mihai.i Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 salutare, se face o luna de cand sunt noul posesor al unui suzuki tu250x superclasic din 1998. pana acum s-a comportat foarte bine,usor de condus, de intretinut si consum mic, e ideala pt oras si naveta. Eu o folosesc mai mult ca sa merg la serviciu cu ea si mai ies la plimbare cu ea din cand in cand in weekend sau seara prin Bucuresti. daca mai sunt bikeri posesori al acestui model astept opinii si sfaturi despre ea! Pun si niste poze cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Foarte frumoasa,imi place mult combinatia dintre gri si maro,s-o stapanesti sanatos.Sunt un mare fan al acestor motociclete Uite si modelul nou : http://www.motorcycle.com/manufacturer/suzuki/2009-suzuki-tu250x-review-88791.html Arata superb,pacat ca in Romanica mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Mie imi place, ca mijloc de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 (editat) Dupa aproape un an si 4000 de km... Am scos-o zilele astea de la iernat, am facut o plimbare in reprize (cam 100 de km), niste ajustari, schimburile necesare si sunt gata de sezon. Prietenii ma tot bat la cap cand am da gand sa o dau, sau iau ceva mai mare ca nah...ce faci cu 250cc si cu max 120-130 km/h!!! Sincer, uneori ma bate gandul sa o dau , sa-mi iau si eu un Transalp sau un F650 GS, dar cand vad cum se uita cruciti colegii de 2 roti la ea , cum ma opresc unii si imi zic ca pe mobra asta au invatat ei sa mearga, sau cand vreun tataie melancolic ma roaga sa-l iau la o plimbare in amintirea raposatului hoinar parca n-as mai renunta la ea... Initial era intr-o stare mediocra, am avut si unele probleme, ai mici sau mai mari, piese greu de gasit, dar in cele din urma am reusit sa o aduc pe calea cea buna... Sper ca peste un an sa adun mai multi kilometrii! P.S: Nu mai e nimeni pe aici cu mobra de asta!? Editat Martie 11, 2012 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 P.S: Nu mai e nimeni pe aici cu mobra de asta!? Din 2006 detin si eu una ,dar putin mai noua (2001). Am luat-o la 6000 km iar in prezent a ajuns la 19000. Ulei,filtru,bujii,placute,cauciucuri,vreo doua becuri si cam atat... Sa nu uitam ca 90% facuti doar in poligon. Ceva foarte important:mi-am pierdut anul trecut capacul ornament de la acumulator. Cauta sa-l asiguri mai bine iar daca ai vreo sursa sa-l procur,iti raman dator! In rest....gaz si vreme frumoasa iti doresc! FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 (editat) Dupa aproape un an si 4000 de km... Am scos-o zilele astea de la iernat, am facut o plimbare in reprize (cam 100 de km), niste ajustari, schimburile necesare si sunt gata de sezon. Prietenii ma tot bat la cap cand am da gand sa o dau, sau iau ceva mai mare ca nah...ce faci cu 250cc si cu max 120-130 km/h!!! Sincer, uneori ma bate gandul sa o dau , sa-mi iau si eu un Transalp sau un F650 GS, dar cand vad cum se uita cruciti colegii de 2 roti la ea , cum ma opresc unii si imi zic ca pe mobra asta au invatat ei sa mearga, sau cand vreun tataie melancolic ma roaga sa-l iau la o plimbare in amintirea raposatului hoinar parca n-as mai renunta la ea... Initial era intr-o stare mediocra, am avut si unele probleme, ai mici sau mai mari, piese greu de gasit, dar in cele din urma am reusit sa o aduc pe calea cea buna... Sper ca peste un an sa adun mai multi kilometrii! P.S: Nu mai e nimeni pe aici cu mobra de asta!? Super manevrabila motocicleta, eu am facut scoala pe ea. Usoara,consum putin fiabila , ce-i drept are motorul cam mic dar daca stai bine sa te gandesti nici nu prea ai unde sa fugi asa ca 120-130 km/h dpdv legal nu prea ai unde sa-i dai. Eu nu cred ca toti cei care au motoare mari fac frecvent uz de puterea lor maxima tot in limita legala merg. Asa ca sa te poarte cu grija si tu pe ea Editat Martie 12, 2012 de ionut_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 12, 2012 Autor Share Postat Martie 12, 2012 Ceva foarte important:mi-am pierdut anul trecut capacul ornament de la acumulator. Cauta sa-l asiguri mai bine iar daca ai vreo sursa sa-l procur,iti raman dator! o varianta ar fi ebay.it sau subito.it, cum ar fi asta, insa te omoara transportul la bani. Alta varianta ar fi niste capace de GN250, nu stiu daca se potrivesc, insa stiu pe un mosulica cu un GN250 pe care-l vinde pe bucati (nu e dezmembrat inca). o sa-l sun sa vad daca mai traieste si poate dau o tura pe la el sa vad daca se potrivesc capacele.Capacele sunt negre, dar cu niste vopsea la spray se rezolva repede. Cum dau de el si vad care e treaba iti trimit un mesaj. PS:Daca ai nevoie si de alte piese, anunta-ma! Numai bine, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 Mai revin cu niste poze si niste modificari, intre timp am mai adaugat vreo 10.000 de km la bord si multe amintiri frumoase! Ceva foarte important:mi-am pierdut anul trecut capacul ornament de la acumulator.Cauta sa-l asiguri mai bine iar daca ai vreo sursa sa-l procur,iti raman dator! L-am pierdut a doua zi dupa ce mi-ai spus de treaba asta! Parca ai avut gura aurita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 Multumesc! Chiar sunt multumit de ea.Desi am in plan o noua achizitie moto o voi pastra in continuare. Pentru oras e ideala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 L-am pierdut a doua zi dupa ce mi-ai spus de treaba asta! Parca ai avut gura aurita ) M-ai convins să fac o gaură la partea inferioară şi sa-l leg cu şnur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 M-ai convins să fac o gaură la partea inferioară şi sa-l leg cu şnur. Ce bine era daca bagam si eu la cap! P.S. nu stii vreunul de vanzare? ) ( ca furnizorul meu de piese second a disparut...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 29, 2014 Autor Share Postat Mai 29, 2014 Adunam kilometrii..nu-i vindem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 admir de juma de ora pozele tale si nu stiu ce im place mai mult........saua cu road runner,vitezometrul old style sau casca aia custom care se asorteaza cu restul ........... cati mai multi km si asfalt uscat se te bucuri de ea in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 Despre asta e vorba! Nu trebuie să ai 900 cc între picioare să te bucuri de motor (nu zic că nu ajută La mulți kilometri împreună, să ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Iulie 21, 2014 Autor Share Postat Iulie 21, 2014 Multumesc pentru aprecieri! In ultima vreme nu prea am putut sa ma bucur de ea din cauza unor probleme tehnice, care, din fericire, s-au dovedit a fi destul de usor de remediat (multumesc Zenklawa Garage). Desi pe langa ea mai am o motocicleta mai mare (Honda CB550k) pe care o folosesc mai mult pentru drumuri mai lungi, de weekend, tot TU-ul ramane varianta ideala de oras pentru pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Am amintiri frumoase cu o astfel de motocicleta.am facut scoala pe aceasta motocicleta.a fost prima "bestie" pe care am incalecat.asta apropo de nostalgii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Septembrie 15, 2014 Autor Share Postat Septembrie 15, 2014 Multi ani si kilometrii sa traiasca! Laaaa muuulti ani...si kilometri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Ghidon şucar pentru lungani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Septembrie 15, 2014 Autor Share Postat Septembrie 15, 2014 Ghidon şucar pentru lungani? Ajuta si la lungani, dar mai ales in trafic printre masinile de la semafor, trece pe sub oglinzi fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Decembrie 13, 2014 Autor Share Postat Decembrie 13, 2014 Unul dintre cele doua momente in care zici "Ce bine ca am asigurarea valabila!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 21, 2015 Autor Share Postat Februarie 21, 2015 Astazi am scos draguta la o plimbare. Nu a comentat deloc, la prima cheie a inceput sa zburde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Unde ai ieşit? De ce nu ai zis? Am fost şi eu azi la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Frumoasa motocicleta! Simpla si eleganta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 21, 2015 Autor Share Postat Februarie 21, 2015 Unde ai ieşit? De ce nu ai zis? Am fost şi eu azi la plimbare. Nu aveam in plan sa ies ca aveam multa treaba azi, dar pt ca terminasem mai devreme m-am apucat sa-i fac o revizie mica si ..deh, daca tot era vremea asta Am fost pe la Moara Vlasiei-Gruiu-Dascalu, pe langa lacuri..vreo 100 de km. Frumoasa motocicleta! Simpla si eleganta! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) Salut! Primul sezon pe motoreta asta si e minunata. Deja am 2000 de km pana acum. Confirm ca este perfecta pentru oras, in afara viteza la care se simte bine fiind de 80 km. Mai am un Ninja de 600 pe care l-am cam uitat la garaj de cand cu nebunia asta ) In continuare este in stare originala, cu putini km ( 12 500 acum) . Editat Iunie 25, 2015 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate