servant.1980 Postat Aprilie 29, 2012 Autor Share Postat Aprilie 29, 2012 au aparut deja la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 am gasit pe moto.it 2 bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 ))) Au aparut aia de vand bilete la cinema cu taxa de smecherie... A cumparat Kawamotors 2 buc care tre sa apara in cateva zile.Vor fi scoase la vanzare. Sa vedem dupa ce vin ce si cum merge pretul. Cat despre ratatul ala de MadAlin )) nu-i mai dati atentie ca nu merita nici macar o flecma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 sunt 2 variante de pret 19k euro si 27k euro. Cel putin asa e aici la mama lor. deja incepeti sa va ganditi ca le gasiti la mana-a-doua cu 5k mai putin?! poate ca da, in cazul in care a fost motor de dealer si are 4-5000km la bord. alea insa se dau pe sub mana la cunoscuti la preturi mai mici. dar mai dureaza pentru ca e inca foarte nou. asa ca daca vrei 1199 tre sa scoti banutu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bny Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Frumos motoru :x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Asta o fi controversatul vanzator?...??? Chiar ma uitam in creerul unui alien... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 ala e Karl Pilkington Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Asta o fi controversatul vanzator?...??? Chiar ma uitam in creerul unui alien... el e dar cica uneori te mai ia si dupa fata. il vede pe om cam cum arata la fata, cu ce interes vine. dar cand se duce cu aere de MCN dar fara o chifla in stomac..... mi se pare normal sa ii dea flit. ia zi, ti-a placut cata butoneala are pe ea, si cum te poti juca acolo pe ecranu ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Plastic de cacao, ti-am zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Plastic de cacao, ti-am zis... E belea. Uite-o dezbracata http://www.gizmag.com/ducati-panigale-1199-naked-fairings-frame-pictures/22035/pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 E belea. Uite-o dezbracata http://www.gizmag.com/ducati-panigale-1199-naked-fairings-frame-pictures/22035/pictures vezi ca au aduso la bucuresti la reprezentanta, si parca e la vanzare. la atac..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Stiu Sabin, e prima optiune daca in we castig la loto, desi vanzatorii sunt rai iar motocicleta e facuta in China din plastic ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Stiu Sabin, e prima optiune daca in we castig la loto, desi vanzatorii sunt rai iar motocicleta e facuta in China din plastic ieftin ti-as fi dat laic de ala da n-am cum aici. nau avut bani de ceva mai bun.....niste tarani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Iete ce parere au oamenii astia: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2CJ72S5VPQ8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Uite aici . Urmeaza si un test ride, asa mi s-a promis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Urmeaza si un test ride, asa mi s-a promis. Huooooooo, Huooooooooooo Huooooooooooooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Primul test comparativ,Test MCN Panigale vs S 1000RR vs Aprilia RSV4 Factory.Sapt viitoare vine unul extensiv si pe motorcycle.com. http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/videos/2012/May/may1112-video-ducati-panigale-vs-bmw-s1000rr-and-aprilia-rsv4/ Concluzii : Pe circuit BMW cel mai rapid,apoi Panigale,ultima Aprilia.Pe strada,baietii au clasat tot BMW-ul pe locul 1. Deci pana la urma,tot BMW-ul ramane "motocicleta de batut",dupa cum am prevazut in iarna tot aci pe topic.Neamtzu tot neamtz,nu are glamour-ul italianului,dar face treaba mai bine. Eh,poate la anu,cand vin japonezii cu noile modele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Huooooooo, Huooooooooooo Huooooooooooooooooooooooo ce-ai patit? La reprezentanta din Romania nu se face asa ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 ce-ai patit? La reprezentanta din Romania nu se face asa ceva?! punete tu in locul lor. ai da motoreta oricui pt test? eu unu nu as faceo. sa-ti vina oricine si sa zica: da vreau so testez, iar la jumatate de ora sa il cauti la accidente unde gasesti ultimile postari cu RIP. in iunie plec in italia pe misano, unde am sanse sa pot testa un panigale. sunt incantat ca voi putea sa o testez, si nu oriunde, ci pe circuit, dar mii si frica in acelasi timp de caluti. cu siguranta voi cere modul wet pt putere redusa. nu vreau sa fac gafe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Pentru asta exista Casco. Atunci cand iei o mobra la test ride, prezinti un act de id si un permis, de preferat cu cativa ani trecuti de la "absolvire". Vizavi de posibilitatea de a primi mobra pachet sau alte bube, pre-contractul si Casco sa traiasca. Un GoPro, o zi insorita si poti sa-ti faci singur un episod MCN. Oricum, mini mobra, n-am crezut ca e atat de mica, arata ca o jucarie facuta la scala mare, se aude super, chiar si fara toba Termignoni, iar pozitia la ghidon este absolut geniala. Ghidonul larg iti ofera un sentiment aparte, de control absolut. Test-ul a fost pt modelele Honda V4, iar Ducati au fost doar la "parada", n-au fost disponibile. Testul s-a desfasurat undeva la 1000 m altitudine, intr-o zona super virajata. Eu (initial) pentru Pan m-am dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 ce cauta sapca aia acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Am vazut sapca dupa ce am facut poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 hai maaaaaa. parca e scuteru lu ala de se duce la crasma. cand lasa scuteru rezemat de gard si pune sapca in oglinda sau ghidon, apoi pleaca la baut. cat de jucarie..... casco casco, intradevar, dar stii ca la noi nu e asa roz ca afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 319.9 km/h pentru Panigale S la Monza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8tZguspozqk&feature=g-u-u Si On-Board: http://www.youtube.com/watch?v=Tzq7H6mVaWU&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate