Ana. Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) of topic, ai gasit scotch?? Editie limitata. Am plecat cu oglinda in rucsac, ca asa se poarta acum claaaar, inca ma dor obrajii chiar ca :hug: Ontopic : Ce piese vreti? Ca vi le las la urmatoarea bauta intrunire...=))) Editat Aprilie 15, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) Ma bag si euuuuu, pacat ca am facut poza dupa ce am mers o mie si ceva de km sezonul asta Da, o mie e ceva. Pacat! Esti inscris, la pozitia 27 (asta cum naiba mai e? ca p-asta n-o stiu...) Ce piese vreti? Ca vi le las la urmatoarea bauta intrunire...=))) Orice piese, nu foarte mari. Avem deja un numar de inmatriculare, placutze de frana, bujii... Orice piese deci, se descurca Tiranspider cu ele si imagineaza el ceva. Esti a 28-a, la revedere bauta in curand! :-))) sa nu uiti de ceva piesulica uzata de la mobra ta. Ia mai baga, bre, o poza cu trofeul, cel de anul trecut - sa-l vaza si doamna... ! Editat Aprilie 16, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) la cererea publicului: as mai avea nevoie de minim doua pinioane, ceva lant ... Editat Aprilie 16, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 La multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 as mai avea nevoie de minim doua pinioane, ceva lant ... Bine, cred ca il vei face diferit de cel de anul trecut, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 va fi diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Iti dau niste piese ce au mai ramas din motorul vechi? Ca pe urma iese un Transformer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Cred ca pot face eu rost de lant Cand isi va pierde Ianachim iar masina e urmatoarea intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Incep sa ma oftic ca n-am ajuns.... dar daca s-a lasat cu pierderi..... poate ca e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 aia e foxule, trebuia sa ramanem. da las ca recuperam noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Am un lant de distributie si niscaiva rulmenti, daca te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Am un lant de distributie si niscaiva rulmenti, daca te ajuta. lantul de distributie e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Eu am vreo 2 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) are ceva daca aduc ceva piese uzate de la IJ? cate sa fie, o sacosa? doua? ca de la viroaga am doar niste fire arse... Editat Aprilie 17, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) ma bag si eu! poza am facut-o dupa revizia capitala ca sa tin minte la cati km voi schimba uleiul Editat Aprilie 17, 2013 de SpiritofMotions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 ma bag si eu! s-a marcat! ai "tricoul" cu nr. 30. sa ai bafta la drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Off, am fost nehotarat si mi-am mancat startul, cu vreo 4000 km. Sa ma mai bag? Trebe poza, nu chitanta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Doar o poza, da. Si alta la sfarsit de sezon. Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Doar o poza, da. Si alta la sfarsit de sezon. Atat. Evident! (Era o intrebare retorica.) Hop si eu cu calul meu (R1200GS)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Hop si eu cu calul meu Inscris! Esti la #32, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Dupa cam am mai "amenintat" pe aici, mi-am schimbat motoreta, deci pun 2 poze: prima cu fosta motoreta (suzuki sv 650n) si a2a cu noua motoreta (honda cbr 1000rr) se pare ca pozele au fost puse fix invers:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 se pare ca pozele au fost puse fix invers:)) ma descurc, nu-i problema! maine (ca acu` mi-e lene) postez pozele la locul lor, fireste: cat ai mers cu cea veche se aduna la cat vei merge cu cea de-acum. bafta la drum cu noua motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 am reuşit să ajung la motoretă iată deci poza mea: şi pentru andrei: posesor: Mouse, motoretă: Honda Transalp, poză bord: toate bune şi kilometri frumoşi tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Salut, cu voia dumneavoastra, participanti la concurs, ar fi fain sa ne intalnim la MotoRaliul Anual National detalii in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Si eu as vrea sa vin, sper sa nu se suprapuna nimic in 5-7 iulie. mi-am schimbat motoreta, deci pun poze am rezolvat, pozele sunt acum la locul lor, vezi cum mergi cu bestia cea noua... am reuşit să ajung la motoretă şi pentru andrei: posesor: Mouse, motoretă: Honda Transalp, poză bord am inserat si poza ta de start, iar cu dl. "Mouse" suntem acum 33. Caut in continuare solutii si pentru un premiu mai consistent pentru locul 3, deocamdata sunt clare si sigure: PREMIUL PENTRU LOCUL I Trofeul construit de Tiranspider din piese uzate de motocicleta trimise de fiecare. 4 litri de ulei moto Repsol + un filtru de ulei HIFLO. Premiul este oferit de consumabile bepagroup. Uleiul este cel potrivit motocicletei castigatoare, la fel si filtrul, dar poate fi ales de catre castigatorul locului I si un alt ulei moto din gama Repsol aflata in stoc. Plus un plin de benzina din partea mea. Daca va castiga o gagica, Incognito adauga un set de bijoux facute chiar de mainile ei. PREMIUL PENTRU LOCUL II O casca Iicon sau Thor, oferita de metricmotion. PENTRU TOATE PRIMELE 3 LOCURI In acest moment sunt certe cate un spray de lant Repsol oferite de consumabile bepagroup si cate doi litri de tzuica buna, de Arges, oferiti de Incognito. PREMIUL PENTRU ULTIMUL LOC O cagula Oxford (de la consumabile bepagroup) + 2 litri de benzina oferiti de Lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate