JustDoIt Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Daca acum cateva luni va ceream la "Incepatori" doar niste sfaturi in legatura cu urmatorul motor, intre Yamaha R6 si FZ8, iata ca am reusit sa ma decid, si mai mult de atat, chiar sa cumpar unul dintre ele, mai exact Yamaha FZ8. Este o motocicleta foarte frumoasa, mult mai puternica decat cu ce am fost eu obisnuit ( Yamaha YZF R125 ) si ce pot sa mai spun...ca o prima impresie sunt foarte multumit de ea. Am atasat niste poze sa va dati seama mai bine despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Foarte frumos specimen ,s-o stapanesti sanatos fara incidente Personal imi place modelul semicarenat.Era diferenta mare de pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Daca acum cateva luni va ceream la "Incepatori" doar niste sfaturi in legatura cu urmatorul motor, intre Yamaha R6 si FZ8, iata ca am reusit sa ma decid, si mai mult de atat, chiar sa cumpar unul dintre ele, mai exact Yamaha FZ8. Este o motocicleta foarte frumoasa, mult mai puternica decat cu ce am fost eu obisnuit ( Yamaha YZF R125 ) si ce pot sa mai spun...ca o prima impresie sunt foarte multumit de ea. Am atasat niste poze sa va dati seama mai bine despre ce e vorba. superba bijuteria sa o porti sanatos si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Foarte frumos specimen ,s-o stapanesti sanatos fara incidente Personal imi place modelul semicarenat.Era diferenta mare de pret ? Multumesc. Era diferenta de cateva sute de euro...In poze nu arata chiar asa de bine modelul semicarenat, unii spun ca pare destul de invechit, dar sa stii ca in realitate arata chiar foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 La cat mai multi kilometri frumosi! Daca te tine buzunarul, vezi ca se gasesc o gramda de accesorii pentru ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Multumesc. Era diferenta de cateva sute de euro...In poze nu arata chiar asa de bine modelul semicarenat, unii spun ca pare destul de invechit, dar sa stii ca in realitate arata chiar foarte bine. Arata f.bine ,l-am calarit la salonul din 2010 .Estetic e mai frumoasa a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 La cat mai multi kilometri frumosi! Daca te tine buzunarul, vezi ca se gasesc o gramda de accesorii pentru ea! Ma intereseaza acele carene care se pun langa radiator, dar nu sunt accesorii originale Yamaha si nu stiu unde le gasesc. Exemplu aici, alea albastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Daca acum cateva luni va ceream la "Incepatori" doar niste sfaturi in legatura cu urmatorul motor, intre Yamaha R6 si FZ8, iata ca am reusit sa ma decid, si mai mult de atat, chiar sa cumpar unul dintre ele, mai exact Yamaha FZ8. Este o motocicleta foarte frumoasa, mult mai puternica decat cu ce am fost eu obisnuit ( Yamaha YZF R125 ) si ce pot sa mai spun...ca o prima impresie sunt foarte multumit de ea. Am atasat niste poze sa va dati seama mai bine despre ce e vorba. Super motorul...cat mai multi km:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ma intereseaza acele carene care se pun langa radiator, dar nu sunt accesorii originale Yamaha si nu stiu unde le gasesc. Exemplu aici, alea albastre... Ceva de genul? http://www.ebay.co.uk/itm/gbmoto-carbon-yamaha-fz1-fz8-radiator-rad-cover-/140663200337?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item20c02e1a51#ht_1018wt_1384 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ceva de genul? http://www.ebay.co.uk/itm/gbmoto-carbon-yamaha-fz1-fz8-radiator-rad-cover-/140663200337?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item20c02e1a51#ht_1018wt_1384 84 Lire sau ce ... Serios ? Pt 2 prostii de plastic , mai bine le fac eu , si nici din fibra de carbon nu (cred ca) ies asa scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 sa o stapanesti sanatos,cauta pe puig acolo gasesti si pinten pentru tobe si orice accesorii vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Frumoasa jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 Carenele alea langa radiator nu le-am gasit niciunde inca. Probabil sunt alea de pe ebay care le-a dat colegul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Fa-le tu tati... Ce sa zic, le vinzi baiatului apoi mai eftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Foarte frumoasa motocicleta, sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Uite aici, pe motogpricambi.com http://www.motoxpricambi.com/prodottiC.asp?IDCat=850&N=Yamaha%20Yamaha%20FZ8%20ET%20FAZER%20FZ8%2010/11 Mai cauta si pe ebay.co.uk, gasesti o gramda de chestii interesante. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 Uite aici, pe motogpricambi.com http://www.motoxpricambi.com/prodottiC.asp?IDCat=850&N=Yamaha%20Yamaha%20FZ8%20ET%20FAZER%20FZ8%2010/11 Mai cauta si pe ebay.co.uk, gasesti o gramda de chestii interesante. Spor! Mi-am comandat acum o protectie pentru radiator care ii schimba foarte mult infatisarea si un tank pad. Urmeaza mansoanele si capetele...Si o toba Akrapovic in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Daca acum cateva luni va ceream la "Incepatori" doar niste sfaturi in legatura cu urmatorul motor, intre Yamaha R6 si FZ8, iata ca am reusit sa ma decid, si mai mult de atat, chiar sa cumpar unul dintre ele, mai exact Yamaha FZ8. Este o motocicleta foarte frumoasa, mult mai puternica decat cu ce am fost eu obisnuit ( Yamaha YZF R125 ) si ce pot sa mai spun...ca o prima impresie sunt foarte multumit de ea. Am atasat niste poze sa va dati seama mai bine despre ce e vorba. Tare mandra e...felicitari pt achizitie si multe drumuri fara evenimente sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Frumos ... km lungi fara incidente !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 8, 2012 Autor Share Postat Aprilie 8, 2012 Ce ziceti, merita sa-i pun un parbriz aftermarket? Momentan am comandat un tank pad si un radiator cover care ii vine foarte bine. Am sa revin cu poze cand vor ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Ce ziceti, merita sa-i pun un parbriz aftermarket? Momentan am comandat un tank pad si un radiator cover care ii vine foarte bine. Am sa revin cu poze cand vor ajunge. Evident. Te va ajuta la drumuri mai lungi sau la viteze mai mari,depinde de marimea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Ce ziceti, merita sa-i pun un parbriz aftermarket? Momentan am comandat un tank pad si un radiator cover care ii vine foarte bine. Am sa revin cu poze cand vor ajunge. dc nu ti-ai cumparat modelul fazer care are o minicarena si parbriz? si arata si mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 dc nu ti-ai cumparat modelul fazer care are o minicarena si parbriz? si arata si mai bine? Am avut ocazia sa vad ambele modele inainte de a cumpara cel naked, si nu arata deloc mai bine cel semicarenat. Modelul naked arata mult mai agresiv, mai sportiv intr-un fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 si baga un ochi aici http://www.tcpsa.com/ Astea le cautam...dar mi se pare un pic cam aiurea sa dau 160 de euro pe niste bucati de plastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 11, 2012 Autor Share Postat Aprilie 11, 2012 De o toba Akrapovic ce ziceti ? Isi merita banii ? Ca din cate am vazut, e printre cele mai scumpe...sau ce tobe imi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate