Admin Smokey Postat Octombrie 9, 2006 Admin Share Postat Octombrie 9, 2006 Casa de piatra, fericire si tot ce va doriti! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) hai Aneka, baga si tu... nu te eschiva, am dovada ca ai avut aparatul cu tine...ti-ai uitat husa lui la mine. la tine era?!!! pozeee............ Editat Octombrie 9, 2006 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) E luni ......sunt la munca ...ce dreacu ...sa ma trezeasca cineva si pe mine .Am nevoie urgent de Vizin (picaturi de ochi) se pare ca nu mai vad bine de la Snagov SUPER TARE cel putin cit am fost treaz a fost super dupa banuiesc ca a fost lafel. Editat Octombrie 9, 2006 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Bah, DMW-ule, ce naiba, ma? Ai modificat poza lu Apasu? Uite de fapt cum aratau ochii lui dupa cele 4 ore de stat in fum la gratar... Editat Octombrie 9, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Botezul lui Toma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Partea 1 si 2 de la cununie in caz ca nu functioneaza downloadul montajului de mai sus http://youtube.com/watch?v=TCQxqQ0zPv8 http://youtube.com/watch?v=Mq_9Xi7u4fA Ceva funny Trezirea la Snagov http://www.youtube.com/watch?v=LOdXLfdk8dw Ciudateniile diminetii http://www.youtube.com/watch?v=lLYm4xcdgTg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Sunteti niste oameni extraordinari! Promit ca nu am sa va dezamagesc. Va multumesc tuturor, ca m-ati acceptat in comunitatea voastra! ..fain tare botezu' ala. Silver Pistons: P.S. Multumiri artistilor fotografi: /index.php?...=64554&st=0 Editat Octombrie 9, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 domnu ginerica va "simtetzi" bine??? in replyul de mai sus atzi postat un link catre ... acest topic!!! de parca lumea nu ar fi deja aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 CASA DE PIATRA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Sunteti niste oameni extraordinari! Promit ca nu am sa va dezamagesc. Va multumesc tuturor, ca m-ati acceptat in comunitatea voastra! ..fain tare botezu' ala. Silver Pistons: P.S. Multumiri artistilor fotografi: /index.php?...=64554&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Anekaaaaaa..... pune pozele cu noi doua nu fi! Ce, le consideri compromitatoare si le tii doar pt tine? Tz tz tz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) domnu ginerica va "simtetzi" bine??? in replyul de mai sus atzi postat un link catre ... acest topic!!! de parca lumea nu ar fi deja aici!!! eii cred se simte foarte bine ..... la cate poze sunt cu el! a subliniat insa aportul unui anume fotograf (ce-i drept de exceptie).....intelegi??? Anekaaaaaa..... pune pozele cu noi doua nu fi! Ce, le consideri compromitatoare si le tii doar pt tine? Tz tz tz... compromitzatoare rau... Editat Octombrie 9, 2006 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Off-topic Adevarul e ca sunt cam compromitatoare dupa cum se vede ...dar mie imi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 "..a subliniat insa aportul unui anume fotograf (ce-i drept de exceptie).....intelegi???" ___________________________________________________________________ Lasa-l mey ca e mai carcotash de fel, da-i d-al nostru.. Face ca viespea in stare euforica, bhazaie dar nu mushca.. @DMW: Dau 100 de ne pui la cd-u pozele toate nestorcite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Foarte frumos, ne-am simtit bine. Casa de piatra tinerilor, Toma bine ai venit in familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 @DMW: Dau 100 de ne pui la cd-u pozele toate nestorcite. 100 de ce??? :lol: shi nu cred ca inca ai dovedit ca meritzi pozele mele la 3 megapixi :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Am si eu poze, si filmultetze, sunt inca in aparat. Care aveti cont pe "iutub", PM me, daca vreti/puteti sa va dau filmele sa le puneti, ca mie mi-e lene sa-mi fac. Pozele vin maine probabil. edit: or sa apara si filmuletzele. Acum broblem. Care aveti ceva de micsorat pozele? Ma refer la un program mai "automatizat", ca paintu'... Orcum: Casa de piatra!! Fost misto. Pacat ca m-am carat devreme, dar ata ete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Casa de piatra si tot ce va doriti sa se implineasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) A fost superb, kit ca am avut prte de cazaturi, un mic burn out, o mica ambalare de motor si tot ce-a fost. ce sa zic. De-ale motociclistilor. Editat Octombrie 9, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 A fost superb, kit ca am avut prte de cazaturi, un mic burn out, o mica ambalare de motor si tot ce-a fost. ce sa zic. De-ale motociclistilor. Care ma.. asta numesti tu burn out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 eii cred se simte foarte bine ..... la cate poze sunt cu el! a subliniat insa aportul unui anume fotograf (ce-i drept de exceptie).....intelegi??? compromitzatoare rau... Foarte compromitator felul in care beti bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Sa mai zica cineva ca nu are Dezu_ro sange in oo sa faca un burn Bravo domnu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Care ma.. asta numesti tu burn out pe iarba si cu ambreajul prea intins. Atit am putut. Are numai 400 cmc si numai 50 cp. Mi se pare mie sau era cu cbr de 900 cmc si peste 100 cp. Eu cel putin nu prea l-am auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) pe iarba si cu ambreajul prea intins. Atit am putut. Are numai 400 cmc si numai 50 cp. Mi se pare mie sau era cu cbr de 900 cmc si peste 100 cp. Eu cel putin nu prea l-am auzit. uite cum aratau tobele tale la final... (se mai racisera un pic, ca am uitat sa scot blitz-ul si pana am facut setarea nu mai erau asa de rosii) /index.php?...t&id=119398 Later edit: Filmarile de la Lt. Navarro CgQc9ydX4bk link direct: nnm1QzqeSZE link direct: z5QOJodiFK8 link direct: Daca incercati sa deschideti acum ultimul si nu merge, reveniti in cateva minute ptr ca e inca procesat pe serverul lor. Editat Octombrie 9, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate