MariusXXX Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am si eu o intrebare va rog,mi-a turat un imbecil motocicleta fiind pe liber in 13 - 14 mii de ture, motorul era cald k am mers cu ea toata ziua,apa era undeva la 82 de grade, este posibil sa se strice ceva sau sa fii stricat ceva?Are ceva daca mai merg cu ea sub 5000 de ture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Nu e o temperatura exagerata dupa o tura ... Bucurestenii, mers prin trafic, se vor lauda si cu temperaturi de peste 100 grade, inregistrate. Sa nu mergi cuea subturat. S-a mai discutat astea ... dar 5000 e bine. Editat Mai 13, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 13, 2011 Autor Share Postat Mai 13, 2011 Nu e o temperatura exagerata dupa o tura ... Bucurestenii, mers prin trafic, se vor lauda si cu temperaturi de peste 100 grade, inregistrate. Sa nu mergi cuea subturat. S-a mai discutat astea ... dar 5000 e bine. Intrebarea mea era daca are ceva k a turat-o pe loc in 13-14 mii d ture ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Nu are nici pe dreacu daca se intampla ocazional. De ce ti-ai luat R6 ca sa mergi cu el sub 5000rpm?E rasuflata rau sub 5000.Dupa intrebari probabil esti incepator incepator.Bafta cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Incepator da ... Ai consum bun la turatia aia. Daca stilul tau de a merge e civilizat ... si nu o exploatezi asa mult ... de ce ti-ai luat R6 ? SS ? Ca da bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Dai una peste ochi lu ala.... si motorul nu are nimic dupaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) Incepator da ... Ai consum bun la turatia aia. Daca stilul tau de a merge e civilizat ... si nu o exploatezi asa mult ... de ce ti-ai luat R6 ? SS ? Ca da bine? Din nou intrebarea asta fara nicio logica. Tu de ce ti-ai luat motor? Cu masina/autobuzul nu puteai sa mergi? De ce sa iti iei masina straina mai puternica, cand limita maxima de viteza e 130? Si o dacie (intretinuta) prinde 130, asa ca ar trebui toata lumea sa nu isi mai cumpere altceva. Exact asa suna si intrebarea pe care o pui tu... R6 stie sa mearga si incet, si e chiar indicat ca incepator sa mearga incet si sa mearga civilizat. Defapt e indicat ca TOTI motociclistii si toti soferii sa mearga civilizat. Daca tu crezi ca daca ai motor sport trebuie sa nu mergi civilizat, e treaba ta... n-ai decat sa procedezi asa si o sa vezi ce se va intampla dupa ceva timp. Sunt un milion de motive pentru care as alege oricand un motor sport, iar faza cu mersul "reising" nici macar nu se numara printre ele. On-topic: MariusXXX, stai linistit ca n-are nimic motocicleta. Doar daca faci abuz cu turatul in gol pana in rosu, atunci incep sa apara probleme. Fi convins ca in trecut motorul tau a vazut 14000 de ture destul de frecvent Editat Mai 14, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Adică aÂşa ? http://vimeo.com/4075279 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) Adică aÂşa ? http://vimeo.com/4075279 Si eu care credeam ca stunterii se pricep... Pai eu nu vad de ce ar tine-o acolo inturatii, decat daca ar face drift sau burn-out, sa faci cerculete la 3km/h cu motorul in 14k ture, e ca si cum ai avea un oragan de 30cm in erectie si te-ai plimba cu femeia tinandu-te de mana in parc in timpul asta... Editat Mai 14, 2011 de mettal86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Pai uite-mi exemplul meu... Incepator ... imi iau 125 ... merg incet civilizat ... e ptr incepator. De ce sa imi iau R6 sau alta moto de cc mai mare ... consuma mai mult etc. ? Pentru ca Rs imi indeplineste cerintele. In fine asta era cand m-am apucat de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 15, 2011 Autor Share Postat Mai 15, 2011 Mie nu imi place nici un motor de 125,se aude ca o drujba,mi-a placut r6 si mi-am luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 sincer la intrebarea pe care ai pus-o mai bine iti luai scuter. absolut jenant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 lasă mă, nu fi trist, aÂşa mai cureți Âşi tu toba. ps. ce-mi plac mie de vitezarii ăÂştia, îÂşi iau mobre de turație, dar le țin la sub 5.000 de ture, ca să nu se strice. pffffutui mama ei de mobră, vinde-o mă Âşi ia-ți roabă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 15, 2011 Autor Share Postat Mai 15, 2011 lasă mă, nu fi trist, aÂşa mai cureți Âşi tu toba. ps. ce-mi plac mie de vitezarii ăÂştia, îÂşi iau mobre de turație, dar le țin la sub 5.000 de ture, ca să nu se strice. pffffutui mama ei de mobră, vinde-o mă Âşi ia-ți roabă. A fost o simpla intrebare, dar vad ca esti deranjat rau, roaba sa-ti iei tu ca ai nevoie sa cari balegaru de-ti iese pe gura, multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 bine oltene, ia cinci mii de aici Âşi du-te să-ți iei un praz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 ce carnati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 bine oltene, ia cinci mii de aici Âşi du-te să-ți iei un praz. Ia-ti roaba aia odata, hartia igienica sa te stergi la gura ti-o dau eu ! Sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 bai frate ce sare lumea...ca de ce nu ti-ai luat aia sau ailalta. oare cei care intreaba asta s-au luat la randul lor dupa altii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 eu vreau sa imi iau d'aia ca a lu' rossi....si vecinu' gheorghe zicea ca de ce nu imi i-au firstbike ca sunt ieftine la 5000 de ron....si nici nu consuma mult ca nu prea functioneaza de obicei...ce ziceti sa ma i'au dupa rossi sau dupa gheorghe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 eu vreau sa imi iau d'aia ca a lu' rossi....si vecinu' gheorghe zicea ca de ce nu imi i-au firstbike ca sunt ieftine la 5000 de ron....si nici nu consuma mult ca nu prea functioneaza de obicei...ce ziceti sa ma i'au dupa rossi sau dupa gheorghe? Ia-te dupa Gheorghe ca este mai bine, asta este mentalitatea unora, de ce sa te iei dupa Rossi, cine plm mai este si Rossi asta (este o ironie intrebarea,sa nu ma trezesc cu alte replici fantastice)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Bine ca nu mi-ai dat-o mie, ca ti-o turam in 16.000 ture sau cate dracu are maxim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) eu tot sunt nedumerit, ce are daca turezi in gol 1-2 secunde motorul ala mai ales daca e si cald .... Editat Mai 16, 2011 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 eu tot sunt nedumerit, ce are daca turezi in gol 1-2 secunde motorul ala mai ales daca e si cald .... Nu are nimic. Doar sa nu-l duci in zona rosie. La curse e des folosita treaba ca sa fie incalzit motorul, turat pana il iau dracii. Asa ceva e fooarte comun la curse, orice fel de curse: http://www.youtube.com/watch?v=J5DILIDC-T4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 la curse unde se revizioneaza aproape TOATA motocicleta da este normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 la curse unde se revizioneaza aproape TOATA motocicleta da este normal. Asta e un cliseu pe care l-am auzit de nenumarate ori. La curse motocicleta e revizionata daca e necesar. La SBK se merge cu aceeasi motocicleta muuulte curse, daca nu tot sezonul. Cu acelasi motor din care se scoate tot ce poate. De o motocicleta de-aia se trage intr-o cursa cat tragi tu intr-un an. Motoarele sunt facute sa fie turate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate