Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 .dublu post, sorry care era primul? Mesaj completat mândre mobriste Âşi bravi motocicliÂştiplecați urechea la mine, să nu ajungeți triÂşti. dacă lui fanny fata, i se pune pata, imediat pe voi ea va pune fatwa. Talented sicko !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 am dat cu batu-n balta si am speriat pestii...a plecat fata.... sa speram ca ne va raspunde totusi eu nu inteleg schimbarile astea sincer, s-ar intoarce in mormant stramosii care s-au luptat cu turcii ca noi si restul europei sa ramanem crestini... sa fim crestini macar asa din printzip ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 oare dacă-mi iau fular o s-ajung Âşi eu cu har har de ăla musulman să nu mai mănânc salam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Cria, te rog sa nu mai tragi concluzii si sa emani judecati de valoare in ceea ce priveste ateii, motociclisti sau nu si ateismul, in general.Putem discuta, bineintees, dar eu unul nu as avea mandria de a cataloga. Si da, sunt ateu, dar am cativa prieteni preoti (unul chiar raspopit). Sunt niste parteneri de discutii faini, dar nu prea sunt de invitat acasa, ca beau si apa de la flori. * Louis draga, nu ma mai ruga chestii imposibile. concluziile le trag cum vreau si cum ma duce capul. nu te implica, sunt ale mele si doar ptr. mine le trag, ok?: judecati de valoare nu am "emis", ci doar imi spun parerea, la fel ca orice alt forumist de aici. prin urmare, n-ai de ce sa te simti lezat/vizat. eu doar spun ce gandesc, fara sa aderesez cuiva judecatile mele (folosesc cuvinte generice. "ateii" e unul din ele. o denumire, atat). apoi, daca ceva ma face sa rad, rad. nu-s genul care sa se abtina. la fel, daca cineva sare calul cand mi se adreseza, e tras de atentie sau chiar o ia peste bot. in scop "justitiar", educativ. nu am nimic cu persoana in cauza. deci, mai stai de vorba cu mine? ...poate imi fac si eu un prieten ateu. Editat Ianuarie 21, 2011 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 poti manca salam, stai flexat numai sa nu contina porc ,sa nu fie gatit in oala in care s-a gatit porc deci sa nu fie atins de un porc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 dar dacă-i pun la porc fular, Âşi-l bag în piesă de olar, îl scap oare de păgânie să-l fac Âşef pe la geamie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 ...6.@Cria: o femeie mult prea "altfel" pt. vremurile noastre...mujer, stay that way..poate-mi faci o vizita in Otopeni cand vii la party;) ... * eu merg la Biker's, as bea o bere cu tine daca ajungi la party. da' sa ma tragi de maneca, ca eu nu-mi iau ochelarii la mine si s-ar putea sa vad ...mai rar. daca as bea o bere cu fiecare ateu, moaaama, ce m-ar pedepsi dumnezeu. da' io ii spun ca vreau sa-i convertesc, deci e intr-un scop bun, asa ca o sa ma ierte.. o femeie - e de-ajuns. see ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 so, is this the beginning of a beautiful friendship? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 dar dacă-i pun la porc fular,Âşi-l bag în piesă de olar, îl scap oare de păgânie să-l fac Âşef pe la geamie? * mne, aici avem noi europenii o preconceptie. nu din cauza ca e impotriva religiei lor nu mananca arabii porc. carnea porcului are cele mai multe toxine (nici eu nu mananc porc decat de Craciun ) si din cauza ca in tarile musulmane e si caldura mare, carnea de porc e greu de pastrat mult timp in stare cruda, asa incat sa se mentina in limite comestibile. pe vremuri nu erau frigidere, ghiata se gasea greu pe la ei p-acolo, carnea era uscata si sarata, apoi pastrata mult timp la temperaturi cu + (pastrama! miaaam!). porcul e greu de pastrat asa, deci se "spurca" repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) dar dacă-i pun la porc fular,Âşi-l bag în piesă de olar, îl scap oare de păgânie să-l fac Âşef pe la geamie? si raspunsul esssteee.....NU berbecutu-i preferat ca-i curat si descantat inainte de omor pupa-l-ai in bot usor ce agramaticalitati fac si io Editat Ianuarie 21, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 * tacerea mieilor! da, da, prieteniile ii plac si lui Dumnezeu si lui Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 acu că tot am făcut pace un cântec în cor ia să băgăm. si nimeni pe noi să ne cace pe porc Âşi pe miel să integrăm. bună-i pastrama Âşi răcitura pe grătar ori la oală de lut pun fularul, sug murătura mai bine mă duc să mă ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 * Louis draga, nu ma mai ruga chestii imposibile. concluziile le trag cum vreau si cum ma duce capul. nu te implica, sunt ale mele si doar ptr. mine le trag, ok?: judecati de valoare nu am "emis", ci doar imi spun parerea, la fel ca orice alt forumist de aici. prin urmare, n-ai de ce sa te simti lezat/vizat. eu doar spun ce gandesc, fara sa aderesez cuiva judecatile mele (folosesc cuvinte generice. "ateii" e unul din ele. o denumire, atat). apoi, daca ceva ma face sa rad, rad. nu-s genul care sa se abtina. la fel, daca cineva sare calul cand mi se adreseza, e tras de atentie sau chiar o ia peste bot. in scop "justitiar", educativ. nu am nimic cu persoana in cauza. deci, mai stai de vorba cu mine? ...poate imi fac si eu un prieten ateu. ok, nu m-am atacat, ar fi si culmea! sigur ca stau de vorba cu tine. oricand. am o slabiciune, imi plac oamenii mai mintosi, asa... si ai un prieten ateu, crede-ma. sper ca ti-a transmis Olga salutarile cu care le-am trimis, in Decembrie quote// Satana care era primul? dublu post era la raspunsul spre Cria, iubita noastra comuna. Satano, acuma ca m-am facut si Harry Potter, pot sa fiu consecvent si sa-ti spun in continuare:Ai dreptate! De acum, ca (sper) ti-am indeplinit fanteziile, sau macar o mica parte din ele, revin cu avatarul meu normal. Mesaj completat acu că tot am făcut paceun cântec în cor ia să băgăm. si nimeni pe noi să ne cace pe porc Âşi pe miel să integrăm. bună-i pastrama Âşi răcitura pe grătar ori la oală de lut pun fularul, sug murătura mai bine mă duc să mă ... culc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 ok, nu m-am atacat, ar fi si culmea!sigur ca stau de vorba cu tine. oricand. am o slabiciune, imi plac oamenii mai mintosi, asa... si ai un prieten ateu, crede-ma. sper ca ti-a transmis Olga salutarile cu care le-am trimis, in Decembrie ... * sigur! vrei sa fii prietenul meu imaginar? merci de salutari, le-am primit si le-am pus bine. sa tina pana la primavara, cand o sa aterizez e la Sibiu. sa vezi atuncea vorbe! Mesaj completat ... bună-i pastrama Âşi răcitura pe grătar ori la oală de lut pun fularul, sug murătura mai bine mă duc să mă ... * imprumut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) quote// Satanacare era primul? dublu post era la raspunsul spre Cria, iubita noastra comuna. Satano, acuma ca m-am facut si Harry Potter, pot sa fiu consecvent si sa-ti spun in continuare:Ai dreptate! De acum, ca (sper) ti-am indeplinit fanteziile, sau macar o mica parte din ele, revin cu avatarul meu normal. Sa se stie, pentru posteri(or)tate ca @Cria e o slabiciune de-a mea, chiar daca intalnirile noastre-s virtuale. Avem ceva in comun: si mie-mi plac femeile mintoase, agere, ascutite-n minte sau cum vrei sa-i mai spui. Am niste abonate de pe foeumul asta...dovada vie ca las mujeres nu-s toate superficiale! Si, dragul meu domn, iti multumesc, insa am fost in dormitor si nu te-am vazut imbracat ca Harry Poter, strigandu-ma "stapana, am facut niste vraji..am fost baiat rau!", asa ca.......... Bun si avatarul tau normal, mai ales ca ai tigarEa-n gura in stil "Marlboro man" Se mai vorbeste despre iZlam? @monsteristu: "......iau de baut"? Editat Ianuarie 21, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 cata treaba aveti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 cata treaba aveti.... Si cam ce-ai vrea sa facem? Scuze ca te trezesc la realitate, insa tu ai cam aceeasi traba ca si noi. Daca erai atat de deranjat, nu intrai pe forum, nu intrai pe topicul asta, ca sa spui...nimic. Macar noi socializam. Si JUR ca intre timp am facut si mancare. So, -cratita-check! - forum-check. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 futui, mi s-a stricat softul care face poezele. vladvlad, n-ai un fular? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 futui, mi s-a stricat softul care face poezele. vladvlad, n-ai un fular? Baaai, lasa bai rautatile! Omul a remarcat pe buna dreptate ca suntem niste tristi, noi, astia care stam la ora asta pe forum! Eu ma auto-declar "Trista Sefa" si mi-am gasit o activitate educativa si emotionanta:imi fac poze cu laptopu' ! Am si urcat una, care e de inalta tinuta...vreau doar sa stiu: mai considera dl. user ca nu am ce face la ora asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 mândre mobriste Âşi bravi motocicliÂştiplecați urechea la mine, să nu ajungeți triÂşti. dacă lui fanny fata, i se pune pata, imediat pe voi ea va pune fatwa. badabim badabum... kaboom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 * ete si poza cu cina de asta seara. ptr. necunoscatori: o felie de toba (de la Craciun), bucatzele de slanina cu boia (de la Brasov) si un carnat Sugiuc uscat rau - de oaie (de la arabu' din cartier care are cea mai buna macelarie, unde-s clienta fidela, of course. ca o paranteza-teza: arabu meu are nevasta romanca, o fata frumoasa si foarte politicoasa care serveste la tejghea despletita si imbracata in blugi. zambeste tot timpul si spune multzumesc cand iti da plasa cu carnati si carne). hai ca daca mai cautam nitzel gaseam si sticla de palinca si salata de ardei de la husari. da' sa nu-l mani prea tare pe Dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 mâncai Âşi eu o varză cu cârnați din caserola plăsticoasă mai stau un pic, mai fac un viers Âş-apoi mă duc acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 vine judecata de apoi la DR........U cu religia islamu si coranu beti si mancati si ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Cria, de-abea astept vorbele alea de care vorbeai, la primavara. Sa ma suni neaparat, vezi ca am tel-ul la profil. Satano, am revenit cu avatarul ala sexos, ca ziceai ca nu l-ai vazut. Apropo de sexos, ai ceva poze de cand ai fost plecata in dormitor? P.S. Mooor de foame! Cria, de ce ma chinui cu carnati, slanina si (vaga) promisiune a unui rachiu cu salata de ardei? Editat Ianuarie 21, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Cria, de-abea astept vorbele alea de care vorbeai, la primavara. Sa ma suni neaparat, vezi ca am tel-ul la profil. Satano, am revenit cu avatarul ala sexos, ca ziceai ca nu l-ai vazut. Apropo de sexos, ai ceva poze de cand ai fost plecata in dormitor? P.S. Mooor de foame! Cria, de ce ma chinui cu carnati, slanina si (vaga) promisiune a unui rachiu cu salata de ardei? Da! Am poza! /index.php?...157&st=1220 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate