daw_hanson Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Sa ma laud si eu cu noua achizitie... Cu toata parerea de rau dupa Vulcan, Magna este o motocicleta extraordinara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 mai tarziu dar niciodata prea tarziu... motorul.... si intr-un oarecare fel eu. moto: vn 800 classic din 2005 customizare? NIMICA. La primavara incepe treaba. Anul asta n-a fost un an in care sa fi mers... sper sa recuperez la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 si suzy a mea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Apoi ma bag si eu pe felie ... Deocamdata i-am pus tobe goale, la anul cred ca ma bag serios in el . misto jucaria, dar trebuie sa iti schimbi id-ul. MOTOCICLISTUL VULCANOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Honda VT750C Shadow din 2004 - sunt in faza de acomodare (am doar 500 km cu ea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Yamaha virago xv 535 /91 Modificari:cat de repede pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktulu Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Salut! Shadow vt 750 c2, 750 cmc, 1998, cta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 (editat) Salutare lume! Cam asta es si motorul meu, pe numele de scena Angie - un Nipru luat din Techirghiol... Asa arata in starea in care l-am luat: Asta e de prin ultima lui excursie a lui de pe anul asta In afara de modificarile facute de fostul proprietar se adauga schimbarea unor parti ale electronicelor (releu incarcare+semnalizare) montarea unui clxon, schimbarea instalatiei electrice, adaptarea unei electrovalve la benzina sa imi faca alimentarea cand ii pun contactul. In asteptare sunt carburile de japoneza si filtre de aer conice + un far nou (cromat - sper) montare de CDI, coturi de evacuare cromate/inox si bineinteles o vopsea noua. Poze Din stadiul in care a fost... nu am , pt ca mi-a fost mila de el sa il pozez asa. Urmatoarele poze sper sa fie in primavara cand o sa il termin Editat Decembrie 11, 2006 de UnderTaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) buna...elvis carapcea,buzau...honda vtx 1800 c...am schimbat...doar oglinzile,nevoit!!!! am cateva poze cu mine si cu...EA!!! Editat Decembrie 12, 2006 de levese68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Hop si eu ca e proaspat poze cu motoru ca proprietarul e urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Salutari! Pun si eu 2 poze, dar nu am cu ce ma lauda; inca nu am modificat nimic. Dar sunt multumit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 ia sa mai ma bag si eu in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 ia sa mai ma bag si eu in seama... Faina poaza -locatia face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 sant piticu din bacau si asta este vacutza mea...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Asta e a mea........sunt din Azuga Are ceva modoficari.....coarne,oglinzi,motor vopsit negru....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 (editat) Leo din Focsani . Jupanul (mare fun Bundy ) si fierul . Editat Decembrie 27, 2006 de LeoBadBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 (editat) Eu si motorul meu cand ma intorceam de la festivalul organizat pa padurea verde de ROAD PATROL TIMISOARA. Si asa arata cu un singur loc Editat Ianuarie 2, 2007 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 haus, frate! in sandale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
splengus Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Salut!Mi a scapat topicu' asta pana acu'. Gufy xv 535.Cam mica da n au mai fost bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Salut!Mi a scapat topicu' asta pana acu'. Gufy xv 535.Cam mica da n au mai fost bani. salut, completeaza orasul la profil... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 VIOMADDOG...Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 salutari la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Deci...asta e ultima mea achizitie, un VL 800 din 2002.Am mai avut ca si choppere un EN 500 si o honda Magna.Ambele mi-au placut la nebunie, ce imi place la suzuki e tinuta de drum, printre altele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akm Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Salut! Sunt Adi, din Timisoara, Yamaha Dragstar 1100 xvs cu cateva modificari (intre timp i-am schimbat si farul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Acum ma pot numi, in sfarsit, chopperista cu acte in regula Suzuki VS Intruder 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate