partizan Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) pur si simplu am incremenit cand am auzit. ieri a fost inmormantata in Navodari, acolo se nascuse dar locuia in Severin cu prietenul ei Mircea, amandoi buni prieteni de ai mei. erau impreuna ,pe defileul jiului, el cu transalpul inainte, ea in urma cu un nx 250. intr-o curba a fost acrosata de un tir, a cazut in cap si a murit pe loc. intre locul ei de munca si al meu sunt cca 200 de metri. honda ei nu va mai fi parcata acolo, dar in mintea mea vor ramane plimbarile si momentele petrecute impreuna. iubea motoarele, skiatul, trekking, raftingul, paintball, muzica buna...era de-a noastra. adio, Miha, nu te vom uita niciodata Editat Octombrie 30, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 incredibil ce se intampla!!! odihnesca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 hai frateee chiar nu se poate . aseara am stat la privegi , maine inmormantare lui radu , a luat-o lumea razna. nu am cuvinte RIP Mihaela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Dumnezeii ei de treaba.... Ce pana mea se intampla??? Nu am mai citit de ceva timp acestforum, scarbit de vrajba intre useri si acum cand am inceput din nou sa citesc, numai decese.... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 fratilor ce se intimpla condoleante! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Da' cind s-a intimplat? vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Trist.... D-zeu s-o ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Prea mullti morti in 2 saptamani ! . OMG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedman Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 odihneasca-se in pace abea ce l-am condus pe ultimul drum pe un coleg de-al nostru.... chiar e saptamana neagra a motociclismului romanesc...... un sfarsit de sezon negru rau...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Condoleante. Imi pare foarte rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Imi pare rau. Pe celalalt forum eu am dat vestea trista, dar nu stiam detalii. M-a sunat sambata un prieten sa-mi zica de un accident mortal, dar inca nu stia nici macar daca a fost motocicleta sau scuter. Duminica am aflat ca a fost o fata cu motocicleta de Mehedinti, iar spre seara a aparut un articol in un ziar local, in care scria de doua accidente mortale, mai intai acesta, apoi un taximetrist omorat de un cal lasat de izbeliste, pe care l-a lovit. Azi mozaicul devine complet. Dumnezeu s-o odihneasca! "Moarte violenta sub rotile unui peridoc Ramona ROSULESCU O tânara de numai 24 de ani din Navodari si-a gasit ieri sfârsitul într-un mod absolut tragic pe Defileul Jiului. Constanteanca a fost proiectata sub rotile unui peridoc, deznodamântul nemaiputând fi schimbat. Aflata la bordul unei motociclete, se pare ca victima rula cu viteza mare, motiv pentru care ar fi pierdut controlul bolidului într-o curba si nu a mai putut evita coliziunea frontala cu un vehicul ce rula dinspre Petrosani spre Tg-Jiu. Unele voci sustin ca tânara, împreuna cu doi prieteni de-ai sai aflati în postura de antemergatori, se îndreptau spre zona Groapa Seaca unde se pare ca va avea loc un concurs de profil. În ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD, resuscitarea fetei nu a avut sorti de izbânda, ea prezentând simptomele unui pacient ce suferise o hemoragie interna. Pentru o bucata buna de timp, traficul a fost închis pe Defileul Jiului. Arterele de circulatie ofera victime pe banda rulanta, fiecare zi fiind marcata de sânge uman. Gravitatea si violenta accidentului de ieri se încadreaza pe aceeasi curba cu coliziunea dintre un taxi si un cal de la Uricani, în urma careia si soferul si animalul au decedat, iar celelalte doua pasagere aflate în autoturism nu au scapat nici ele nevatamate." Nu stiu cat e de exact articolul, l-am citat integral din editia electronica a Gazetei de Valea Jiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 R.I.P.................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 D-zeu sa-o odihneasca in pace si sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P..e trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian_alex Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa o odihneasca sa ii fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artemis Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu s-o ierte... Sa speram ca macar acuma, cu venirea frigului, se va micshora numarul de accidente... Shi sa speram ca anul viitor va fi unul mai bun... Cu un numar cat mai mic de accidente de genul asta.. DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 31, 2006 Admin Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu s-o ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Nu-mi vine sa cred... Prea multi morti... mult prea multi. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa o Odihneasca in Pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa o ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 RIP Sincer nu stiu ce viteza putea sa aibe pe valea jiului pt ca: 1. e plin de gropi 2. e valurit tot 3. banda de mers e destul de ingusta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 RIP! Condoleante familiei shi prietenului ei! Acum cand am citit de acrosharea celei ce a fost Mihaela (Fie-i tzarana ushoara!), mi-am amintit ca am fost la un pas shi eu de moarte saptamana trecuta, tot acroshat fiind de un maxi taxi! OOOOOOOF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate