stro_stutz_83 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Un exemplar demn de mentionat... Frumos ruginit fierul. Pacat de Simson. Un exemplar frumos si mai are si atas pe deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Scaf, ce frumos e..asa l-as pastra si eu. @Nosferatum, in Galati e un fier de 500 cmc. mai multe detalii daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 E un Zundapp de 500, proprietarul in putere, inmatriculat, furca fata nu e originala. Alte detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 scafbikes Atas confectionat si gaurit tablaria in ultimul hal de degradare mult de lucru si daca scapi sub 500 Eur cu piese vopsit inmatriculat etc sa-mi spui. Spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Dece i-ai ascuns numere ? creizi ca te claxoneaza cineva in trafic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 simsonul nici macar in categoria "baza pentru restaurare" nu se mai poate include. doar pentru eventuale piese de schim. cred ca doar 50% din piesele de pe el se mai pot vinde si actele (daca exista) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 E un Zundapp de 500, proprietarul in putere, inmatriculat, furca fata nu e originala. Alte detalii? un pret si e localizata fix in galati sau prin imprejurimi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 3000, in Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 simsonul nici macar in categoria "baza pentru restaurare" nu se mai poate include. doar pentru eventuale piese de schim. cred ca doar 50% din piesele de pe el se mai pot vinde si actele (daca exista) Ba din contra. Se incadreaza cel mai bine la categoria "baza de restaurare". Am vazut "cateva" Simsonuri la viata mea, zic eu. Acum ceva timp imi placeau la nebunie astfel de proiecte. Totusi, in timp, stocul de piese sa diminuat considerabil si ma gandesc de doua ori inainte sa mai ma apuc de un astfel de proiect. Nu am pus toate pozele care le am cu motocicleta respectiva dar trebuie mentionat ca pana acum nu am intalnit niciodata particularitatea acestei motociclete. Are o caracteritica aparte. O sa incerc, in conditi acceptabile si umane sa intru in posesia motocicletei respectiva si o sa detaliez atunci particularitatea ei. P.S. @Mireca_Simson, stiu ca atasul nu e original, motiv pentru care nu il iau in discutie. Costurile mele pentru a repune in drepturi aceasta motocicleta se ridica doar la cele necesare vopsirii, restul de piese le am, care le-am strans dealungul timpului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Ba din contra. Se incadreaza cel mai bine la categoria "baza de restaurare". Am vazut "cateva" Simsonuri la viata mea, zic eu. Acum ceva timp imi placeau la nebunie astfel de proiecte. Totusi, in timp, stocul de piese sa diminuat considerabil si ma gandesc de doua ori inainte sa mai ma apuc de un astfel de proiect. Nu am pus toate pozele care le am cu motocicleta respectiva dar trebuie mentionat ca pana acum nu am intalnit niciodata particularitatea acestei motociclete. Are o caracteritica aparte. O sa incerc, in conditi acceptabile si umane sa intru in posesia motocicletei respectiva si o sa detaliez atunci particularitatea ei. P.S. @Mireca_Simson, stiu ca atasul nu e original, motiv pentru care nu il iau in discutie. Costurile mele pentru a repune in drepturi aceasta motocicleta se ridica doar la cele necesare vopsirii, restul de piese le am, care le-am strans dealungul timpului. daca zici ca are "ceva"-ul ala care te atrage si mai ai si piesele necesare reconditionarii eu iti urez succes la negogieri si la surubarit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 skafbikes Eu iti doresc spor la munca sincer ma bucur ca va mai fi un Simson pe drum. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Multa bafta. Am repus si eu o mobra pe picioare (mai mult estetic), dar a fost asa o placere cand am vazut cum se pot intrepta lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Un austriac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 eee..asta da, mai rara pe meleagurile noastre.E un puck? ce model, sa caut si eu cum arata una restaurata ca imi pare interesant ca si model.Oricum este surprinzator de completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 cautam de multa vreme un stoye model mai vechi sa pun pe awo sau r35 si azi am dat de el.. ca bonus sa nu vin cu masina goala si un k125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Imi dai mie stopul ala de pe K? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Un austriac. Unde le gasesti!!?? Daca infintatii vreodata un club de restaurare, promit sa-mi aduc aportul, cotizez c'o bere la mecanic si cu ceva pastile de "dor de munca" din prunul de Sibiu al lui Tony... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 de cand sunt eu pe aici nu am mai vazut un k, desi e des intalnit si amintit.Astea sunt cele mai frumoase atase dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Ma Alexut, ce dracu scrii acolo. Intai ai botezat @Puchu puck, apoi ii spui lui stoye @K si tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Hai ca nu le-am zbarcit asa de rau...asa a vazut ochiul meu pe cutiile alea ruginite laterale un p, un u si de veselie ca suna a ceva cunoscut si am identificat treba nu ma mai uitai pana la capat .Iar despre atas si k....eee aici le lovisi matale ca subsemnatul stie care este una si alta, erau in propozitii diferite si am spus cate ceva despre ambele ,,exponate''.Una peste alta bine ca avem despre ce vorbi...motociclete sa fie. De curiozitate, cat credeti ca s-ar oferi pe un ims 53 daca ar fi maine de vanzare...adica ala rosu ce a fost la uzina Aro.Nu vorbim aici de ,, nepretuit'' ci de cat credeti ca s-ar oferi real sau ar fi cineva dispus dintre voi sa ofere pentru a intra in posesia lui, daca maine ar fi la vanzare. Este o intrebare cat se poate de serioasa si nu e chiar exclusiv ,,de curiozitate''.NU...nu am dat eu de el dar, am auzit si eu ceva povesti prin targ cum ca.... Editat Septembrie 12, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) ia vino cu ceva concret si apoi ai sa vezi cat de serioase vor fi discutiile (asta doar daca s-ar mai ajunge sa se discute pe forum despre motocicleta respectiva inainte de a fi achizitionata de cineva - adica cu siguranta ai primit cateva telefoane dupa ce ai postat intrebarea). Editat Septembrie 12, 2010 de mihai_prd Nu mai cita cand raspunzi imediat interlocutorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Eu as da un 10.000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) daca spui in gluma...nu cred ca faci bine, maine poimaine apare una si vede omul ce spui tu si cere 12 000. ..de inceput asa, nu cred eu ca ar da nimeni atata...in fine vorbim vorbe, cine mi s-a laudat a zis ca aduce poze noi cu ea pana in zapada.Daca o fi asa atunci cu pozele in fata e alta treaba....zic asta fiindca am inteles ca nu e de vanzare si nu este la vre-un colectionar sau mai stiu eu ce, de asta intreb cat s-ar da ca orice nu e de vanzare zic eu ca are un pret . Astept zpada... PS:Daca nu ma insel eu..la multi ani mihai . Editat Septembrie 12, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) nu cred eu ca ar da nimeni atata...in fine vorbim vorbe, cine mi s-a laudat a zis ca aduce poze noi cu ea pana in zapada.Daca o fi asa atunci cu pozele in fata e alta treaba....zic asta fiindca am inteles ca nu e de vanzare si nu este la vre-un colectionar sau mai stiu eu ce, de asta intreb cat s-ar da ca orice nu e de vanzare zic eu ca are un pret . Astept zpada... si noi.......pozele. totul are un pret. Mihai deja i-a facut pretul. sa inceapa licitatia sau........."alergatura" dupa moto. sunt oameni care ar plati mult mai mult pentru o moto "editie foarte limitata", singura produsa de romani, veche de mai bine de juma' de veac Editat Septembrie 12, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Bai, dar ce darnic e Mihai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate