe Cheia, nu prea avem poze de acolo din cauza de nebunii care nu au facut nici o pauza, se stiu ei... Gata cu vorbele, pozeeee (multumita fotografului amra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Noi cei din c-ta am fost in Vama Veche. /index.php?showtopic=61869 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 poze nu am facut aseara ca am fost ocupatzi cu altele am fost shi in a doua seara ocupat, da vro 2-3 poze tot am facut partea I poze de la breaza shi de pe drum spre festivalul cashcavalei de la doftana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura87 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 poze II din II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Citeva poze de simbata. Nu am putut sta peste noapte. Asta e....! Citeva poze sint si de la Sinaia cota 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu ij Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 un pic de poze si de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 cateva poze de duminica,dupa targul de cascaval cand am ajuns la barajul de la paltinu drepturile de autor nu-mi apartin,dar nu cred ca se supara "artistul"! scuzati caltitatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Al cui e cainele ala, si cum il cara? Ma intereseaza direct! nu stiu cum il cheama pe proprietar, dar pe caine l-am vazut ca statea cuminte pe motor intre picioarele pilotului.am inteles ca nu e legat de motor si a adunat ceva mile pe motor. simpatic rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 (editat) nu stiu cum il cheama pe proprietar, dar pe caine l-am vazut ca statea cuminte pe motor intre picioarele pilotului.am inteles ca nu e legat de motor si a adunat ceva mile pe motor. simpatic rau Pai atunci.. daca nu e legat cum sta fixat intre picioarele pilotului? Hm..... Editat Septembrie 20, 2006 de Stimpy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Pai atunci.. daca nu e legat cum sta fixat intre picioarele pilotului? Hm..... fratilor...nu ati inteles nimic! s-a mentionat ceva mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucica_fiara Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 A fost super...bravo Stephoane si tuturor celor ce au contribuit la organizarea evenimentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 lucica fiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Ceva filmulete de la parada nu are nimeni ? Ca s-a tot filmat dintr-un 4x4 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Cel care a filmat era Nitescu! Asa ca...VREM SI NOI DVD-ul! Plsssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) Cel care a filmat era Nitescu! Asa ca...VREM SI NOI DVD-ul! Plsssssss LA MUNCA BA!!!!!!!!!!!!! te astept in breaza sa-ti rup capu'... si sa aduci pozele Editat Septembrie 22, 2006 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Chiar asa. De unde luam si noi filmul? La fiecare parada se filmeaza, dar nimeni nu are filmul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 pai da, ca unii lasa pozele la Breaza.....nu stie ca asteapta lumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) Rugam din inimile noastre de copii pe dl Nitescu sa ne ofere posibilitatea sa vizionam si noi benzile ! Editat Septembrie 22, 2006 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Filmul o sa fie pus pe DVD-ul cu intalniri (ca si anul trecut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Filmul o sa fie pus pe DVD-ul cu intalniri (ca si anul trecut) yeeeey,multumim....dar dvd-ul de unde il luam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate