Crazy-devil Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Deci nimic? ba da. a fost dat pe Eurosport, GSP, DIGI TV, peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Adica un mare fas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 A fost si masa si dansul. Ati ratat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 dansul ca dansul, mie de masa-mi e... inteleg ca n-a mai avut loc cursa magica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 dansul ca dansul, mie de masa-mi e... inteleg ca n-a mai avut loc cursa magica? unu si-a dat seama ca asfaltu nu-i noroi, altu si-a dat seama ca circuitu de kart nu-i giratoriu din Mamaia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 roger.. chhh chhh totusi, pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Baaaaaaa, a fost intrecerea dintre astia. doar ca nu pe Selena (Gomez) cum si-au propus, ci in alta parte. https://www.facebook.com/photo.php?v=417279765064879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Ma bag si eu la o tavaleala ) daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Ba, daca smardoiala pe circuit nu-i, macar sa vedem un skandenberg intre cei doi, de 2 ani de cand se discuta aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Amandoi se antreneaza temeinic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Ba, daca smardoiala pe circuit nu-i, macar sa vedem un skandenberg intre cei doi, de 2 ani de cand se discuta aici intodeauna am vrut sa aflu care apasa mai tare pe taste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Ma bag si eu la o tavaleala ) daca ma primiti Sunt sigur ca peste vreo 10 ani cand e gata pista de la Adancata ne vom intalni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Sunt sigur ca peste vreo 10 ani cand e gata pista de la Adancata ne vom intalni aia nu se pune. erectia era pt Selena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 cred ca ne intalnim la azil pana termina astia adancata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 ziua buna, ati inviat acu' cu soarili asta ?!?? ))))) eu sunt deschis pentru adancata, momentan ma avantajaza, ca nu are asfalt ))) cine doreste poate optine locuri in primele randuri ale tribunei cu talonul de pensie! PS: momentan o ard cu vtr-ul prin oras deci se poate spune ca ma antrenez, asta pana imi asamblez scuterul la loc )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Editat Martie 26, 2014 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Eu zic ca Jumba a facut bataturi si s-a dat la fund.. Filmul de mai jos influenteaza grav topicul si ne arata cum Trotinel a iesit castigator, cu sau fara motocicleta. Editat Septembrie 24, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Daca tot am ajuns pe aici indrumat de colegu' aprilica, up?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 ca poate poate va fi cu finalizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 cu finalizare? din aia 'happy'? Ma indoiesc, dar prelungim agonia macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 unu si-a dat seama ca asfaltu nu-i noroi, altu si-a dat seama ca circuitu de kart nu-i giratoriu din Mamaia ) din aia 'happy'? Ma indoiesc, dar prelungim agonia macar. intre timp au descoperit amandoi dragostea pentru scutere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 sunt concursuri si cu scutere, pocket-bike-uri, deci n-ar fi problema! da' eu cred ca amandoi au dat ''cancel'' acestei posibile intreceri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 (editat) Acum aveti Adancata care se vorbea pe topic prin 2014. Daca mai faceti "baieteala" in primavara ma bag si eu Pana atunci trebuie sa gasesc unu pe forum cu care sa ma cert si apoi sa facem competitie ) Editat Noiembrie 21, 2016 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 Pana atunci trebuie sa gasesc unu pe forum cu care sa ma cert si apoi sa facem competitie nu prea o sa ai noroc, majoritatea au fost iarasi banati ....sau va trebui sa mai astepti pana se reincarneaza din nou acei colegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate