4bike Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Merita pastrata si reconditionata.Atas de Simson mai gasesti,asa ceva nu.Bafta. La ultimul M1M aparut a exista un singur interesat,@mpc,la care a si ajuns. /index.php?/topic/654847-hai-sa-gasim-motociclete-abandonate/page-38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Seamana dar nu rasare. Daca ma uit in spate la bascula/amortizoare as zice ca nu e la fel. Si furca fata pare mai groasa in poza cu baba, si inclinata mai tare. Da, intr-adevar. Am avut senzatia ca e aceeasi motoreta. Oricum, e foarte frumoasa "batranica" pe care ai gasit-o, iar rezervorul sunt sigur ca-l vei conserva cu patina si emblema originala. Felicitari pentru motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 La ultimul M1M aparut a exista un singur interesat,@mpc,la care a si ajuns. /index.php?/topic/654847-hai-sa-gasim-motociclete-abandonate/page-38 Avand in vedere faptul ca este o "sosie" a lui DKW 125 RT,m-ar fi interesat si pe mine.Detin DKW-ul,un K 125 si un MZ 125 Rt.M-ul se potrivea.Nu stiu ce s-a intamplat in acea perioada de nu am dat de el.Nu au intrat zilele in sac.Daca acesta-i la mpc e pe maini bune.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Iar al doilea e la mine. HondaSan, poate ti-l imprumut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Le-ar sta minunat impreuna.Taticul lor si cu puii langa el.Ar fi interesant si un harley de 125 ,copie dupa DKW ,pe langa ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) important e sa nu stea ci sa duduie - ca DKW-ul Editat Februarie 23, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Asta este motocicleta? Asta e un K 125M. .....ce nume de gripa aviara are modelul asta de minsk Lolo....ce moto se vede in poza pusa de tine?....baga un prim plan Motocicleta e M1M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 2 rable. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Salut! In ce conditii se da Muraveiul ? (daca se da). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scortzea Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Salut, moto galbena-1000ron si moto neagra-1500ron...nu au acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) Salut. Mie mi-a spus ca la MT9 ala (daca nu cumva in acte este chiar un K650) se pot obtine ceva acte si vrea 2000 de lei fix (cu acte). Motorul se invarte si are multe elemente originale. Ce mi-a placut la motocicleta asta e ca seria de cadru e identica cu aia de motor si pare lucrat frumos. La atas e un pic de lucru, tablele de pe motor nu au rugina cine stie ce. Motocicleta e in Branesti si am inteles ca in zona e si un Ij350 sau 49. Tre' sa mai sondez. Daca vrea cineva tel., PM. Muraveyul galben e intr-o stare proasta, nu are nici un fel de acte si vrea 1000. Daca e cineva interesat de un Muravey, eu am unul nou (40 km reali) la 1500 ron. Se poate inmatricula ca utilaj agricol fara probleme. Sau la schimb cu piese de vechituri, +/- diferenta. Editat Februarie 24, 2014 de m72ihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Salut. Mie mi-a spus ca la MT9 ala (daca nu cumva in acte este chiar un K650) se pot obtine ceva acte si vrea 2000 de lei fix (cu acte). Motorul se invarte si are multe elemente originale. Ce mi-a placut la motocicleta asta e ca seria de cadru e identica cu aia de motor si pare lucrat frumos. La atas e un pic de lucru, tablele de pe motor nu au rugina cine stie ce. Motocicleta e in Branesti si am inteles ca in zona e si un Ij350 sau 49. Tre' sa mai sondez. Daca vrea cineva tel., PM. Muraveyul galben e intr-o stare proasta, nu are nici un fel de acte si vrea 1000. Daca e cineva interesat de un Muravey, eu am unul nou (40 km reali) la 1500 ron. Se poate inmatricula ca utilaj agricol fara probleme. Sau la schimb cu piese de vechituri, +/- diferenta. Muraveiul tau e super si ma tenteaza de mult timp, insa, deocamdata nu sunt banuti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 .......am inteles ca in zona e si un Ij350 sau 49. Tre' sa mai sondez IJ 49 ciobanit. Nu merita efortul dar faci ce sti/poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 unde se afla, ceva date de contact ale proprietarului? imi face cu ochiul atasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 ...am mai scapat unu' de la topit. Problema e ca acum am 4 atase si numai 3 motociclete ...... Cred ca trebuiesc luate masuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 le-am furat painea la ghiauri mancatas. ei ce mai cara la feru vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 ...am mai scapat unu' de la topit. Problema e ca acum am 4 atase si numai 3 motociclete ...... Cred ca trebuiesc luate masuri. Cam cat ajunge o barca de BM3 ca la atasul asta din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 ...acum am 4 atase si numai 3 motociclete ..... Ai de jupiter 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Cel de pe IJ 56. Cam cat ajunge o barca de BM3 ca la atasul asta din poza? In functie de starea in care va fi celalalt atas ( pe care sper sa-l iau cat de curand ) o sa-ti spun daca ma despart de barca asta si la ce pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Cateva abandonate ...salvate azi . Atasul Steib deja pleaca in seara asta la fericitul nou propietar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 ...ca ciupercile dupa ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 acte ceva? e la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Are acte. E la vanzare insa nu te poti "lipi" de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 un scor, asa de "hachi"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate