Admin l.u.v Postat Noiembrie 27, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2013 La S2 ochelarii nu deranjeaza,. nu mi-a lasat impresia ca ar trebui sa fie mai jos. Este drept ca am probat alt brand la care ochelarii coborau mai jos si acopereau mare parte din fata si mi-a placut, dar nu am gasit asta ca un minus in utilizarea de zi cu zi. De sistemul de inchidere s-au mai plans, dar din ce am citit la C3 (flip-up), probabil ca este chestie de obisnuinta. Vezi si tu ce si cum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Peu ai reusit sa vezi ce avea pe fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Nop, nu am mai apucat sa merg, pana la primavara oricum nu cred ca o mai misc A comandat cineva accesorii, de la Wunderlich, prin Moto Mall? Vreau sa-mi comand cateva accesorii si nu gasesc nimic despre ei. BUCURESTI MotoMall Dragos Voda Str. 37 RO-020744 Bucuresti Tel.: +40 31 4055570 Fax: +40 31 4055570 wunderlich@sistematic.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 2, 2013 Admin Share Postat Decembrie 2, 2013 Sunt seriosi, am mai luat de la ei si sunt multumit. Au urmatorul sistem de lucru: 1.Daca te grabesti iti comanda reperul, platesti costul transportului si iti vine reperul in 7-15 zile. 2.Daca sunt mai multi asteapta, cumuleaza comenzile si impartiti transportul cite persoane ati comandat, dar este putin probabil sa mai fie acum si alti clienti. Daca vrei sa comanzi ceva de la ei da-mi un semn si ne combinam la transport, am si eu de luat ceva de la Wunderlich.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Pentru r1200r se pune pe stop un ornament in locul prizei pentru pasager.stie cine unde gasesc si eu asa ceva?wunderlicht sau ab?eu nu prea merg cu pasager si sincer nu prea ma interesaza de unde se tine daca iau pe cineva. Sarbatori fericite la toata lumea!!!!!!!!! Am gasit ornamentul ala care il cautam la ab .a fost 150ron .zic eu nici mult dar nici putin.ilaveau pe stoc dar am vazut si unele argintii .asta pare mai dragut pt culoarea mea.pe viitor as vrea sa imi schimb saua cu una mai inalta .daca e careva care ar vrea o sa comfort sunt dispus la un schimb . Editat Ianuarie 8, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 8, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2014 Andrei, greu de gasit cineva cu un model asemanator ca al tau..de ce nu trimiti seaua lui Dan in Timisoara, am auzit numai lucruri bune despre el, detalii gasesti aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 O sa vad cit e una noua si ma hotarasc dupa .am o retinere fata de cele facute la noi ca m-am fript odata cu una care s-a rupt dupa 2 sapt si cind l-am pus sa o refaca a facut-o de 2 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 8, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Daca te referi la Darian, din pacate omul are multe reclamatii. Dan in schimb lucreaza impecabil, parerea mea ca n-are rost sa arunci banii pe una noua..citeste topicul lui si vezi cum lucreaza. Editat Ianuarie 8, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Am vazut.e chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iraque Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 este 2008 , din ce stiu clasic Salut, Vreau sa-mi cupar o casca, in iarna aceasta si oscilez intre 3 modele: - systemhelm 6 normal - 2000 lei - schubert S2 - 1900 lei - shoei gt-air - 2159 lei Ceva pareri avizate ? in principiu as merge pe integrala, insa imi face cu ochiul si casca Bmw. Am cicit topicul de casti insa de acolo nu am putut sa trag o cocluzie clara @peu, daca inca te mai intereseaza o parere, eu am ales System 6 Evo. Inainte de asta am avut Multitec si nu exista grad de comparatie intre ele. Am incercat toate modele de flip-up de pe piata, ca aveam de unde sa aleg si n-am auzit nicaieri "nu-i in stoc", si asta ma satisface in toate aspectele. Daca tii neaparat la design, System 6 nu-i pt tine, castile de la BMW nu exceleaza in design modernist/futurist. Am mers cu ea 4800 de mile, in orice conditii meteo, de la -3 la 25 de grade, ca noi mai mult nu "prindem" vara aici , si n-am ce sa-i reprosez. Ochelari de soare integrati, pinlock, vizibilitate periferala buna, silentioasa, nu intra apa de la ploaie, mai ieftina decat C3 Pro si Neotec. Baietii din showroom m-au sfatuit sa o las pe capul unui manechin in showroom 3 zile ca sa nu ma stranga de cap. Am facut asta si a fost bine. Si nu am ales-o pt brand si doar din ratiuni practice. Asta-i. Sper sa te ajute review-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Din cite am inteles astiaau inceput sa isi faca singuri castile si le studiaza in functie de motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Sper sa te ajute review-ul meu Pentru cei interesati de castile BMW, avem si topic dedicat: /index.php?/topic/288796-bmw-systemhelm-6-evo/ Exista si topic dedicat echipamentelor BMW Motorrad: /index.php?/topic/266344-echipament-bmw-motorrad/ Editat Ianuarie 9, 2014 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iraque Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Pentru cei interesati de castile BMW, avem si topic dedicat: /index.php?/topic/288796-bmw-systemhelm-6-evo/ Exista si topic dedicat echipamentelor BMW Motorrad: /index.php?/topic/266344-echipament-bmw-motorrad/ @khk, nu ma intereseaza nici castile, nici echipamentul motorrad. Am raspuns direct lui @peu. Dar tu nu faci decat sa-mi vanez posturile si asta ma enerveaza, intelegi? Si decat sa ma lovesc la tot pasul de "smarty pants", mai bine ma lipsesc de forumul asta. Hai, sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 Dar tu nu faci decat sa-mi vanez posturile si asta ma enerveaza, intelegi? Sincer, chiar nu inteleg. Este abia al doilea post la care iti raspund... La primul ai spus asa: "Cred ca am nimerit bine pe topicul asta, ca altul n-am gasit" iar eu, cu cele mai bune intentii, ti l-am recomandat chiar pe cel dedicat RT-ului. Acum, vazand ca se discuta despre casti si constient fiind ca unii nu stiu despre topicul dedicat respectiv, n-am facut decat sa mentionez existenta lui, de asemenea cu cele mai bune intentii, si nu numai pt tine. Asadar, ori este vorba despre o neintelegere, ori ai mania persecutiei. Ca de vanat, nu te-a vanat nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 9, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 9, 2014 @khk, nu ma intereseaza nici castile, nici echipamentul motorrad. Am raspuns direct lui @peu. Dar tu nu faci decat sa-mi vanez posturile si asta ma enerveaza, intelegi? Si decat sa ma lovesc la tot pasul de "smarty pants", mai bine ma lipsesc de forumul asta. Hai, sanatate! Stai relax, ca nu-i nimeni rau intentionat..) Te asteptam in continuare pe forum, nu te supara degeaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) @peu, daca inca te mai intereseaza o parere, eu am ales System 6 Evo. Inainte de asta am avut Multitec si nu exista grad de comparatie intre ele. Am incercat toate modele de flip-up de pe piata, ca aveam de unde sa aleg si n-am auzit nicaieri "nu-i in stoc", si asta ma satisface in toate aspectele. Daca tii neaparat la design, System 6 nu-i pt tine, castile de la BMW nu exceleaza in design modernist/futurist. Am mers cu ea 4800 de mile, in orice conditii meteo, de la -3 la 25 de grade, ca noi mai mult nu "prindem" vara aici , si n-am ce sa-i reprosez. Ochelari de soare integrati, pinlock, vizibilitate periferala buna, silentioasa, nu intra apa de la ploaie, mai ieftina decat C3 Pro si Neotec. Baietii din showroom m-au sfatuit sa o las pe capul unui manechin in showroom 3 zile ca sa nu ma stranga de cap. Am facut asta si a fost bine. Si nu am ales-o pt brand si doar din ratiuni practice. Asta-i. Sper sa te ajute review-ul meu Multumesc frumos, pentru review, insa am cumparat un Shoei GT-AIR. Vedem in primavara daca am ales bine Editat Ianuarie 9, 2014 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) ? Imi e dor de asa ceva .urit e iarna . Editat Ianuarie 18, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Dan, face sens sa cumpar chestia asta? http://www.ebay.com/itm/BMW-R1200GS-R1200RT-R1200-Starting-Upgrade-Kit-/150426318471 Editat Ianuarie 19, 2014 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Multumesc frumos, pentru review, insa am cumparat un Shoei GT-AIR. Vedem in primavara daca am ales bine Daca nu sa facut o proba mergand cu motorul atunci nu imi pot inchipui sa fie o alegere buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Dan, face sens sa cumpar chestia asta? http://www.ebay.com/itm/BMW-R1200GS-R1200RT-R1200-Starting-Upgrade-Kit-/150426318471 Ii fain sa ai treaba aia, insa nu as pune-o in varful listed de accesorii. Poate is si alte chestii mai faine si interesante de montat pe motor, decat alea doua cabluri. Ce face ii ca iti invarte mai usor electromotorul. Cablurile alea si conectorii is din cupru 99% pur, restul, cum ii ce avem deja pe motoare, ar fi undeva la 70% cupru si resul alte metale, in aliaj. Stiu pe cineva care o montat pe 1150gs adv cabluri dnastea si zicea ca intr-adevar invarte mai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Motocicleta mea o stii, nu faci o lista cu ce ar mai fi nevoie ? Poate le si cumpar, pana ajung sa facem revizia generala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Peu lucrul cel mai important care ti-l recomand eu e o toba acrapovic.e scumpa rau da isi face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Peu lucrul cel mai important care ti-l recomand eu e o toba acrapovic.e scumpa rau da isi face toti banii pe rt? sa fim seriosi... ce sens are sa-ti urle toba in cap sute de km? Editat Ianuarie 21, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Nu stiu ce sa zic de alta evacuare, dupa cateva sportive cu evacuari galagioase, imi cam place linistea de pe rt. in cazul in care nu depaseste cu mult, nivelul de zgomot al tobei stoc, si imbunatateste semnificativ, modul de functionare al motorului, probabil merita investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Daca ne vedem pe la vara ca vad ca stai in bucuresti iti arat .intradevar nu e f zgomotoasa pt ca ii ramine catalizatorul .sunetul e atit it trebuie si cum trebuie plus ca acrapovicul din cite am inteles face evacuari speciale pt bmw testate strict pt aceste motoare.eu am luat una de la ab .a fost foooooarte scumpa dar inainte m-am pimbat cu una la fel ca a mea cu toba si mi-am dat seama de diferenta imediat.eu consider ca e singurul lucru care i-ar fi lipsit la a mea. O poza f frumoasa .da ia uite ce speriat e pilotu.sa vede dupa ochi. Editat Ianuarie 23, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate