ERU Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Salut. In urma unei discutii, la o intalnire moto cineva, [nu spun cine persoana insemnata] mi-a dat ideea de a imi face o cutie pt scule camere si alte maruntisuri pe care sa o pun pe partea opusa tobei unde e un spatiu destul de mare si nefolosit; ca idee acolo unde dakarul are a doua toba, mi-as amplasa respectiva cutie. Intrebare : Cine se ocupa cu prelucrari INOX sau dural [astea sunt singurele variante care ma intereseaza; ar mai fi si carbon, dar e mult mai improbabil] si e suficient de capabil sa faca o asemenea cutie [care e de fapt un cilindru] care sa aiba un capac la un capat, cel mai simplu cu filet si o garnitura sa fie etans ? Orice alte idei sunt binevenite cu conditia sa fie ceva ca lumea nu incropeli sau tiganeli. Orice input e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Salut. In urma unei discutii, la o intalnire moto cineva, [nu spun cine persoana insemnata] mi-a dat ideea de a imi face o cutie pt scule camere si alte maruntisuri pe care sa o pun pe partea opusa tobei unde e un spatiu destul de mare si nefolosit; ca idee acolo unde dakarul are a doua toba, mi-as amplasa respectiva cutie. Intrebare : Cine se ocupa cu prelucrari INOX sau dural [astea sunt singurele variante care ma intereseaza; ar mai fi si carbon, dar e mult mai improbabil] si e suficient de capabil sa faca o asemenea cutie [care e de fapt un cilindru] care sa aiba un capac la un capat, cel mai simplu cu filet si o garnitura sa fie etans ? Orice alte idei sunt binevenite cu conditia sa fie ceva ca lumea nu incropeli sau tiganeli. Orice input e binevenit. vick exaust - http://www.vick-exhaust.ro/index.php vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Nu stiu daca se incadreaza la incropeli sau tiganii, dar pt ceva similar am folosit o teava de scurgere din plastic cu diametru 110 si un capac original de toba. E o poza pe la V-Stroame da mi-e lene s-o caut. Editat Septembrie 19, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 eu am avut pe honda o cutie de tabla de nu stiu ce bautura,prinsa in doua coliere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Cauta la coltul chopperistilor baieti ce prelucreaza tabla (rezervoare, aripi, etc). L-am vazut vara asta pe un bait la intrunirea Road Patrol din TM care facea asa ceva si era din Bucuresti. Daca tot am vazut ca ajungi pe la Dementor dupa o camera de 21 si intentionezi sa iei legatura si cu Rabinu pentru spite intreaba-i daca stiu pe cineva care face rezervoare de aluminiu mai mari pentru enduristi. Eu recomand aluminiu si neaparat cu chedere serioase, pentru etansare de apa, namol, etc Am vazut si cutii de scule cilindrice facute din componente pentru instalatii si arata decent. Si eu am aceeasi pitici cu o constructie din metal pe partea opusa tobei, avand ca si tine la fel de mult loc liber, numai ca eu vreau sa o transform in rezervor suplimentar. Eu voi opta pentru alta varianta de contructie, respectiv: voi decupa toba in 2 pe lungime, voi scoate totul din ea, ii voi inchide capetele, o voi zinca la interior, vopsi electrostatic la exterior, ii voi pune dop si robinet si... la distractie. In locul tobei va veni una aftermarket. Iar cutia pentru scule va fi din aluminiu, tip minivaliza, intrand intr-un soclu sub portbagaj (refacut si inaltat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Daca ma rogi frumos poate facem schimb de mobre, o sa ai 2 tobe. Dau eu berea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Daca ma rogi frumos poate facem schimb de mobre, o sa ai 2 tobe. Dau eu berea! Da cutiile de masca de gaze din ww2 ce au ? as bune si alea galvanizate cu capac poti sa le vopsesti sa iasa lux . si nu costa mai mult de 25 lei bucata .spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 Cauta la coltul chopperistilor baieti ce prelucreaza tabla (rezervoare, aripi, etc). L-am vazut vara asta pe un bait la intrunirea Road Patrol din TM care facea asa ceva si era din Bucuresti. Daca tot am vazut ca ajungi pe la Dementor dupa o camera de 21 si intentionezi sa iei legatura si cu Rabinu pentru spite intreaba-i daca stiu pe cineva care face rezervoare de aluminiu mai mari pentru enduristi. Eu recomand aluminiu si neaparat cu chedere serioase, pentru etansare de apa, namol, etc Am vazut si cutii de scule cilindrice facute din componente pentru instalatii si arata decent. Si eu am aceeasi pitici cu o constructie din metal pe partea opusa tobei, avand ca si tine la fel de mult loc liber, numai ca eu vreau sa o transform in rezervor suplimentar. Eu voi opta pentru alta varianta de contructie, respectiv: voi decupa toba in 2 pe lungime, voi scoate totul din ea, ii voi inchide capetele, o voi zinca la interior, vopsi electrostatic la exterior, ii voi pune dop si robinet si... la distractie. In locul tobei va veni una aftermarket. Iar cutia pentru scule va fi din aluminiu, tip minivaliza, intrand intr-un soclu sub portbagaj (refacut si inaltat). Initial si eu vroiam un rezervor suplimentar acolo mai ales ca e loc pentru unul serios aproximez la cel putin 6l daca ar fi perfect simetric cu toba desi ar putea fi si mai mare insa in cazul meu e complicat trebuie o pompa inauntru ....si m-am lsat pagubas. CUm scriam si mai sus nu ma intereseaza decat o constructie din metal si nu cu chedere ci cu sudura si cu o garnitura la capac si atat.In rest mi-am notat si o sa caut la choperisti. Daca ma rogi frumos poate facem schimb de mobre, o sa ai 2 tobe. Dau eu berea! Sincer nu prea imi permite religia sa rog frumos idiferent de cine este vorba ...iar berea ...ce sa zic pe langa ca Alah nu da voie ma lasa chiar rece. Deci nu ma bag nici la rugamiti fierbinti nici la schimb de mobre In locul tau as fi incercat cu un fresh de portocale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Mah, tu cauti ceea ce advriderii numes "Tool tube", nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Da cutiile de masca de gaze din ww2 ce au ? as bune si alea galvanizate cu capac poti sa le vopsesti sa iasa lux . si nu costa mai mult de 25 lei bucata .spor In conditiile in care eu mi-am improvizat o tiganie din niste imbinari d-alea pentru scurgerea de WC , vreau si eu o cutie d-asta. Concret, unde se gasesc de cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 http://www.stromtrooper.com/general-v-strom-discussion/25471-totally-tubular-tool-tube.html http://www.agrisupply.com/manual-canister/c/1900088/ Dar revening la chestiile de aluminiu: https://picasaweb.google.com/cnjonesIII/GTMotoToolTube#5487222404979604594 Din pacate, acest Tool Tube de AL de la GT-Moto nu se mai gaseste. De fapt nu se mai gaseste compania pe net (sau sunt eu mai retard de felu meu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 Arata ok toate . Primele 2 cele care se si pot cumpara sunt un pic cam mici cel care are proportii mai ok are 30 cm cu diam 8.25 cam greu sa indesi in el 2 camere de cross + sculele. Daca ar avea si mai mari ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 In conditiile in care eu mi-am improvizat o tiganie din niste imbinari d-alea pentru scurgerea de WC , vreau si eu o cutie d-asta. Concret, unde se gasesc de cumparat? Eu mi-am gasit-o pe a mea intr-o piata cu vechituri la 20 de ron , m-a mai costat 5 ron electrostaticul , i-am pus un O-ring la capac si e perfecta pentru scule si 2 camere poate si o buteluta cu Vin . poti sa o gasesti si pe okazii sau la orice piata de vechituri . crede-ma e perfecta pentru scule si alte lucruri mici la un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Eu mi-am gasit-o pe a mea intr-o piata cu vechituri la 20 de ron , m-a mai costat 5 ron electrostaticul , i-am pus un O-ring la capac si e perfecta pentru scule si 2 camere poate si o buteluta cu Vin . poti sa o gasesti si pe okazii sau la orice piata de vechituri . crede-ma e perfecta pentru scule si alte lucruri mici la un pret decent. Inteleg ca ai gasit un oring care sa o faca etansa ? Ce dimensiuni are ? Editat Septembrie 19, 2011 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Inteleg ca ai gasit un oring care sa o faca etansa ? Ce dimensiuni are ? cutia sau o-ringul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 cutia sau o-ringul? Daca le stii baga la ambele .Eu la cutie ma refeream in primul ca sa imi dau seama daca e satisfacatoare ca volum .Inca nu am apucat sa imi masor toba deoarece mi-as dori sa fie ceva simetric de aprox acelasi volum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Eu am gasit un meserias in sudura argon si mi-a facut "tubul" din inox....gol cantareste cam 3,5 kg...dar la cate am pe ea mai conteaza... Ca idee pun cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Arata ok toate . Primele 2 cele care se si pot cumpara sunt un pic cam mici cel care are proportii mai ok are 30 cm cu diam 8.25 cam greu sa indesi in el 2 camere de cross + sculele. Daca ar avea si mai mari ar fi super. Alea de la agrisupply de costa $5 fara ceva... in europa ajung la 10-15-25-40E + transport ( penibil, stiu, dar alea la 40 macar par sa fie vopsite si nu se mai vede din ce provin de fapt ), depinzand pe unde gasesti... eu am comandat de la niste englezi 2 impreuna cu altceva, altfel transportul era destul de multicel.... altfel dai pe transport gramada... din state cu transport nu prea merita... tuburile sunt faine dar inca n-am avut timp sa improvizez ceva sa le prind de motoret si sa nu ma incomodeze la side-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Si stie cineva vreun distribuitor de piese pt masini agricole in Romania? Ca poate gasim la ei ceva asemanator cu cele de la agrisupply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Da cutiile de masca de gaze din ww2 ce au ? as bune si alea galvanizate cu capac poti sa le vopsesti sa iasa lux . si nu costa mai mult de 25 lei bucata .spor Sunt foarte bune! Le folosesc de vreo 3 ani si incap o gramada in ele. Si da, se gasesc la targurile de vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Eu am gasit un meserias in sudura argon si mi-a facut "tubul" din inox....gol cantareste cam 3,5 kg...dar la cate am pe ea mai conteaza... Ca idee pun cateva poze: puteati fi mai inventivi si mai eleganti la sitemul de incuiere ... este penibil Editat Noiembrie 7, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) ... este penibil Cateodata "penibilul" te scoate din rahat: tija o folosesc la tubulara de scos bujii sau ca dorn.... In padure orice "penibil" e aur curat.... Sa mai zic ca am si un mini ciocanel.... Editat Noiembrie 9, 2011 de redplanet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 La propriu sau la figurat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Tot din capitolul METAL WORK (sper ca nu si penibil) suport de tel/GPS (din inox): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2012 Revin cu o alta intrebare. Exista baieti priceputi la noi care se ocupa cu ceea ce vestici numesc "machining" ? Daca da bagati nr de tel eventual si ce v-ati facut pe la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate