cristian2009 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Sanatate multa si recuperare cat mai buna si rapida ! Am facut si eu transfer acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 ati mai fost careva pe la spital ? cum se mai simte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) ati mai fost careva pe la spital ? cum se mai simte ? Ceva vesti? Editat Iulie 26, 2011 de adyrip1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Situatia in mare e aceeasi. De la clinicile din Austria inca nu s-a primit raspuns; singura care a raspuns pana acum e o clinica din Istambul. Diseara vor afla si ei (membrii familiei) ce au de facut, pentru ca au primit informatii contradictorii de-a lungul acestei saptamani. De altfel, se vede si din ce scriu eu; n-am fost constant, dar am depins si eu de ce mi s-a spus, iar ei, la randul lor, de ce le-au spus medicii. Bottom line: Georgian e bine, cu exceptia faptului ca nu-si simte picioarele. Diseara se afla daca pleaca la Instambul sau nu. Imediat cum aflu ceva important voi scrie aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Doamne ajuta sa se faca bine. Putere familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 In sfasit un articol in presa "mare" http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-_Cheta_pentru_politistul-victima_a_beizadelei_Tantas_0_524947518.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Mi-ai luat-o cu doua minute inainte! Grigore, mai ai ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Nu am noutati. Voi posta aici tot ce se intampla (sunt in contact cu familia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danutzzz Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Asteptam cu nerabdare vesti bune! Nu am noutati. Voi posta aici tot ce se intampla (sunt in contact cu familia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Comment de pe siteul Adevarul "Pacat de el este foarte tinar si nu merita asa soarta, dar ironia sortii este ca familia nu vrea sa il mai opereze la Viena iar aici nu va avea nici o sansa sa isi mai revina." WTF?!?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Comment de pe siteul Adevarul "Pacat de el este foarte tinar si nu merita asa soarta, dar ironia sortii este ca familia nu vrea sa il mai opereze la Viena iar aici nu va avea nici o sansa sa isi mai revina." WTF?!?!! Pai cum s-a comunicat mai sus sunt variante si in Innsbruck (tot in Austria) si in Turcia si in Portugalia. De ce neaparat in Viena? Cred ca despre asta e vorba, de o alta locatie, nu ca vor sa-l opereze aici unde nu s-a mai facut operatie din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danutzzz Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Stie cineva mai multe detalii? Un comentariu de la un necunoscut nu ar trebui sa fie luat prea in serios, cel mai bine ar fi sa asteptam informatii de la familie. (Indraznesc sa ma bazez pe Grigore pentru asta, sper ca nu se supara ) Oricum, important e ca Georgian sa isi revina oricare ar fi spitalul in care va fi transferat. Comment de pe siteul Adevarul "Pacat de el este foarte tinar si nu merita asa soarta, dar ironia sortii este ca familia nu vrea sa il mai opereze la Viena iar aici nu va avea nici o sansa sa isi mai revina." WTF?!?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Comentariul nu este adevarat, familia tropaie sa-l scoata din tara. Deocamdata de la Viena n-a venit nici un accept (din cate stiu eu; ultimele mele informatii sunt de aseara). Cel mai probabil va pleca spre Turcia. Nu stiu mai multe si nu vreau sa mananc rahat aiurea, de-aia pana acum v-am spus doar ce stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolas Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 Donatie si de la mine sper sa il vedem cu drag pe strada si sa ne bucuram ca este la datorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Am trecut miercuri pe la spital, am vb iar cu sotia si mama lui Georgian. treburile stau astfel: au trimis documentele catre mai multe clinici unde poate fi tratat Gerogian se asteapta raspusnsuri de la ele pana acum au primit raspuns doar din turcia unde au spus cei de acolo ca ar costa cam 70.000 euro eu i-am sfatuit sa mai astepte si raspunsuri din tarile cu o sansa de reusita mai mare, gen austria sau germania, unde seriozitatea este mult mai mare si unde pot folosi formularul E112 (ce ofera gratuitatea interventiei) sindicatul politiei din romania tot catre austria-i indruma. pana nu au raspuns de la acestia(austrieci sau nemti) nu pot face cererea de acordare a E112, deoarece nu se cunoaste suma ce trebuie acoperita cu acest E112 starea lui este ok, este hotarat pe treaba, doreste sa manance cat mai mult sa se poata reface in timp scurt si sa poata face fata cu brio intervetiei chirurgicale. am discutat mai multe aspect, insa acestea nu se pot pune pe un forum public. Sanatate Georgiane si nu uita, noi colegii tai de pasiune iti suntem aproape. LE: Mama lui Gerogian va transmite tuturor celor ce-i suntem aproape, salutari si mii de multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 (editat) este posibil ca,in masura in care se obtine autorizatia din partea organelor locale,sa se desfasoare vineri la braila,ora 16,un mars de solidaritate si sustinere pentru georgian la care sunt invitati in primul rand motociclisti dar si alte vehicule participante la trafic...scopul este de sensibilizare a opiniei publice sa fie alaturi de georgian si sa se stranga o suma suficienta in contul sau care sa i acorde o sansa la normalitate...in cursul zilei de azi voi afla daca totul e ok si marsul va fi o certitudine si voi posta pe forum...de asemenea,am facut un anunt redactat pe un format a4,ce contine poze cu georgian si numarul de cont pe care l am impartit prietenilor motociclisti din braila si l am lipit cu totii pe motoare si pe masini..anunt preluat si de colegii mei de munca(taxi),cat si de politisti pe masinile de serviciu si cele personale..multumesc firmei capricio din braila care m a ajutat sa l redactez si sa l multiplic in peste 100 exemplare fara nici o pretentie financiara..Dumnezeu sa l ajute pe georgian sa depaseasca aceste momente grele...aveti atasat anuntul,in speranta ca il vom lipi cat mai multi pe motoarele si pe masinile noastre atasez si formatul pdf pentru printare Motopolitistul brailean accidentat grav in timp ce se afla in misiune in apropiere de Constanta.pdf Editat Iulie 28, 2011 de alyU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Ar fi ideal ca in fiecare mare oras sa se faca un mars din asta, pentru un impact cat mai mare; noi motociclistii sa impartim fluturasi cu mesajul de mai sus la soferi, pietoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kws600 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Particip si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 daca se face marsul o sa fiu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Ar fi ideal ca in fiecare mare oras sa se faca un mars din asta, pentru un impact cat mai mare; noi motociclistii sa impartim fluturasi cu mesajul de mai sus la soferi, pietoni Nu stiu in ce masura baietii care se ocupa de ”Joia Moto” ar fi dispusi sa faca ceva de genul asta. Ar putea avea ceva impact impartirea unor astfel de fluturasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu mic Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 (editat) particip si eu. Editat Iulie 28, 2011 de ursu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXE Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 institutia nu il ajuta cu nimic? desi a fost accident de munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 chiar acum dau din nou pe realitatea, au spus de colegi si de noi motociclistii de pe forum care facem eforturi sa strangem banii necesari; hai sa ne organizam pt treaba cu fluturasii; cand si unde in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 marsul este certitudine,am primit autorizatia,vineri ora 16 ne intalnim in parcare la carrefour,in fata la bricostore...va asteptam ,atat motoare cat si autoturisme solidare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 pai si cum se afla de el cu o zi inainte? intreb si eu, cu toate ca particip mi se pare cam din scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate