Kali Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Pentru asta, Foxtrot, tre sa fii baietel rau vrei sa te pedepsesc? Cea mai mare pedeapsa e ca va trebui sa mananci ce gatesc eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 bine domne daca tot plangeti atat vin imi iau sarmalutele la pachet si va las .. huooo si chitz nuuuu! promit, cand ma podidesc lacrimile, sa fug cu plansul in camera alaturata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Bine, promit sa fiu un baietel taaaare rau si mancarea ar fi placere, nu pedeapsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Va bag pozele pe transfer si link aici sau le vreti pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Va bag pozele pe transfer si link aici sau le vreti pe PM? nu e cel mai simplu (si pentru tine) cu link pentru transfer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 eu am sughitat toata noaptea si am ras de era sa ma dea nevasta afara din casa baiiiii kleistilor ... mi ati pus ceva in pahar???? ca a trebuit sa ma jur acasa ca nu am jointat" nimic si tot nu m a crezut Pe mine nu, vinul casei a fost foarte bun, m-am trezit limpede ca un nou nascut! Doar dureri la falci de la cat am ras am avut, atat. Mai baga si tu poze. Cele facute de Iza n-au iesit asa grozave, mai dureaza pana le selecteaza si le descarca din sapuniera aia a ei. deci INCA O DATA vorba aia adevarat se adevereste: NU LASA FEMEIA SA PUNA MANA .... ca nu iese nimic GROZAV.... ps nu mai da vina pe aparat si i ai o jucarie adevarata A durut! Dar a durut si burta de ras! doc vezi ca trisezi ....la tine fu toata noaptea pe GALBEN cu gust tare de hamei....... DAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 (editat) Ba, esti nebun?! Daca mana asta e alu ianachim si ala in ceata sunt io, poza asta e geniala si ar trebui pusa pe fiecare topic pe care se injura doi mobristi de mama focului... Si vinul infundat a fost bun, n-am avut nimic dimineata, desi cantitatea a fost cam...industriala. eu am sughitat toata noaptea si am ras de era sa ma dea nevasta afara din casa baiiiii kleistilor ... mi ati pus ceva in pahar???? ca a trebuit sa ma jur acasa ca nu am jointat" nimic si tot nu m a crezut Ba, daca-ti puneam noi ceva in pahar, dadeai foc la bembeu cand ajungeai acasa... Va bag pozele pe transfer si link aici sau le vreti pe PM? Hai cu transferu' ala. Editat Decembrie 7, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Poza asta ar trebui pusa pe fiecare topic pe care se injura doi mobristi de mama focului... deci INCA O DATA vorba aia adevarat se adevereste: NU LASA FEMEIA SA PUNA MANA .... ca nu iese nimic GROZAV.... ps nu mai da vina pe aparat si i ai o jucarie adevarata adeverit se adevereste vorba cea adevarata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Ba, esti nebun?! Daca mana asta e alu ianachim si ala in ceata sunt io, poza asta e geniala si ar trebui pusa pe fiecare topic pe care se injura doi mobristi de mama focului... . nop. am vaga. impresie ca e a CELUILALT prieten ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Cam astea-s pozele din coltul meu: putine si cam nasoale. Am ratat si ultima poza, fir-ar... Deh, alcoolu'! http://we.tl/DX0N1Nbxe2 Faceti-va voi selectia, ca poate nu le vreti pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 pozele din coltul meu: putine si cam nasoale. nu este adevarat! nici putine si nici nasoale nu-mi par. mie toate mi-au placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 (editat) nop. am vaga. impresie ca e a CELUILALT prieten ........ Mda. Pacat... Si nu va baga in aceeasi oala. Tu, cel putin la prima vedere, pari intreg la cap. Cam astea-s pozele din coltul meu: putine si cam nasoale. Iar incepi cu "modestii" d-astea de pozar?! Multam de poze. Si vezi ca mai ai si peste doua ore de ingurgitat niscaiva alcooale. Editat Decembrie 7, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Tu, cel putin la prima vedere, pari intreg la cap. doar pare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 faine pozele, Dottore multumiiiiiim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 desi am stat putin,m-am simtit excelent! ne vedem vineri la sarmale,vin si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 bai, io ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati trotilat, din cate inteleg ca zicea cineva cateva pagini mai in urma sa punem poze de la unde am mai fost, io va pun un filmulet, cu multumiri lui @Scufu pentru ca a fost "camera crew". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) A durut! Ce oameni , nu mai poti nici sa dai noroc. Bine ca nu se varsau paharele de la atata chitz - chitz. Super petrecere cu oameni minunati. Editat Decembrie 8, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) poze de la unde am mai fost, Eu am izbutit sa ajung in sezonul incheiat la Muntii Tatra - si din pozele postate in urma cu cateva pagini, reiese ca am nimerit cam in aceleasi locuri din Slovacia unde au fost si Unnamed, MVA si Phor... M-am fatzait si prin partea de nord a Ungariei, am trecut si prin Maramures... Insa cel mai mult mi-a placut tot la noi, in Apuseni. Din pacate, insa, inca nu am selectat pozele din calatoria asta. Revin cu ele, sper sa le aranjez pana la sfarsitul anului. Mi-a placut foarte mult si in Bulgaria, unde desi merg des (de obicei in we si nu prea departe, de regula pan` la Capul Kaliakra ori la Balcic), la inceputul verii m-am fatzait o saptamana intreaga prin muntii vecinilor nostri. Cu tura asta am cateva poze, acilea: http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2013/09/18/7-zile-in-bulgaria/. io va pun un filmulet, cu multumiri lui @Scufu pentru ca a fost "camera crew". Misto de tot! Cand ai fost de era asa multa zapada? Editat Decembrie 8, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Pasul Shipka imi trezeste si mie niste amintiri interesante Bulgaria insasi e o frumusete aparte, un loc unde ma simt ca acasa intotdeauna. Poate si pentru ca e un fel de "acasa". Putin mai in vale de Shipka, asa, la vreo 50-60 km, este locul de unde au plecat ai mei acum aproape 300 de ani. Ii apreciez pe bulgari pentru ca, pe oriunde mergi, nu vezi bucata de pamant nelucrata. Si, in orice sezon, culturile picteaza intr-un mod fericit si placut ochiului fata Bulgariei pentru calatorul de rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Eu am izbutit sa ajung in sezonul incheiat la Muntii Tatra - si din pozele postate in urma cu cateva pagini, reiese ca am nimerit cam in aceleasi locuri din Slovacia unde au fost si Unnamed, MVA si Phor... M-am fatzait si prin partea de nord a Ungariei, am trecut si prin Maramures... Insa cel mai mult mi-a placut tot la noi, in Apuseni. Din pacate, insa, inca nu am selectat pozele din calatoria asta. Revin cu ele, sper sa le aranjez pana la sfarsitul anului. Mi-a placut foarte mult si in Bulgaria, unde desi merg des (de obicei in we si nu prea departe, de regula pan` la Capul Kaliakra ori la Balcic), la inceputul verii m-am fatzait o saptamana intreaga prin muntii vecinilor nostri. Cu tura asta am cateva poze, acilea: http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2013/09/18/7-zile-in-bulgaria/. Misto de tot! Cand ai fost de era asa multa zapada? 26.06.2013. Era deszapedit complet cu mai putin de o saptamana inainte sa ajungem noi. edit: tura a inceput pe 21.06 (cand am plecat din Iasi) si am incheiat-o pe 13.07, cu ocol prin Creta (dupa Route des Grandes Alpes si traversarea italiei pana in sud, ferry italia grecia, traversare grecia si traversare continent - creta). Editat Decembrie 8, 2013 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 26.06.2013. Era deszapedit complet cu mai putin de o saptamana inainte sa ajungem noi. Deci la sfarsitul lui iunie ... e spectaculos cu atata zapada. Dar prea frig nu cred ca a fost, nu? (mi-am adus aminte ca nu am izbutit sa ne drinkuim la Iasi, ocazie cu care am fost si la Cernauti, unde mi-a placut foarte mult http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2013/05/30/cernauti-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%96%D0%B2%D1%86%D1%96-chernivtsi-czerniowce-tschernowitz/ - lasand la o parte drumurile ingrozitoare, oamenii sunt foarte ok. la anul as vrea sa mai bag o tura in Ucraina, in zona muntoasa a tarii, capatul de linie fiind Liov) Bulgaria insasi e o frumusete aparte, un loc unde ma simt ca acasa intotdeauna. Ii apreciez pe bulgari pentru ca, pe oriunde mergi, nu vezi bucata de pamant nelucrata. Bulgaria este frumoasa, este ingrijita si curata. Iar bulgarii au fost mereu foarte prietenosi cu noi. Am observat ca desi sunt seriosi in ceea ce au de facut au si simtul umorului, sunt oameni veseli si cu adevarat ospitalieri, nu au fitze si figuri si nu cauta sa te pacaleasca cu nimic. Marturisesc ca imi place atat de mult, ca ma bate gandul chiar sa cumpar o casa traditionala din BG, sa o renovez in spiritul lor national (Bulgarian Revival) si s-o transform intr-un soi de refugiu/pensiune/baza pentru motociclisti... Iar anul acesta o sa petrecem din nou Anul Nou la Veliko Tarnovo (am mai fost si acum doi ani, impreuna cu Zu1u si iubita lui si desi nu a fost nimic spectaculos a fost foarte, foarte frumos). Bulgaria insasi e o frumusete aparte, un loc unde ma simt ca acasa intotdeauna. Poate si pentru ca e un fel de "acasa". Putin mai in vale de Shipka, asa, la vreo 50-60 km, este locul de unde au plecat ai mei acum aproape 300 de ani. Esti bulgaroaica? Sau stramosii tai erau vlahi ce salasluiau acolo? Din cum spui, pare ca ai tai au plecat din zona Stara Zagora/Kazanlak/Kalofer, o zona foarte placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Da, de pe langa Kazanlak. Din Tvarditsa, mai precis. Tzarina Ekaterina a II-a a colonizat Basarabia cu bulgari in zona Tighinei. Localitatile intemeiate acolo au capatat numele omoloagelor din Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Da, Din Tvarditsa, mai precis. Chiar la poalele Balcanilor... Este foarte interesant ca in intreaga zona muntoasa, bulgarii tin cu dintii de specificul national (ma rog, semi-national dar asta e o alta discutie) si ca oamenii bogati care-si fac pe-acolo case/vile sau restaurante nu polueaza cu ... "arhitectura de tranzitie" ci respecta si chiar intrerpreteaza intr-un mod foarte ok nu doar arhitectura traditionala ci si respecta intreg ansamblul si cadrul natural (ma refer la cum sunt facute si gardurile, portile, floricele-n geam, gratarele de mici, pavajele si aleile din piatra... corpurile de iluminat stradal... tamplaria caselor, feroneria...) avem ce invata de la ei. Din pacate, insa, "romanul mediu" turist in tara vecina se multumeste sa consemneze clenciurile cu politistii, furatul masinii (atunci cand n-o organizeaza singur, precum primarul din Clejani) si balaceala prosteasca in apa piscinei, intr-o "rezervatie" de turisti standard, impersonala si din plastic dar cu bautura si mancarea la liber. Si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 daca o sa faci un sondaj 90 % pleaca in concedii cu copii la ALLINCLUSIV....f putini se duc sa descopere locuri si culturi noi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Eu am izbutit sa ajung in sezonul incheiat la Muntii Tatra - si din pozele postate in urma cu cateva pagini, reiese ca am nimerit cam in aceleasi locuri din Slovacia unde au fost si Unnamed, MVA si Phor... M-am fatzait si prin partea de nord a Ungariei, am trecut si prin Maramures... Insa cel mai mult mi-a placut tot la noi, in Apuseni. Din pacate, insa, inca nu am selectat pozele din calatoria asta. Revin cu ele, sper sa le aranjez pana la sfarsitul anului. Mi-a placut foarte mult si in Bulgaria, unde desi merg des (de obicei in we si nu prea departe, de regula pan` la Capul Kaliakra ori la Balcic), la inceputul verii m-am fatzait o saptamana intreaga prin muntii vecinilor nostri. Cu tura asta am cateva poze, acilea: http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2013/09/18/7-zile-in-bulgaria/. Misto de tot! Cand ai fost de era asa multa zapada? tare ai gasit cumva prin muntii tatra vreun drum care sa mearga pe munte? noi asta cautam insa nu am gasit, am mers doar in jurul lor, dupa cum se vede si din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate