Sari la conținut

Pareri Intruniri 2006


lupul calator
 Share

Postări Recomandate

Anul acesta am fost la mai mult de 5 intruniri, iar acum meditam asura a ceea ce am vazut... Pornind de la aceasta idee, m-am gandit ca ar fi frumos sa comentam putin ceea ce am vazut fiecare. Asadar, incep eu:

PLOIESTI: mi-au placut mult formatiile care au cantat, parada a fost bogata in participanti si lipsita de evenimente neplacute, au avut multe standuri de unde ai avut ce alege (mancare/baututra). La minusuri as trece prezenta bogata a celor care nu au tangente cu motociclismul, lipsa posibilitatii de a face un dus altundeva decat in centrul atentiei publicului, dar in principiu a fost intrunire buna!

CLUJ (Valea Ierii): Peisaj frumos, concerte faine(Cash), apa curgatoare (in lipsa de dusuri), atmosfera, etc ,iar la minusuri faza cu manelele(sambata noaptea).

TIMISOARA: M-am simtit bine, poate cel mai bine, au avut cele mai originale concursuri (un + mare), formatii bune, iar dupa terminarea concertelor in boxe se auzea muzica buna(rock) pana la rasaritul soarelui, zona buna ferita de privirile ... La minusuri as putea trece faza cu promisul striptease, dar...

ARAD (PECICA): m-am simtit bine in sensul ca m-am intalnit cu multi prieteni si ne-am distrat, dar sonorizarea... Nici concursurile nu m-au prea atras (fotbal/volei...)

ODORHEI: zona extraordinara, concerte pe masura, foc superb, gulas buuunnn!!! Am avut si unde ne spala, chiar mai mult decat atat -prietenii stiu de ce... La bile negre trec concursurile, care nu prea...

IASI: Zona panoramica, dar intrunire slaba: lipsa totala a apei in conditii de canicula ;) , doua frigidere cu suc si apa minerala la toata intrunirea, un gratar pt mici, unul sau doua dozatoare de bere, iar noaptea dupa concert (slabut) =DJ-ul masii! Se pare ca nu au auzit de Purple, AC/DC, Maiden, Motorhead...

CLUJ (Gilau): Locatie demna de invidiat, dotata la standarde europene, sonorizare superba, formatii bune (pacat ca nu a fost si Cash, ca erau de-ai casei...), concursuri atragatoare (ceva tricouri zburatoare? :baldy: ), gulas mult si bun, standuri destule... la minusuri? eu nu prea bag de seama... Ah, nu-i iert pt Cash, si zic asta ca dupa parerea mea e trupa care face cea mai multa atmosfera!!!!!!

In incheiere stiti ce formatie votez!!! Iar concursul care mi-a placut cel mai mult cred ca... au fost mai multe... distrugatorul+ rodeo+turnir de la Road Patrol, tricourile de la gilau+ STRIPTEASE-UL de la gilau a fost cel mai tare+original stritease.

Astept sa vad si opiniile si parerile voastre, dar va rog nu comentati ce nu ati vazut live!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am fost la bacau, brasov, iasi

bacaul slab din multe pct de vedere dar de distrat m-am distrat .....prietenii stiu de ce....(pt ca erau)

brasov........in principiu a fost frumos dar pt mine obositor

iasi fain ca de obicei.............iarasi prietenii stiu de ce

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost la Constanta si Iasi

 

Constanta

+

1.parada [erau niste baieti cu statii care chiar s-au chinuit sa iasa bine] apoi s-au "infiripat oarece basini" [citat dintr-un clasic :) ]

2.un organizator care a incercat sa-mi faca rost de o casuta, ca eram fara cort dar pana la urma mi-am pus casca in cap si somn in iarba :)

3.tipele resposabile cu nuditatea pe scena au fost bine alese :D

-

1.atmosfera de baile herculane

2.accesul limitat cu enduro pe plaja

3.berea cu apa si cei care o serveau

 

Iasi

+

1.parada

2.atmosfera

3.prietenii

-

1.randul de la bere

2.anumite tobe goale de la o Jawa :D

3.dj-ul [si eu prefer 2 boxe + o selectie de rock sa mearga non stop langa un foc]

 

:P

Editat de mihai
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a fost la

 

Cluj- Valea Ierei- mi-a placut locatia adik erau doar motoristi nu sute de gura casca care nu au nici o treaba

 

Bacau- cu toate ca la inceput am avut o parere asa si asa acum o rectific si cred ca a fost destul de ok . O locatie extraordinara pt o intrunire moto, Un spectacol cu cascadori in centru orasului de vreo 6000 euro am inteles, o parada foarte bine pusa la punt pt 2 ore circulatia prin centrul orasului a fost deviata), concert cu Compact, mici si bautura pe alese..

 

Constanta - super nasol, inafara faptului ca a fost la mare nu vad nici un plus, acu regret ca nu am fost in Vama in perioada aia.

 

Iasi - clar a iesit mai bine decat se asteptau organizatorii sa iasa asa ca zic ca a fost bine, cine vroia sa se distreze o facea fara efort

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul acesta am reusit sa "adun" patru intruniri, in ordinea numerelor de pe tricou:

 

1. Ploiesti- ca de obicei, super fain, multe motoare, locatie buna, deja au inceput sa amenajeze fundul lacului pentru oamenii care simteau nevoie imperioasa de a se da prin noroi, campingul pazit, dar mai greu a fost sambata seara cu multimea de oameni care nu prea aveau de-a face cu motoarele, venisera acolo doar pentru mic si bere sau pentru concerte.

 

2. Sibiu-intrunire destul de restransa, in varf de munte (ne-am invartit putin pana am gasit drumul, pentru ca noaptea nu se vedeau sagetile puse de organizatori pe stalpi), concursuri interesante, multi oameni veniti de afara. Partea proasta- concertele cam putine/neinteresante (desi, recunosc, am descoperit niste baieti tineri din Sibiu, Betrayer, care chiar mi-au placut), oamenii au plecat repede-repede la culcare in fiecare seara, si raliul Sibiului care ne-a tinut in camping aproape toata ziua sambata.

 

3.Pitesti-pentru o prima intrunire, destul de OK. Marele plus- locatia absolut superba si faptul ca am avut unde sa fac dus cald si departe de ochii publicului. Marele minus- lipsa concertelor anuntate, desi e drept nu m-am dus acolo pentru concerte, dar...

 

4. Targoviste- vorba ceea, mica, mica, da' ridica. Nu au fost multi oameni, dar s-a cunoscut cat suflet au pus organizatorii. Marele, marele plus: comunistele au fost vedete la intrunirea asta! Pacat ca in camping a fost un singur loc de unde se putea cumpara bere/sucuri/mancare, iar dozatorul se si incuia la o anumita ora, dar slava Domnului, era benzinaria aproape.

Editat de child_of_maya
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand am deschis acest topic, m-am gandit ca veti intra mult mai multi si veti comenta ceea ce a fost, ca doar nu am fost doar zece oameni pe la intruniri. Ideea nu a fost de a critica pe cineva care a incercat sa faca ceva, sau de a lauda aiurea pe nu stiu cine, eu doar ma gandeam ca asa dam o mana de ajutor organizatorilor de festivaluri, sa stie ce ne place si ce nu...

Haideti, nu fiti lenesi, dati cu gheara si scrieti ce v-a placut si ce nu... fara nici o suparare... spuneti ce formatii vreti sa vedeti in viitor pe la intruniri (sper sa nu fie printre voi care sa vrea portii de "salam", etc...), ce concursuri va plac... Dupa miezul noptii ce sa fie? Rock all night long (purple, maiden, ozzy...) sau dj-... sau tobe goale, somn de voie... Oare chiar nu aveti nici o parere? Of lenea asta... Ce fete vreti sa urce la ora h pe scena? Mie mi-a placut la gilau pt ca a fost concurs de... voi ce preferati?

P.S: in afara discutiei ,mie mi-a placut cel mai mult un concurs din urma cu cativa ani de la sibiu: era o groapa mare cu apa namoloasa in care organizatorii au aruncat o sticla de nu mai stiu ce, iar cel care o gaseste si o duce la mal o castiga. Show-ul a inceput cand cel care a dat de ea a aratat-o celorlalti, iar acestia au incercat sa i-o ia... a fost super!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bag in seama desi nu e cazul.

 

Am fost la 2 intruniri de fapt la una si jumatate [putini stiu de ce]. Oricum la Iasi mi-a placut muzica de vineri, mai exact cea difuzata de la 9pm pana la 1am, da' la modul ca mi-a placut total!!! Nu mi-a placut de loc faptul ca am stat 3 sferturi de ora pt 4 mici si 2 beri!!! se stie deja de ce! Trecand peste asta starea mea psihica de atunci a fost CONSIDERABIL imbunatatia de muzica de acolo, dar cum nu cunosteam pe nimeni practic am stat doar cu sotia toata seara si in dimineata urmatoare din motive obiective am plecat. Cautam o cagula si n-am gasit ABSOLUT NIMIC de vanzare decat motociclete! echipament nimic! TRIST!!!

 

La Cluj am ajuns vineri pe la 12 noaptea [distanta, deh] si dat fiind ca am ajuns cu masina [alte motive intemeiate!] cand am ajuns la comitetul de primire m-au privit ca pe un extraterestru dar au fost de acord sa-mi ia banii nu si sa-mi dea paharul ala promis! dar insignele totusi ni le-au dat, bonn... dar de data asta nu venisem singur si de capul meu, pana la urma...

 

Dupa o tura prin camping la o temperatura cumplit de mica in care n-am vazut nimic interesant, dat fiind ora tarzie nici macar muzica nu prea era tare si de aia nici nu stiu daca era faina... m-am retras spre baietii mei care sosisera cu motoarele - unde am gasit pe unii zob de beti si pe altii tremurand spasmodic cu tot cu berile din ei :hug: . [nici macar faptul ca erau cu prietena se pare ca nu ajuta!]. Atunci m-am bucurat ca am venit cu masina :D si ca desi aveam cortul in masina am avut inspiratia sa-mi rezerv o camera incalzita!

 

A doua zi [si ultima!] a decurs plat: m-am trezit am iesit afara si vroom prin fata "cazarii" mele treceau vitezane, mai rar cruisere, dar la modul ca vitezanele treceau de ziceai ca ori ii fugareste moartea din urma, ori primul ajuns "acolo" devine miliardar :hug: , iar celelalte desi treceau si ele... nu prea erau remarcabile sonor, ceea ce era apreciat - sunt sigur - de toti auditorii fara voie!

No, pai m-am dus in camping [pe jos, din motive evidente] si iar am avut parte de priviri siderate: unul de la intrare nu stia daca sa ia un ciomag si sa dea dupa mine sau ce! [Nu arat ciudat de loc, cine nu crede poate sa-mi ceara o poza sa se convinga, dar poate asta era problema!]. In fine ii arat mana, vede bratara si se relaxeaza, nu mai are de luat nici o decizie! Se vede pe fata lui usurarea!

Ma preumblu prin camping, frumos, dupa opinia mea prea proaspat ca sa fie deosebit, dar din comentariile de pe aici banuiesc ca in general se aleg locuri mai naspa :hug: pentru intruniri, dar ce sa zic suntem in RO. M-a impresionat complexul sanitar, n-am mai vazut asa ceva: mare, relativ bine dotat si curat [evident nu i-am priceput scopul dimensiunilor! mai ales ca eu sunt un fan al bailor mici si dese pe mp!]

Acuma am auzit muzica, nu asa de tare ca vitezanele, dar oricum se auzea. Acuma ori din cauza volumului, a vitezanelor ori a gusturilor mele [Rammstein RULES for me!!! cine obiecteaza va fi tinut minte pana la moartea mea, nu a lui!] nu am fost catusi de putin impresionat de ce se auzea, sau nu!

 

Apoi am dat o tura pe la corturi unde am vazut ceva... normal de fapt: venisera gasti din diverse locuri: era usor sa-ti dai seama dupa numerele motoarelor de langa corturi. Chestia tare: din cauza spatiului suficient ramasesera multe locuri libere ca sa apara "granite". Asta nu mi-a placut dar mi-a amintit de forumul asta si de viata in general... [loc de reflectie :D ]

 

Motoarele vazute: n-am vazut nici unul [cu exceptia unui BMW 1100 GS] care sa ma faca sa regret motorita mea :P dar erau destule remarcabile. In continuarea atmosfera mi s-a parut EXTREM de plictisitoare din toate punctele de vedere asa ca m-am dus la baieti si am povestit una alta pana la amiaza tarziu cand s-a servit faimosul gulas. Asta mi-a amintit de mama. Cum sunt din Bucovina am mancat de asta ff des dar la noi se cheama "mancarica" si parca mama il face mai bun!!!

Dupa aia nevasta a decis ca vrea sa doarma putin :D asa ca am plecat. Dupa vreo 4 ore am am ajuns inapoi si am descoperit ca am pierdut toate concursurile alea... nu mi-a parut rau de loc oricum!!! :)

In continuare am stat cu baietii si am povestit: nu era nik de facut de altfel... cu ocazia asta am mai galgait ceva bere [una dintre cele mai toxice bauturi cunoscute, dupa parerea medicilor], activitate pe care nu am mai desfasurat-o de atunci, dar recomand cu toata increderea vinul bun si sampania! si uite asa a trecut seara: in rasete si glume cu baietii, in sunetele unei muzici optimist spus mediocre [din fericire la 50-60m de scena unde eram abia se auzea!}

Apoi a venit faza cu strip-ul ala. Asta m-a uimit. Nu mai auzisem asa ceva desi aveam impresia ca sunt citit si baiat cu imaginatie!!! :lol:

Scuza lor era jalnica, se vedea de la o posta ca asa planuisera de la inceput. Ideea: sa prosteasca 3 fete cu un premiu de 100euro sa se dezbrace. Avantaje: pai alea "pro" nu-ti stau pe scena pe frigu' ala o ora semidezbracate, frate! Alea zic clar: xxx euro, atatea minute!!! Pe prostutele noaste le-au pus sa stea cam o ora! Fain!!! dar mi-a parut rau de senzatiile lor. Dar nu de prosti-proaste ducem lipsa! [si nici de saraci :lol: ] Oricum 2 fete au cazut in plasa, iar a 3-a a aparut si ea din neant desi se vedea ca ea nu era decat un pretext jalnic pentru a motiva "prestatia" celorlalte 2. Cine a fost stie.

Eu n-am stat pana la capat din motive evidente: casatoritii stiu depre ce vb eu! :lol: , dar cu asta nu ma mandresc decat 1/2 :)

Apoi am mancat ceva mici, alta kestie ff daunatoare sanatii, dar eram nervos si trebuia sa ma calmez :D si apoi am luat-o incetisor, pe 3 carari spre camera.

Duminica n-am facut altceva decat sa servesc masa, sa incarc bagajele baietilor, moment de reflectie vis'a'vis de puterea iubirii [fetele aveau umerii cam zob-sange de greutatea lor pt ca ele le carasera la sosire] treaba pt care sotii-prietenii lor sper ca stiu ce au de facut atat fata de soferita cat si fata de consoartele lor. Dar si reversul e adevarat: daca-i lasau singuri acolo? :lol: oare mai stateam noi asa cuminti la corturi??? Eu stiu ca nu stateam... :D .

 

No! Pai asta am avut eu de povestit curiosului care n-a fost la multe intruniri [mai multe decat mine!] si vrea sa auda opiniile altora... Eu ma plictisesc asteptind sfaturi vis'a'vis de casca si de aia m-am obosit!

Va rog [@Hellrider] sa nu ma f...ti pentru greseli. Stiu sa scriu dar mi-e sicitr [si alte alea] sa corectez ce am scris asa ca veti vedea exact cum scriu eu de obicei. De altfel ma dezgusta sa vad pe un forum de motociclisti indivizi atat de tipicari si de plini de coa_e care [desi textul e perfect inteligibil] sa-si bata joc de un om care s-a straduit sa transmita o IDEE nu sa dea lectii de ortografie si ortoepie...

 

Toleranta si hazul de necaz nu sunt cunoscute pe aici!

Sunt suficient de liber uneori incat sa stau si sa ma cert pentru punctele mele de vedere! Doar ca prea multi de pe aici sunt atat de tineri [cel putin la minte] incat ma apuca mila... Scuze pt sentimentele generate tie cititorule; daca crezi ca ma poti invata ceva abia astept.

 

Bafta!

Editat de ravenshield
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ploiesti - sambata si duminica, muzica super (+), aglomeratie mare de oameni (-)

Brasov - vineri - duminica, locatie superba,muzica (+),

Constanta - vineri - duminica, parada (+), restul (-)

Sibiu - sambata si duminica, locatie superba (+)

Pitesti - am fost gazda, deci no coment

Bucuresti - sambata in trecere, locatie superba (+) ,restul discutabil

Targoviste - sambata in trecere, o intrunire unde au avut acces doar cei legati de fenomenul moto, felicitari.

 

In concluzie, din experienta eu va pot spune ca o intrunire ca sa fie reusita trebuie sa fie populata excusiv de impatimitii moto, fara gura-casca, fara rock-eri veniti doar pt anumite concerte si la bautura (sa nu ma intelegeti gresit,nu am nimic cu ei, dar apar intotdeauna probleme cu oamenii in plus care nu au nici o treaba cu fenomenul moto), invita ceva trupe cat te tine buzunarul, nu te baza exclusiv pe sponsori, asigurarea obligatorie de asistenta medicala non-stop, paza cat se poate in zona corturilor, daca percepi bani la intrare e bine ca pe langa bratara care o punem la mana sa se dea si o insigna sau orice altceva care sa marcheze participarea la acea intalnire (ca au aparut o gramada de vorbe pe tema asta)

Eu ne urez tuturor un an 2007 mult mai bun pe planul intrunirilor moto.

Ride Safe :)

Editat de jardel23
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in oridine aproximativ cronologica:

 

ploiesti-super intrunire! silverii au aratat din nou ca pot organiza super adunari :lol: :lol: muzica super ok,locatia intinsa,camping separat pentru motoretijti (deci fara masini),mancarea (din cate imi aduc aminte) ieftinutza,berea la fel,probleme au fost cu budele si dusurile...dar atmosfera si preietenii suplineau astfel de lipsuri :lol:

brasov-foarte ochei organizarea..,dar a fost cam haos,cam multi gura-casca,muzica de peste tot. parada insa a fost o mare dezamagie.. :) ,ne-am amestecat cu soferii care injurau si nu prea stiau care incotro..politia fugea dupa noi sa dea amenzi pt stationari aiurea,si deci fiecare si-a facut alte planuri cand am aterizat in oras..

targul secuiesc-suuuuper!!!desi am ajuns pe ploaie,inghetati...ne-am "resuscitat"in primul sfert de ora.atmosfera foarte misto,silverii din nou au fost in mare forma :D ,concursuri misto,berea si mancarea ieftina si buna,super gulash,si am avut parte si de doua bazine(cam micutze,dar bune)de balaceala!parada micutza dar frumushica,oamenii din orasel foarte receptivi :lol:

snagov-relativ misto...cateva lipsuri majore...:nu se gaseau tigari de cumparat decat la benzinaria de la sosea,mancarea cam scumpa,berea la fel,muzica a fost relativ ok,pana a venit comandorul hoisan :D :P ,campingul ok,langa lac liniste,loc de pescuit,dar lipsa bude ca lumea... :) parada a fost ok,cu mici incidente,cam aglomerata...si parca drumul pana in bucuresti cam lung...totusi-20km/h..

targoviste-tot respectul organizatorilor!!!foarte misto!nu am fost la parada dar campingul si atmosfera super!!!

breaza-oameni misto,cercuri restranse,atmosfera tare,muzica si mai tare,bere ieftinutza,sarmale geniale,parada micutza si dragutza!!!a fost cam frig dar poate la anul prindem un weekend calduros..

Editat de Miriam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ploiesti - intrunirea campioana si anul asta :D

Cluj-Valea Ierii

Brasov

Gheorghieni

Odorheiu Secuiesc

Snagov

C-ta - doar "tentativa", am facut stanga imprejur cand am ajuns la poarta si am vazut ce e acolo, nu regret manevra , a iesit un We super la mare in alta parte

 

 

La anul ma prindeti mai rar pe la intruniri, foarte mult din atmosfera super a anilor trecuti s-a dus in p.m. odata cu dezvoltarea "comunitatii" :)

 

Pe viitor ma "intrunesc" pe unde am chef in we respectiv si cu oamenii pe care vreau sa-i am alaturi. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ploiesti- foarte tare frate caterinca maxima.

Brasov- la fel de frumos ca la ploiesti locatie misto dusuri curatele m-a enervat un bou ras cu dungi in cap care se credea miezu din cizda.

Constanta-varza cu carnati

BUCURESTI- :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ploiesti-cred ca a fost cea mai tare intrunire la care am fost: concerte super, motoare multe, parada organizata bine, locatie ok, mancare-bautura accesibile, la capitolul concursuri a fost cam slabut

Brasov- mai slaba decat cea de anu trecut : concerte au fost, lume ceva mai putina, concursuri ok, da se putea si mai bine, locatie super dpdv al utilitatilor, parada organizata jalnic, ma mir ca n-au fost incidente( la fel de prost organizata a fost si anu trecut)

Odorheiul Secuiesc- cea mai misto locatie dintre toate la care am fost, atmosfera OK chiar daca majoritatea vorbea ungureste limba pe care nu o inteleg, mancarea-bautura scumpe si nu prea aveai alte optiuni de unde sa cumperi, concertele au fost cam slabute ( da poate sunt eu un pic rautacios ca nu intelegeam versurile), parada lipsa da totusi de inteles tinand seama de drumul prost de acces si distanta mare pana in oras, concursurile nu prea au avut specific moto dar au fost OK

Galati-nasol, lume putina, manele, sambata dimineata cred ca nu erau mai mult de 15 motoare , apoi s-a intamplat si nefericitul accident .........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

My opinion...fiecare intrunire are puncte bune si rele,depinde si de om ce asteptari ai s.a.m.d.

Gheorgheni: :) desi am fost intampinati cu niste fetze acre mai ales cand vorbeam in romana...a fost o intrunire reusita un peisaj superb si avand in vedere k intrunirea e organizata de doar 2 oameni...mi-au placut concursurile mai ales ala cu fugitul dupa bere sau masina arsa,sper doar k la anul nu vor mai fi atatea discriminari romani-maghiari,oricum,a meritat tot frigul kre l-am rabdat

Odorheiu Secuiesc:hmm cea mai faina intrunire,oameni multi,un loc frumos,mai ales lacul si padurile din zona in care se auzea ecoul parca erau nijte calugari,concerte frumoase....ce mai?!dak stii sa te distrezi imposibil s nu-ti fi placut :)

Pitesti:cam multe lipsuri la aceasta intrunire,mai ales altar si luna amara care desi tronau pe capul afisului nu au mai cantat,sau concursurile km inexistente...in schimb a fost o parada frumoasa si desi era putina lume pt.prima lor intrunire eu zic k si-au dat silinta

Cluj(Gilau): :D camping dotat,mi-au placut hintile alea,concursurile in special prinsul porcului sau carnatu de pe sfoara...bineinteles concertul Cargo! :D o super intrunire

Normal k nu sunt intruniri k in occident dar cu timpul acumuland experienta sunt convinsa k vor fi tot mai multe puncte in +...pt.inceput ar fi frumos daca nu s-ar mai face mai multe intruniri in acelasi weekend ci una dar buna :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar asa!!!!!!!

 

Raman perplex si total mut de uimire cand citesc ce ai fost in stare sa scrii despre intrunirea noastra, a celor de la Dracula Bikers Cluj. :D

Oricum vad ca parerile tale sunt negative in general despre intruniri!!!!

Daca vrei cumva sa aprofundam subiectul o putem face pe privat, caci alfel ceilalti ar intelege despre tine ca esti un troll. Sper ca nu!!!! :D

Oricum daca nu-ti place nimic la intruniri , de ce mai mergi la ele???????? :P

 

Ramanand on topic, eu am fost la Cluj-Valea Ierii, Bucuresti, Timisoara-Dumbravita, Tg. Secuiesc,

Gheorgheni, Sibiu, Targoviste, Galati, Cluj-Gilau (ca organizator), Timisoara-Inchidere de sezon. Sper ca nu am uitat nimic!

Oricum, anul asta am facut 13.000 km prin tara, la intruniri si in turul Romaniei.

Toate intrunirile au farmecul lor, unele sunt mai reusite altele mai putin.

Oricum cel mai mult conteaza excursia pana acolo, frumusetile tarii, oamenii pe care-i cunosti.

De primit esti bine primit oriunde, daca te simti bine sau nu tine de fiecare dintre noi, iar organizatorii tuturor intrunirilor fac eforturi remarcabile pt ca noi sa ne simtim bine.

 

 

de acord domnul este foarte nemultumit nu stiu daca a fost vreo intrunire care sa ii placa :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

,,Lupule,, este o idee buna,mentionez ca are o oarecum influenta pozitiva si un spirit constructiv care ajuta pe viitor la intruniriile care vor veni...Sunt nou in domeniu desi a avut un impact pozitiv si destul de profund...sunt pe cale sa imi achizitionez un motto,nu stiu in ce masura intereseaza acest lucru dar...Intruniriile de Mottociclisti si-au spus cuvantul...fiecare intrunire a avut ajunsuri si neajunsuri...asadar

La fel ca si alti motoristi eu am luat parte la aproape 5 intruniri...fiecare a avut nebunia si frumusetea <<EI>>...

CLUJ (Valea Ierii) - Locatie Frumoasa,peisaj fain...la capatul lumii,unde nu prea au ce cauta alte secte ,,manelisti,folcloristi,etc,, ...concertele si muzika buna(Cash,Comandoru Hoisan,Altar,etc)...am baut pana dimineatza,deci la capitolul asta nu am plangeri,atmosfera placuta si ambalarea motoarelor care a tinut treaza intrunirea au fost pe gustul meu...la fel ca si ,,lupu`,, am fost deranjat si zgariat de manele la partea cu neajunsuri...

TIMISOARA (Dumbravita) - Locatia buna,Concursuriile au fost beton,m-am facut Tzeava , am gustat din plin din toate deliciuriile unei nebunii perfecte...Rock de buna calitate...regret ca am ajuns mai tarziu in noapte si am pierdut cateva nebunii...dar m-am compensat cu muzika buna si bautura din belsug care nu se mai termina,rock-ul...care a durat una-ntruna pana la rasarit,...Distrugatorul...Rodeo...Turnir-ul...au fost concursuri originale si faine...nu am nimika de obiectat...

ARAD (Pecica) - Mi-or placut majoretele,sau costumatia lor,m-am distrtat mult la lasarea intunericului,multi ii cunosteam de la intruniriile trecute plus prietenii cu care m-am deplasat,streateeas-ul o fost beton...bautura buna...mancarea ...poate ca am fost tzeava am mancat un burger cu soia care ...mi-a parut rau dupa contravaloare...mai bine ieseam cu o bere...si sonorizarea a fost slabuta...in rest o fost cool...

SiBIU (Raul Sadului) - Concertele au fost faine...Locatia a fost buna aleasa si superba...Nebunie multa si distractie...Sonorizare de buna calitate si muzica Rock buna...si m-am distrat pe acorduriile lu` Maiden la tir(trasu` cu puska)...a fost beton si fain...streapteasu` a fost reusit ...

CLUJ (Gilau) - Desi a fost plina de evenimente negative in randu`nostru,ma refer la probleme technice,(pompa mea de benzina de la conserva,instalatia electrica lu` eddy,pompa de ulei a lu` tulcea),in ciuda acestora am reusit sa ma fac tzeava si manga,concertele au fost faine si au creat atmosfera,cargo si ceilalti...locatia a fost superba si echipata la standarde superioare...cam tot ce-ti trebe...in rest cam asta a fost in mintea si in juru` meu...in the end...vreau sa mentionez faptul ca sunt de acord sa nu se modifice pretu` de intrare care este rezonabil: 20 lei e ok,Bautura sa fie din Belsug si imi place si prefer incontinuare muzika de buna calitate:Trooper,Cash,Altar,Cargo,Nicu Covaci cu ai lui,Comandoru`Hoisan,Sanctuar,...iar ca si refrenuri de noapte sau concerte video...Iron Maiden,Manowar,AC/DC,Metallica,Gun`s is ok,Helloween,etc...sa tina in picioare ziua si noaptea pe toti nebunii cu motoare,concursuriile sa fie pe masura si premiile sa fie in bautura sau in lazi de bere...Turnirul,Rodeo-ul si Distrugatorul au fost conform si raportat la nivel de intrunire ...in continuare nu-mi ramane decat sa ne auzim cu bine si sa ne vedem cu bine la ce urmeaza ...Sara Buna Motoristi ...

post-12861-1160660332_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

de acord domnul este foarte nemultumit nu stiu daca a fost vreo intrunire care sa ii placa :)

 

Nu e important sa-mi placa mie. Nu a fost o critica mascata. Doar am povestit cam ce am inteles eu din intrunire. Care parte v-a deranjat? Faptul ca am spus ca motoarele treceau cu un zgomot ff mare? Pai asa era! Ca muzica n-a fost pe gustul meu? OK n-a fost si nu e de mirare, am gusturi exclusiviste la muzica. Ca a fost frig? Noaptea a fost da nu e vina voastra... Ca am spus ca nu era nimic de facut? Pai ce era de facut? Daca ai luat un pahar de bere la 11 dimineata ce-ti mai ramane de facut, pietonule??? Stai jos si astepti sa treaca ziua, nu? Deci NU ERA NIMIC DE FACUT in camping decat sa te invarti pe langa motoarele de pe acolo si sa stai la povesti cu colegii tai, ca ceilalti erau ocupati cu gastile lor. De unde reiese nemultumirea mea? Eu am facut un film cat mai real pentu cei ce n-au mai fost la intruniri ca sa stie cam cum e acolo, in general, fara exagerari poetice.

 

Acuma mai merit semnul de prost ce mi l-ati agatat? Inca n-am facut pe nimeni prost pe aici de aceea ma simt jignit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Inca tot nu ai inteles?

 

Daca nu gasesti nimic interesant la intruniri, si nici nu ai nimic de facut pe acolo, atunci de ce te mai duci?

 

Ma duc pentru:

1. drumul in sine...

2. n-am cum sa stiu cum va fi dinainte;

3. ca sa pot "evada" de la servici am nevoie de un motiv intemeiat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e important sa-mi placa mie. Nu a fost o critica mascata. Doar am povestit cam ce am inteles eu din intrunire. Care parte v-a deranjat? Faptul ca am spus ca motoarele treceau cu un zgomot ff mare? Pai asa era! Ca muzica n-a fost pe gustul meu? OK n-a fost si nu e de mirare, am gusturi exclusiviste la muzica. Ca a fost frig? Noaptea a fost da nu e vina voastra... Ca am spus ca nu era nimic de facut? Pai ce era de facut? Daca ai luat un pahar de bere la 11 dimineata ce-ti mai ramane de facut, pietonule??? Stai jos si astepti sa treaca ziua, nu? Deci NU ERA NIMIC DE FACUT in camping decat sa te invarti pe langa motoarele de pe acolo si sa stai la povesti cu colegii tai, ca ceilalti erau ocupati cu gastile lor. De unde reiese nemultumirea mea? Eu am facut un film cat mai real pentu cei ce n-au mai fost la intruniri ca sa stie cam cum e acolo, in general, fara exagerari poetice.

 

Acuma mai merit semnul de prost ce mi l-ati agatat? Inca n-am facut pe nimeni prost pe aici de aceea ma simt jignit.

Adevarul e ca am incercat sa ma abtin a-ti da un raspuns, dar acum nu mai pot. In primul rand ca nu ai inteles care e ideea discutiei. Trebuia doar sa afisezi o lista cu plusuri si minusuri ale intrunirilor la care ai participat. Doar atat si nimic altceva! Nu te-a pus nimeni sa povestesti cum ai mancat mici si nici cat de toxica e berea. In al doilea rand, as fi curios ce muzica preferi tu la o intrunire, nu doar comentarii de genul ca ai gusturi exclusiviste la muzica. Si inca ceva: calitatea muzicii nu e data de volumul maxim din difuzoare!

In al treilea rand, faptul ca tu nu ai avut nimic de facut e doar vina ta! De ce nu ai adunat hartiile de pe jos, poate asa nu te plictiseai... in fond sa stii ca fiecare intrunire are farmecul ei, iar cat de mult te distrezi tine doar de felul tau de a fi, organizatorii fiind responsabili cu distractia doar intr-o anumita masura.

Baiete, nu prea ai multe in comun cu intrunirile, asa ca in viitor mai bine abtine-te si nu mai arde gazu de pomana pe la astfel de festivaluri ca nu-s de tine! Iar legat de baietii de la Dracula sa stii ca sunt SUPER! Iar pt prima intrunire sa stii ca a fost mai mult decat o reusita, spun asta pt ca am fost la mai multe festivaluri care erau la editia x si nu se ridicau la nivelul acesteia!

PARERI DE RAU, DAR ASTA E ADEVARUL...

 

P.S: pt curiozitatea mea, spune-mi ce concursuri preferi si ce muzica asculti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de acum trec pe pm si ym... nu facem aici balacareala. Am pus un puct de vedere. Eu zic ca neutru. Si eu de felul meu nu-mi dau cu parerea las asta pentru altii, eu prezint faptele asa cum au fost. Daca din prezentarea mea rezulta ca a fost naspa, trist. Dar tu de ce nu faci o recenzie la cum a fost ora de ora la intruniri? Poate ai ceva de ascus... poate nu ti-a dat prin cap. Cat am cautat pe forum n-am gasit. Asa ca pe topicul asta m-am gandit ca o sa intre si altii ca mine care sa caute o relatare completa a zilelor pe care le-au pierdut, vazute de un participant.

 

Povesteste-mi tu mie ora de ora ce ai facut la intrunirile la care ai fost... eu o sa citesc, o sa imi chem si sotia si prietenii si apoi o sa iti spunem ce parere avem despre intrunirile acelea.. Accepti provocarea?

Editat de ravenshield
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de acum trec pe pm si ym... nu facem aici balacareala. Am pus un puct de vedere. Eu zic ca neutru. Si eu de felul meu nu-mi dau cu parerea las asta pentru altii, eu prezint faptele asa cum au fost. Daca din prezentarea mea rezulta ca a fost naspa, trist. Dar tu de ce nu faci o recenzie la cum a fost ora de ora la intruniri? Poate ai ceva de ascus... poate nu ti-a dat prin cap. Cat am cautat pe forum n-am gasit. Asa ca pe topicul asta m-am gandit ca o sa intre si altii ca mine care sa caute o relatare completa a zilelor pe care le-au pierdut, vazute de un participant.

 

Povesteste-mi tu mie ora de ora ce ai facut la intrunirile la care ai fost... eu o sa citesc, o sa imi chem si sotia si prietenii si apoi o sa iti spunem ce parere avem despre intrunirile acelea.. Accepti provocarea?

 

Ti-am mai spus odata chestia asta,dar o sa iti repet poate intelegei:NU MAI ARUNCA CU NOROI IN EFORTURILE UNOR OAMENI CARE AU FACUT CEVA PTR MOTOCICLISTII DIN TARA ASTA, ATATA TIMP CAT TU NU AI FACUT NIMIC(PE CAND INTRUNIRE LA DOROHOI-IN CARE TU SA FII ORGANIZATOR PRINCIPAL?)

NU MA OBOSEAM SA ITI RASPUND DAR VAD CA PERSISTI IN IMPERTINENTA, DESI TI-AM MAI ATRAS ODATA ATENTIA.

SPUNE-MI SINCER CARE INTRUNIRE TI-A PLACUT TIE? IN FOND ASTA ERA SCOPUL TOPICULUI)

DACA NU TI-A PLACUT NICI UNA DIN CATE AI FOST IN CONDITIILE IN CARE MAJORITATEA OAMENILOR CARE AU PARTICIPAT AU FOST MAI MULT SAU MAI PUTIN MULTUMITI-NU TE MAI DUCE LA ASTFEL DE EVENIMENTE-STAI ACASA SAU FA PLIMBARI IN TOATA TARA ASTA.

OVER :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...