ZIDU' Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 jazz -> bleah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 jazz -> bleah esti de'al meu tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2014 Admin Share Postat Februarie 1, 2014 Pina la urma merge cineva sau o lasam pe alta data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Vad ca mai nimeni nu se-nghesuie sa iasa din casa... Hai pe alta data, sa fim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 eu am vbit ieri cu kali la tel si am zis ca I`m in for tonight .. problema e ca eu de regula nu intru pe forum in weekend .. so daca hotarati sa mergem ..sau chiar daca o lasam some other time ma anuntati si pe mine cu un sms plz? senchiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2014 Admin Share Postat Februarie 1, 2014 Bun, deci tu, Kali, eu cu falimonu, suntem 5 pina acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 festina a zis oricand parca... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Eu sunt nevoita sa zic "pe data viitoare", din pacate a intervenit ceva si nu cred ca apuc sa ma intorc pana la o ora decenta, asa incat sa ma bucur si eu de voi mai mult de 5 minute. Sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2014 Admin Share Postat Februarie 1, 2014 Atunci o lasam pe alta data, da-i te rog un sms lui Roxy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Am rezolvat cu Roxynel. Ma gandesc sa stabilim o data saptamana viitoare. Miercuri, joi, ceva de genul asta, in ideea ca multi pleaca vineri, dupa job, pe undeva, pe la munte. Joi va coafeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2014 Admin Share Postat Februarie 1, 2014 Eu pot abia vineri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Joi va coafeaza? Eu in orice zi. O sa urmaresc topicul, cum ati hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Luv-ule, merge si vineri, tata. Mie chiar imi convine vineri, ca scap de analize (dimineata, la 5.30, tre sa fiu la Fundeni) si apoi sunt friiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 vineri plec la bikes on ice (deci nici o joie lunga nu e buna din motive obievtive) nu mai merge nimeni dintre voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Bikes on ice ? Cazare de lux la cort pe zapada ? No, senchiu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 a si cabane cu cearsaf si perna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 cred ca trebuie schimbat numele topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Luv-ule, merge si vineri, tata. Mie chiar imi convine vineri, ca scap de analize (dimineata, la 5.30, tre sa fiu la Fundeni) si apoi sunt friiiiiiii Atunci s-o fixam pt. vineri, de principiu si mai vedem pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 bai, da castigatorul nu mai apare pe aici? o impresie despre trofeu?? o injuratura ceva/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 bai, da castigatorul nu mai apare pe aici? o impresie despre trofeu?? o injuratura ceva/ L-o fi vandut si acum sta pe banii aia la Monaco . Eu pot abia vineri.. Vineri sa fie atunci. Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Vineri sa fie atunci. Ce ziceti ? Vineri sa fie! vineri plec la bikes on ice mai bine hai cu noi la carciuma (unde-i cald si bine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 doar daca intervine ceva si ma opreste de la a merge incolo (slabe sanse momentan) Mai bine pune atasu pe strada si hai incolo eu tocmai am facut revizia la mobra, sa fie gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Mai bine pune atasu pe strada si hai incolo n-as pleca asa departe prin nametii astia nici cu trenul... insa, daca pleci la "on ice", sa ai bafta la drum! (si termosul la tine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 ce nameti ca e soseaua uscata ..... pe la Sibiu incolo sunt 7-8 grade, etc Am sticla de whiskey - rece direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 bai, da castigatorul nu mai apare pe aici? o impresie despre trofeu?? o injuratura ceva/ Aaa, salutare! Scuzati absenta, dar deprimarea cauzata de motoreta in service (nu s-a intamplat niciun eveniment, doar chestii generice) m-a facut sa... nu mai am nimic semnificativ de spus.Trofeul e minunat, dar nu pot dormi cu el noaptea, ca are ceva sclipici si mi-e ca sunt luat la intrebari mai apoi ca ce si cum... Acu' ma lupt cu nametii artificiali pe la vecinii bulgari! Uitasem cat de fain e skiul si sunt la cura de aducere aminte. Dupa niste Zagorka (nu spun cate, ca e rusine), va pup pe toti! Ne vedem noi, stati fara grija! La bauta - acu'ma antrenez de unul singur - sau, si mai bine, la invarteala de roata. Gata cu sentimentalismele ieftine! Trec la Kamenitza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate