Danyr Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Sunt la o petrecere de Halloween, iar un prieten care a intarziat mi-a spus ca a trecut pe langa o motocicleta "zdrobita" , care s-a lovit cu un Mercedes. Mi-a spus ca Mercedesul era amplasat perpendicular pe sosea. Accidentul parea sa se fi produs de ceva vreme, motociclistul nemaifiind prezent la fata locului. Astept detalii, deoarece pare un accident grav din spusele prietenului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berserk Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 (editat) M-a sunat un amic sa imi transmita ca s-a intamplat un accident in zona pipera - sos pipera visavis de restaurant Agra Palace, un Mercedes C classe lovit in dreapta in roata fata si un K1600 - IF XX JRI, posibil ca mercedesul sa fii incercat sa intoarca in drum. Accidentatul posibil sa fie solistul de la Directia 5 (sursa - un reporter de la stiri care inregistra). Din ce am inteles din cele spuse de cei de la canalul de stiri este ca accidentatul este in viata, a fost preluat de ambulanta, "doar casca i-a salvat viata" spusele lor. Sange pe strada, motorul cu cadrul posibil rupt sau furca impachetata. Motorul este inca la locul accidentului posibil pentru probe, a venit cineva sa ia cheia si sa stea cu utilajul pana se termina masuratorile. Nu va pot oferi mai multe detalii momenta. Editat Octombrie 29, 2011 de berserk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Nici macar nu ti-a spus unde era accidentul sau era prea grabit si nu a retinut locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Pare a fi September aici pe forum Sper sa se termine cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 (editat) Pare a fi September aici pe forum Sper sa se termine cu bine. Nu cred, sau confuzez eu. Editat Octombrie 29, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haimodelu Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 A zis protv acum ca e Marian Ionescu, am inteles ca nu e lovit rau, sa mai zica cine stie mai multe.Insanatosire rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 (editat) http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/marian-ionescu-de-la-directia-5-a-fost-lovit-pe-motocicleta-de-un-autoturism.html Editat Octombrie 30, 2011 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 http://www.mediafax.ro/life-inedit/marian-ionescu-de-la-directia-5-implicat-intr-un-accident-rutier-motocicleta-artistului-a-fost-lovita-de-un-autoturism-8917634/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 http://www.mediafax.ro/life-inedit/marian-ionescu-de-la-directia-5-implicat-intr-un-accident-rutier-motocicleta-artistului-a-fost-lovita-de-un-autoturism-8917634/ Zici ca s-au ciocnit toata noaptea la cate topicuri se deschid pe tema asta. Esti doar al treilea: /index.php?/topic/670337-accident-pipera-tunari/ /index.php?/topic/670339-accident-in-zona-pipera-sos-pipera-visavis-de-restaurant-agra-palace/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Si pe irealitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Din pacate, nu e la primul accident de motocicleta. Unii chiar au ghinion. Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Pare a fi September aici pe forum Sper sa se termine cu bine. Nu. Eu sanatos, voinic. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 "PolițiÂştii au deschis cercetările pentru vătămare corporală din culpă în cazul Âşoferului autoturismului, un tânăr de 26 de ani, care nu i-ar fi acordat prioritate motociclistului atunci când a virat de pe Âşoseaua principală către stânga." Irealitatea ... ce ziaristi idioti ... se intelege din stire ca motociclistul a virat stanga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 e bine e viu insanatosire grabnica este vedeta asa ca circula regulamentar fara viteza ... nimic de reprosat vedetei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate