Sari la conținut

Motociclisti Obsedati De Jocuri Pe Calculator


Moria
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In "arcade mode", Warthunder se joaca numa cu mouse... trebuie cred doar sa te obisnuiesti. E adevarat ca eu nu joc deloc arcade... si poate ma insel.

 

Eu am un Logitech G940... destul de modat... plus Freetrack pentru "head movement". Ca si controlere cam orice joystick e bun... alea care sint ieftine... macar sint ieftine... alea care sint mai scumpe ofera mai multe chestii. Personal recomand cele tip "HOTAS" adica cele care au maneta de gaze (dubla eventual) separata de joystick. Iar daca ai si paloniere... si mai bine... dar sare pretul in sus de bucurie si daca nu esti pasionat nu prea se merita.

 

 

Asta are fi minimum recomandat de mine...

 

 

Thrustmaster T-Flight Hotas X parca e numele acum dar inainte se chema Thrustmaster Afterburner 2

rsdeh4.jpg

 

 

 

http://www.price.ro/index.php?action=q&text=Thrustmaster+T-Flight+Hotas+X&x=36&y=10

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tare 940-ul, vad ca are si pedale. Multam de info. Pretul nu e o problema, ideea e doar ca nu-mi place sa agat banii cand nu se justifica diferenta de la next less expensive product.

Care e cel mai real flight simulator pana acum (nu neaparat air combat)?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca 940-ule e cu bug-uri... de aia al meu este modat acum. gen: http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3676311/Re_G940_MOD_Warning_large_pict#Post3676311

 

Cel mai 3.14zda la ora actuala este Thrustmaster Warthog... dar vine fara pedale pe la fo 300 de epuro. Si nu are force feedback care uneori e chiar foarte misto... alteori nu. Dar e bad ass, copie cvasi fidela a stickului si manetelor de gaze de la A-10C.

 

Variante mai ieftine dar inca bune de HOTASuri sint alea de la Saitek (X65, X52Pro, X52) tot astia fac si doua perechi de pedale (paloniere) bune. Saitek sint Okeish dar dau oleaca buleala la calite... parerea mea... Alt producator de treburi solide e CH... CH fighterstick si restul gamei sint destul de profi dar cind pui mina pe ele zici ca ai atins o bormasina industriala folosita 3 ani intensiv. Logitech in general sint niste sugatori... G940ul e abandonat si nu cred ca vor mai produce ceva similar. Un stick FFB bun si fara moarte (asa e laudat) e Sidewinder-ul de la microsoft... care nu mai e produs de 10 ani cred dar inca il gasesti SH... daca nu a fost abuzat prosteste cica ar fi excelent... doar ca nu mai tine fata la numarul de butoane si optiuni ca astea mai noi.

 

Flight simulators... Inafara de MS Flight Simulator X... ar mai fi:

 

X-Plane 10 (civil)

Aerofly FS (civil) mai nou si doar cu vreo 8 aveoane

Condor Soaring (planoare)

 

 

Cu razbel:

 

Falcon BMS

DCS World cu modulele lui (A10c si ka50 sint simulate la nivel de butonele clickabile si proceduri... pina decolezi cu ele trece baba cu colacii :) dar mie imi place)

Warthunder (open beta) FRB (full real battles) mode

IL-2 Sturmovik 1946 (cu daedalos patches si moade) mai vechi dar okeish.

 

 

Eu joc numai DCS si Warthunder acum... am jucat mult timp IL-2.



Pentru cine are chef de incercat o simulatie aviatica mistok dar nu are chef sa plateasca mult pentru ea... e "on sale" acum in Origin de la EA

 

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.252402500/sac.true

 

5 euro... pe siteul "mama" inca e la 40 de euro si va ramine asa ceva vreme... ca nu cred ca va tine mult reducerea.

 

Ca sa fie instalat are nevoie de urmatoarele:

 

1. Cont la EA Origin ca sa poti cumpara jocul.

2. DCS World. E gratis. Este jocul de baza in care modulul cu A10c se integraza. Se downloadeaza de aici http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?ProductId=21&end_pos=137&scr=product&lang=en

3. Downloadat modulul de A10c de pe siteul DCS si instalat in folderul DCS World (care pentru cine nu il are... trebuie downloadat si instalat inainte)... am zis ca e gratis ala da? :) ala se iua de aici: http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=product&ProductId=8&end_pos=136&lang=en

 

4. Odata instalat jocul... se porneste DCS World si se porneste din el o misiune de orice fel in care e A10c de zburat... la incarcare se va cere prima si singura oara activarea produsului cu serialul de pe Origin.

5. Pentru jocul Online e necesar autentificare cu user (mail) si pass de pe siteul DCS (nu Origin)... contul e gratis si in interior se gasesc seriale de la modulele cumparate... deci nu folositi mailul lu bunica sau fictive.

 

Pentru cine vrea...



asta e A10c-ul

 

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Foarte tare mod-ul la controller zaelu. Respect.

 

Eu am ramas doar la stadiu de simulator de masini/curse. Tare as vrea sa iasa un sim care sa aiba totul:

- harta mare persistenta (TDU-TDU2) + piste reale pentru campionate organizate

- masini multe pe cat mai multe clase de putere (forza),

- modificari (porsche unleashed, shift2),

- handling (Simbin sau ISI),

- soundtrack (posibil soundtrack pe disc/download dar si compatibilitate posturi radio online pentru momentele in care nu vrei doar curse).

 

Preferabil sa fie modabil la fel ca Rfactor/GTR. Grafica nu trebuie sa fie fenomanal de superba. Degeaba arata pCARS cum arata, nu cred ca merge la 50% din jucatori cum arata in screenshoturi. Astea fiind spuse atentia la detalii conteaza foarte mult si cred ca programatorii deja stiu sa triseze foarte bine cand vine vorba de folosit texturi relativ slabute cu efecte foarte bune.

Sunetul masinilor este foarte important. In GT5 cam toate masinile suna ca aspiratoare mai mult sau mai putin turbate. Sunetul motoarelor in shift2 imi placea dar nu stiu unde dracul au auzit producatorii jocului vuiet/plans de cutie la masini cu transmisie pe roti conice. Un Seat Leon sau Golf stock urla din transmisie fix ca o masina de GT1... penibil. Vreau ca atunci cand conduc un Pagani si aud motorul sa mi se zbarleasca parul pe brate exact la fel cum face cand vad un video cu masina turata. Vreau ca atunci cand conduc un Corvette sau Viper sunetul sa imi sparga timpanele cu sunetul pushrodurilor OHC. Ferrari da tenorul si Mercedes da bassul. Cat de greu poate fi sa inregistrezi calumea sunetul la cateva motoare si sa le modifici PUTIN digital sa se poata aplica la celelalte masini de la acelasi producator si motorizare similara?

 

Cam asta ar fi visul meu porno legat de un simulator auto cat mai complet. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Nu stiu daca s-a mai scris despre el, dar recomand GP Bikes, un sim destul de realist de moto. Am incercat doar varianta demo, un repsol de 125cc, si e foarte misto! Il joc pe volan :)) Varianta full costa 20eur, si include si un simulator de masini, care si el este destul de bun (nu ca regele LFS dar destul de bun!)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A iesit noul Tomb Raider. E bestial, are o grafica super si e mai degraba un film interactiv, decat un joc. Are o gramada de bonusuri, extra, etc. Recomand !



De asemenea a iesit si Bioshock Infinite, inca nu am apucat sa il joc, dar am auzit numai lucruri bune. Cum mi-au placut mult primele doua episoade, cu siguranta o sa ma prinda si asta .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/preorder/

 

urmeaza sa apara battlefield 4!!! ceva interesati, sau poate chiar persoane care au acces, la beta exista?

 

pe mine ma mananca rau de tot sa-l cumpar...

Editat de stRADu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pentru fanii simuri aviatice

 

Intre 20 si 30 iunie 2013 reduceri de vara la modulele DCS World

 

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1784564

 

DCS Summer Sale - Next Week

Starting the 20th of June, we will offer massive 60% off sale of DCS products. The exception will be Lock On: Flaming Cliffs 3 having a 40% off sale. The sale will last until the 30th of June:

DCS: UH-1H Huey - $19.99
DCS: Combined Arms – $11.99
DCS: P-51D Mustang – $15.99
DCS: Black Shark 2 - $15.99
DCS: Black Shark 2 Upgrade – $11.99
DCS: A-10C Warthog – $15.99
DCS: A-10C Warthog 1.1.0.7 (English DVD box) – $15.99
DCS: Black Shark (DVD box) – $15.99
Lock On: Flaming Cliffs 3 – $29.99
DCS: Black Shark – $7.99

 

DCS World este freegame si contine asseturile jocului inclusiv un avion gratis (Su-25T. o modificare a "faimosului" avion macelar in razboiul din afganistanul rusesc Su-25A).

 

Toate celelalte sint module care se instaleaza/activeaza din interfata jocului.

 

 

si ceva ce e inca in "dezvoltare" dar care o sa placa publicului romanesc.

 

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

pentru fanii TBS-urilor fantasy - o combinatie intre seria "civilization" (partea de harta, citi building, tech research, diplomatie) si "heroes of might & magic" (ai pe langa unitatile normale- eroi care capata talente/vraji/mana, etc + luptele tactice numai ca au patratele in loc de hexagoane si hartile de lupta sunt in general mai mici).

 

E foarte fain facut, poate putin cam usor - nush ca inca nu am terminat un joc :)

 

Si poti sa-ti customizezi eroul/civilizatiile (acum am un joc in care Vlad Ploiesteanu' conduce Republia de la ploiesti spre victorie :) )

 

http://www.gamespot.com/fallen-enchantress-legendary-heroes/reviews/fallen-enchantress-legendary-heroes-review-6409211/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • adidas unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...