robertd Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Eu ma bucur sa vad ca esti in viata si o calaresti, tin minte discutiile de pe topicul tau vechi . Ia si baga multi km fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iunie 6, 2012 Autor Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) Care anume ? Cele in care imi luam RIP-uri ? Momentan mai am o problema ca nu imi gasesc garaj in Bucuresti unde sa o tin asa ca nu prea ma dau cu ea decat cand ma duc pe acasa in weekend. Editat Iunie 6, 2012 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 Pus parbriz dark smoked PUIG, astept lantul antifurt sa imi vina azi si cota pentru CASCO si mi-o aduc in Bucuresti, o las in fata blocului. Inca 2 poze gasite prin telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 foarte frumos exemplarul tau, dar nu stiu cum dormi noaptea cu gandul ca e jos singurica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Păi și doar nu o-i lua-o noaptea în casă să doarmă în pat cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Sfat: ia si o prelata, nu atrage atentia atat de mult o moto cu prelata decat una carenata care bate la ochi ca a ta. Un oxford e 75-85 ron, are loc si sa bagi lantul in fata la roata sa nu ti-o salte asa usor, decat daca o taie. Eu o tin mai dosita un pic, in spatele blocului, si o vad din casa tot timpul (bine, tu e posibil sa ai vedere la strada). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Pentru orice s-a inventat CASCO... ca să dormi liniștit noaptea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Soarta...judecată înseamnă cheltuială în plus pentru ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Într-un final asta va face,totul e să aibe răbdare și nervi de oțel. Eu mereu am rezolvat amiabil cu asiguratorii, "capul ce se pleacă sabia nu-l taie" și "fă-te frate cu dracul până treci puntea" sunt vorbe de aur întotdeauna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Pentru orice s-a inventat CASCO... ca să dormi liniștit noaptea! Ca sa dormi linistit noaptea, Casco e doar una dintre masurile care trebuiesc luate. Prelata+Lant+alarma stau puse la mine in fiecare noapte, fara exceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 19, 2012 Autor Share Postat August 19, 2012 Suntem pe un forum PUBLIC, nu dam aici detalii prea multe legate de cum e asigurata motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 da'mi si mie un pm pls cu firma la care ai facut casco..ma intereseaza si pe mine..thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RNY Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Salut - ai gasit loc de parcare ? iti pot recomanda ceva in apropiere - am vazut pozele cu locul unde il parchezi ( 13 ) si suntem vecini. Da-mi pm si vorbim Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 6, 2012 Autor Share Postat Septembrie 6, 2012 RNY nu mai sunt prin zona aia,acum nici nu sunt in țară măcar. Eu de fel stau pe Griviței. Mulțumesc oricum! Revin la vechea mea dragoste... BMW-ul. Sper sa fie si motocicleta BMW la fel ca si masina,sa produca o senzatie de neuitat. Ma apuc de cautat un BMW cum am pus mai jos, sezonul viitor voi fi pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 te-ai matrafoxat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 12, 2012 Autor Share Postat Septembrie 12, 2012 Am avut BMW si nu m-a lasat balta niciodata, mereu ma dadeam jos din ea cu zambetul pe buze si tpate drumurile as fi vrut sa nu se termine niciodata, daca si motocicleta BMW este la fel, va fi senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 si dupa aceea "toate blondele sa vina la mine" =)) http://www.moto.it/prove/bmw-hp4-elettronica-da-gara.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 12, 2012 Autor Share Postat Septembrie 12, 2012 Nu am o fixatie pe blonde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 e mai cool rc8-ul. n-am vazut nici unul pe strada pana acum. daca stau bine sa ma gandesc, n-am vazut nici un esomieerer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Vezi ca o sa ai surprize surprize cu BMW ( moto )........ la capitolul fiabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 12, 2012 Autor Share Postat Septembrie 12, 2012 Mai exact ?!? Poti fi mai specific ? e mai cool rc8-ul. n-am vazut nici unul pe strada pana acum. daca stau bine sa ma gandesc, n-am vazut nici un esomieerer.. KTM RC8? Nu prea trece cu bine de prima proba, si anume proba vizuala. Te refereai la S1000 RR ca nu ai vazut sau am inteles eu gresit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 le-am vazut pe ambele ,super tari cu un mare + pt be my wife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 12, 2012 Autor Share Postat Septembrie 12, 2012 Te-ai dat cu vreuna din ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Mai exact ?!? Poti fi mai specific ? KTM RC8? Nu prea trece cu bine de prima proba, si anume proba vizuala. Te refereai la S1000 RR ca nu ai vazut sau am inteles eu gresit ? n-am vazut nici una. pe sosea. bmw la smaeb, ktm-ul deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate