wrongname Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 pai asa zi mai, Constanta RULZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 io sunt ala cu bmw-ul pai alexx io nu sunt in concediu asa ca sambata esclus. aseara m-am uitat la THE LONG WAY AROUND SUPPERR DRUM! SUPER AVENTURA! trei dvd-uri intregi n-am putut sa adorm pana nu s-au terminat poate gasim alte drumuri ca pe cheia nu vrea wrongname poate mai aveti ceva idei - io ma gandeam la barajul de la paltinu dar e prea aproape si prea naspa drumul. cam mica tara asta. hai la dunare sa mancam un peste?!?!?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 poate mai aveti ceva idei - io ma gandeam la barajul de la paltinu dar e prea aproape si prea naspa drumul. cam mica tara asta. hai la dunare sa mancam un peste?!?!?!?!?!? nu e nasol drumul, se poate merge bine cu stradala, o singura curba avea ceva nisip acu 2 sau 3 saptamani cand a fost breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 poate gasim alte drumuri ca pe cheia nu vrea wrongname poate mai aveti ceva idei - io ma gandeam la barajul de la paltinu dar e prea aproape si prea naspa drumul. cam mica tara asta. hai la dunare sa mancam un peste?!?!?!?!?!? Si cam pe unde la Dunare? Cazare ceva sau cort....daca nu se anunta nimeni la o tura mai lunga de sambata pana duminica eu ma bag la Dunare ca nu am fost niciodata cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 La paltinu am fost sambata pentru ca stiam ca nu pot veni cu voi duminica si am zis sa ies si eu un pic la plimbarica. Drumul e ok in mare mai putin vreo 2 serpentine - una era nu mai praf si pamant pe ea si cealalta cu griblura si gropi. Poate se pleaca totusi sambata undeva ca as putea sa vin si eu si chiar imi doresc acest lucru. Dar please nu la Paltinu pt ca singurele mele 2 iesiri au fost la Paltinu si ah vrea si eu ceva nou . Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 mai da' nehotarati sinteti.. 1. nu vreau pe cheia 2. nu stiu unde vreau 3. sambata sint consemnat la cules de struguri 4. duminica parca se strica vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 Breaza si duminica la Rasnov.... sunt Ramona Ha, ha, ha... Eu abia acum m-am prins cine esti pe forum!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 si eu acum am vazut ca ti'ai schimbat apartenenta, Purghy, ai revenit in Grupu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Ha, ha, ha... Eu abia acum m-am prins cine esti pe forum!! veeeeezi...era buna ideea aia de la masa ( iar mi-am adus aminte de idiotii aia de ospatari) in care fiecare trebua sa se ridice in picioare si sa se prezinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 3. sambata sint consemnat la cules de struguri Si la mine se culeg struguri, da' eu sunt scutit medical . Asa ca m-as baga la o tura scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Hai, fratilor, confirmati care vreti o tura sambata pe Rasnov - Poiana - Brasov - Cheia ! Eventual cu intoarcere pe acelasi drum. Eu ma duc oricum, numai sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 Eu nu iti recomand tura aia singur pt. ca nu stii ce se poate intampla... Daca totusi te incumeti vezi ca sunt niste baieti pe forum care asigura transport; ia si tu vreo 2 nr. de tel, just in case... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Hai, fratilor, confirmati care vreti o tura sambata pe Rasnov - Poiana - Brasov - Cheia ! Eventual cu intoarcere pe acelasi drum. Eu ma duc oricum, numai sa nu ploua. Stai ca nu inteleg. Pe unde o iei sa ajungi la Rasnov? Pe DN1 pana la Predeal, dupa care stanga prin Paraul Rece?. Si la intoarcere, dupa ce se ajunge in Cheia, de ce nu s-ar continua spre Valeni? Intreb ca ma intereseaza sa ma bag. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Stai ca nu inteleg. Pe unde o iei sa ajungi la Rasnov? Pe DN1 pana la Predeal, dupa care stanga prin Paraul Rece?. Si la intoarcere, dupa ce se ajunge in Cheia, de ce nu s-ar continua spre Valeni? Intreb ca ma intereseaza sa ma bag. Spor Da, stanga prin Paraul Rece din DN1. Pentru ca dupa Cheia se cam termina serpentinele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 (editat) N-am intheles o chestie voi vreti cu plecare simbata de la ora 8, sau duminica la ora 8 ? Duminica sunt disponibil. Nu v-ar interesa ceva de genu : Bucuresti - >Buzau -> Brasov -> Bucuresti ? Editat Octombrie 5, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 (editat) N-am intheles o chestie voi vreti cu plecare simbata de la ora 8, sau duminica la ora 8 ? Duminica sunt disponibil. Nu v-ar interesa ceva de genu : Bucuresti - >Buzau -> Brasov -> Bucuresti ? Ai fost vreodata pe drumul asta ( Buzau-Brasov) ? Inainte de toate intereseaza-te sa vezi cum e acum...Eu am fost pe el acum vreo 3 ani parca si era super naspa. Editat Octombrie 5, 2006 de billy m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) Pentru ca dupa Cheia se cam termina serpentinele ... Nu prea e asa. Cel putin inca 15km sunt doar curbe stranse. Defapt, cam pana la Valeni. Pe de alta parte se pare ca vremea nu-i buna. 60-70% sanse de ploaie. Adica o sa ploua sigur,dar nu se stie cat de mult timp. Nu stiu ce sa zic... Editat Octombrie 6, 2006 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudoza Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Ai fost vreodata pe drumul asta ( Buzau-Brasov) ? Inainte de toate intereseaza-te sa vezi cum e acum...Eu am fost pe el acum vreo 3 ani parca si era super naspa. Drumu e bun ! lau refacut anu trecut sau cand a fost cu inundatiile asta primavara! vara asta se mergea fara probleme !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate