motoristu66 Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 @kraz-trial:Ce treaba are motocicleta aia?E cumva din Banat?App ce motor e ? boss hoss v8 chevrolet 8200 cmc 550 hp 505 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 yamaha e ...yamaha la facut boxe ca in rest.... kawa ii baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Asta e " capra " mea ! Pune-i crampoane si hai la noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Pune-i crampoane si hai la noroi Sezonul asta mai stau cuminte , sa-mi cunosc capra ! Sunt la inceput de drum , pe doua roti ! Am fost duminica , sus la Siria . Toate bune . . . . pana la urcare . Cu " slick-urile " mele , abia ma-ndura asfaltul . . . . . Dar nu considera raspunsul ca un refuz ! In sezonul urmator incalt " capra " cu crampoane si . . . . noroi sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordyz Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 ma laudam de mult dar nu aveam poze deci: PREZENTARE Aceeasi marca,aceeasi clasa,aceeasi cilindree,aceeasi istorie..alt an..!! care esti cu kawa,honda pregateste-te ca yamaha se intoarce!! Impresii din primii km: agresiv,cuplu frumos si la ture joase,pozitia asemanatoare ca a celuilalt,usor,nu prea vad in oglinzi. Pe circuit nu am tras de ea fiind cu cauciucuri de fabrica si fara crashpaduri, si fiind primii km,, fanii kawa fiind foarte uimiti de performantele lor Cateva poze: Fain motor sa-l stapanesti sanatos.Si ne vedem in pista la anu` sa vedem ce poate, daca se ridica la nivelul faimei. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor_ Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 ma laudam de mult dar nu aveam poze deci: PREZENTARE Deci, sa o folosesti sanatos si sa ne arati adevaratul potential... cand mai mergem la Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 mersi frumos. Am sa incerc deacum sa nu mai iau in deradere posesorii de honde..care pana la urma is beieti faini! deja presimt duel honda-kawa...pentru locul 2.. primul..e stabilit de anul acesta. va pup de pe yamaha meu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 ma cred ca la toate pozele astea mere si un filmulet :> http://www.youtube.com/watch?v=rOcCNnI4Hqs&feature=fvsr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordyz Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) mersi frumos. Am sa incerc deacum sa nu mai iau in deradere posesorii de honde..care pana la urma is beieti faini! deja presimt duel honda-kawa...pentru locul 2.. primul..e stabilit de anul acesta. va pup de pe yamaha meu!! Sa nu ne strice planurile un k7 de 1000 ) Editat Noiembrie 21, 2009 de Lordyz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Doar a mea :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) Si eu si eu Uj Eva Mesaj completat ma laudam de mult dar nu aveam poze faina Editat Noiembrie 24, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caciapercius Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Ahaaaaa, deci tu erai ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Asta eram eu, pina-n 1989. CZ-Moto-cross: Motor de CZ de la Karting liceul auto Telescoape fata originale de CZ 250 moto cross Cadru sudat de mine Rezervor mobra taiat Sea forma facuta de mine si tapitat la IRA Bascula teava dreptunghiulara sudata de mine Telescop spate de cabina de raba cu arc cu tot Cauciucuri originale Roata fata: cerc de Carpati, butuc de CZ spite din electrozi Roata spate: De CZ spite electrozi Roata dintata spate facuta la IRA Lant presa de baloti Cablu Acceleratie de la combina Toba: mai multe coturi sudate doua pilnii din tabla de 1mm si cotul mare, de la admisie tractor toate sudate Capatul, doua tevi de diferite dimensiuni, teava interioara cu multe gauri intre tevi vata sticlata Ghidon facut de mine In rest distractie pe cimpuri stil Paris-Dacar! Militia dupa mine, nu a reusit niciodata sa dea de mine. Asta povestea sefu de post cu tata la o bere. (asta dupa revolutie) CZ asa zis Chopper: an de fabricatie 1960 cumparata de tata de noua Aripa fata de mobra modificata nikelata la Elba Far facut din doua faruri de camion de militari, pe unul dintre faruri am spart sticla si am facut un inel interior si unul exterior, pe strung. Inelul interior sudat de oglinda farului, in care am introdus al doilea far, care era intact, peste am pus inelul exterior prins in 2 suruburi. Bord facut de mine, tahometru de camion. Ghidon de bicicleta ruseasca Ucraina. Manete si stop, rusesti Rezervor de MZ 125 si cutiile de scule Set motor de la 125 l-am facut la 175 . cilindreu piston si ambelaj de CZ sport Am pus niste tabla exterior pe cilindru, sa prinda mai mult aer, doar era cu racire cu aer Aprindere de la dinam, modificat la magnetou de mobra. Mobra avea aprinderea pe stinga, CZ-ul pe dreapta, asta insemna ca se invirtea invers, dar a functionat, dupa niste luni bune de chin. Toba facuta de mine si nikelat la Elba Seaua de asemeni modificata si tapitata la IRA. CZ-ul asta m-a adus pina in Austria in vara anului 1990. De aici continua istoria intr-o alta dimensiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Super ! Mai ai CZ-ul chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Super ! Mai ai CZ-ul chopper? Exista intr-un sat pe linga Uivar, prafuit intr-un sopru, l-o luat unu care nu-i motorist! Pe 5 decembrie vin la TM, te intere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Ahaaaaa, deci tu erai ?!!! jeje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 jeje pune-i un bug spoiler si va arata mult mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 pune-i un bug spoiler si va arata mult mai bine! am sa ma gandesc si la asa ceva, putin mai incolo. deocamdata i-am cumparat o fenda extenda Mesaj completat pentru roata din fata Mesaj completat tocmai ce am aflat, chestia aia nu se cheama "bug spoiler" ci "belly pan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Da si se mai cheama si lower cowling si sub cowling etc. La noi termenul cel mai folosit este bug spoiler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Sal, noua mobra aranjata cu motor de 600 dar cilindru set+segmenti 650!\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 va sta bine impreuna sa o folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Ms mosu! Resp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) va salut si eu de pe lg Tm sper sa nu fie vreo problema noua mea bestie.. Editat Decembrie 5, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Si eu si eu Uj Eva Mesaj completat faina mi-am delectat privirile astazi in iulius underground cu motocicleta ta. foarte frumoasa. sa aveti grija unu de altu. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 In aceasi casa , eu si ea ! Eu , enduro , ea chopper ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate