aditorpan Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Ceea ce urmeaza este o simpla prezentare in imagini a ceea ce este una din zonele cele mai putin umblate din Carpati. Multe trasee au fost descoperite dupa iesiri repetate in zona dupa ce un vechi amic m-a rugat sa prospectez zona pentru o etapa EMA. Desi nu au inaltimi spectaculoase natura lor vulcanica a facut ca ei sa fie mai putin accesibili datorita vailor abrupte si putin amenajate ceea ce a dus la pastrarea unor peisaje de un farmec aparte prin salbaticia lor. Traseele au fost facute si fotografiate de subsemnatul calare pe un BMW F 650 GS DAKAR. Redescopera Romania ! ... va fi un mini serial in imagini pentru promovarea zonelor dragi noua din Carpatii Romanesti. In continuare las imaginile sa-si spuna povestea lor Sa auzim de bine ! Editat Noiembrie 14, 2011 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Wow! Exceptionale. Cred ca cel mai mult imi place asta: /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=755492 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby200791 Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Superbe imagini .............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 foarte tare super poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Frumoasa zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Mie cel mai mult imi place asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Este EL? Cerbul dobarlau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Ceea ce urmeaza este o simpla prezentare in imagini a ceea ce este una din zonele cele mai putin umblate din Carpati. Multe trasee au fost descoperite dupa iesiri repetate in zona dupa ce un vechi amic m-a rugat sa prospectez zona pentru o etapa EMA. Desi nu au inaltimi spectaculoase natura lor vulcanica a facut ca ei sa fie mai putin accesibili datorita vailor abrupte si putin amenajate ceea ce a dus la pastrarea unor peisaje de un farmec aparte prin salbaticia lor. Traseele au fost facute si fotografiate de subsemnatul calare pe un BMW F 650 GS DAKAR. Redescopera Romania ! ... va fi un mini serial in imagini pentru promovarea zonelor dragi noua din Carpatii Romanesti. In continuare las imaginile sa-si spuna povestea lor Sa auzim de bine ! Superb. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 alea de -6 sunt geniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 superb o schita de traseu..... ceva cazari........ acesibilitate ..balauri... sau doar ...capre.... multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 minunat, suntem norocosi ca avem asa peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Foarte frumoase peisaje ! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Multumesc pentru aprecieri ! @ianachim, sant trasee pentru motoare de maxim 200 kilograme, si acelea incaltate cu o anvelopa mixta, daca vrei sa te dai in zona dai de stire si vin cu tine, multe sant trasee nemarcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Pe Ianachim il roade de un KTM-eu... Am inteles acolo va fi una din EME-el din 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Ahaa, am inteles ) ... a fost deja o editie 2011. Speram ca se va tine si-n 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 O zona superba si niste fotografii pe masura . Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Superb, Adi, ca e obicei. Dupa fotografiile astea ai zice ca la tine sezonul de moto abia acum incepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Tari pozele,imi plac,tare si fotograful,are ochi. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 1, 2011 Autor Share Postat Decembrie 1, 2011 ... asa este, fotografia cu cerbul este facuta pe Valea Sirod (m-tii Gurghiului), asta dupa ce-mi trecuse in fuga prin fata la nici 15 m de mine ... pana am scos aparatu a pus ceva distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Absolut superba plimbare si poze , felicitari domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate