mihai_prd Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Atunci printeaza-ti ce ti-am scris cu rosu si lipeste pe Harli. Ca onda e onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 7, 2016 Autor Share Postat Octombrie 7, 2016 Atunci printeaza-ti ce ti-am scris cu rosu si lipeste pe Harli. Ca onda e onda. Mah..Harly o sa am forever pana la batranete..da si Honda ..asemenea!..iubesc Harly..iubesc clasicele japoneze..in speta Honda! am prefererat o Honda..sau macar un Kawa..>.si cam atat. Restul sa le aibe altii!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 (editat) Gata Jeane, e in duba concurenta. Impreuna cu siteul de cultura. Vin spre casa. Editat Octombrie 13, 2016 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 13, 2016 Autor Share Postat Octombrie 13, 2016 Gata Jeane, e in duba concurenta. Impreuna cu siteul de cultura. Vin spre casa. drum bun si baga o poza cu ea! e cumva tot un cb de 750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Pai daca e concurenta? Normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 16, 2016 Autor Share Postat Octombrie 16, 2016 bagati pozele cu Cb ul..sau il tineti gekados?))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 http://www.gt-rider.com/se-asia-motorcycling/threads/early-japanese-motorcycles.10766/ nu stiu daca a mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Cele mai frumoase sunt astea cu rotile spitate. Felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Bijuterie, sa o stapinesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Foarte frumoasa! Sa o calaresti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Motocicleta apartine userului Automobilia. Desi e veche, e practic noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 22, 2016 Autor Share Postat Octombrie 22, 2016 Arata fantastic pt anii care ii are!...ai zis ca are 5000km..sau am inteles eu gresit?! Motocicleta apartine userului Automobilia. Desi e veche, e practic noua » Post actualizat in 22 Oct 2016 09:01O poza si cu ea pe noapte...ca tot nu ma mai satur sa o privesc. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Se vinde o bătrânică din 1986 în stare perfecta doar cu mici zgârieturi. Motorul toarce f frumos. Nu este înmatriculat recent adus din germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 23, 2016 Autor Share Postat Octombrie 23, 2016 e ZZR ul de 600 cumva?..se facea in 86?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 E GPZ de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 @ zenclawa garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 @ zenclawa garage de la iei a iesit asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 24, 2016 Autor Share Postat Octombrie 24, 2016 misto motocicleta..baga niste poze calumea cu ea. si ce vrei sa spui cu zenclawa garage?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 ^^ la ei a fost lasata pt ceva intretinere/reparatie/reconditionare nu stiu exact. doar poza de sus am facut. poate zilele urmatoare daca mai trec pe la ei mai fac alte poze. (zenclawa garage = service moto victoriei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 ^^ la ei a fost lasata pt ceva intretinere/reparatie/reconditionare nu stiu exact. doar poza de sus am facut. poate zilele urmatoare daca mai trec pe la ei mai fac alte poze. (zenclawa garage = service moto victoriei) uleiul curs si garnitura de chiulasa puscata de la cine o fi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 26, 2016 Autor Share Postat Octombrie 26, 2016 uleiul curs si garnitura de chiulasa puscata de la cine o fi...... e a ta Florine?..baga niste poze cu ea mai elaborate si ceva detalii . Hai ca poate ne adunam de o intruneala pt anul viitor. imi doresc f mult sa organizam o intrunire de motocilete japoneze clasice...care mai are energie sa se bage la asa ceva?. sa vina cu idei fiecare poate incropim ceva..ar fi de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 e a ta Florine?..baga niste poze cu ea mai elaborate si ceva detalii . Hai ca poate ne adunam de o intruneala pt anul viitor. imi doresc f mult sa organizam o intrunire de motocilete japoneze clasice...care mai are energie sa se bage la asa ceva?. sa vina cu idei fiecare poate incropim ceva..ar fi de vis. nu este a mea .... as fi vrut eu sa gasesc una d-asta acum 2 ani cand cautam donator pentru cafe racer..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Salut. Ma bag in seama si eu cu Kawasaki KZ400J 1980. Proiect inceput de CNL si va fi terminat de mine si prietenii mei. Pozele sunt de la achiztie (24.12.2015), respectiv asamblarea preliminara de vara trecuta. Se vrea a fi inmatriculata in aprilie. O sa revin cu poze proaspete cand e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 O fi clasica doar cu numele dar mascarita si taiata ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate