Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Salutare, daca fetele au un topic cu poze, d c sa nu avem si noi enduristi, haideti sa vedem cum ne descurcam, incep io Noroc si la mai mare Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 mda, hai sa ma afishez cu iubita mea si pedestru sa (ca) ma stie lumea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Crezi ca toti sunt dispusi sa-si arate fatza ? Poate, doar cine nu are nimic de ascuns ? EU NU AM ! Cine vrea sa isi arate fatza bine cine nu... macar sa ne arate motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 ea, si cu mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Hi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) ce vremuri .... Editat Noiembrie 1, 2006 de ShowNoMercy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Nah.. shi cu vacutza mea... shi cu mine... Din concediul de anu' asta, cand m-am plimbat de nebun prin Maramures, Muntzii Apuseni shi prin zona... Din pacate jucaria nu arata foarte bine in timpu' concediului, ca inca n-am reushit sa o termin de reparat, revopsit, etc. dupa accidentu' din primavara... Da' cu putzin noroc pana la primavara va arata ca noua... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu si cu motoru' meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu si Gilera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) Eu si vacutza Editat Noiembrie 1, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Hondita, Suzi si Kati SHOWERclimb_EnduroMan.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 eu si noua jucarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 Felicitari tuturor ce au postat pana acum, mai asteptam si alti enduristi sa isi faca aparitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 fulga deabia astept permisu ca sa o pot calari ) pana atunci ma dau cu scooteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Repede si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) ...ddcristi..te-am vazut si prin cj erai oprit cu inca cineva mai jos de un stop in manastur..eram in trecere,dar eram cu masina.. ... Editat Noiembrie 1, 2006 de piti_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) Mie imi place naturaaa!! Editat Noiembrie 1, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Yooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 aci o poza cu TA si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 uitati-va si aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=29723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) iaca si eu Editat Noiembrie 2, 2006 de kontra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Si eu, si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 M-am apucat de motoare la batranete....si acum trebuie sa recuperez....pacat ca nu pot calari doua deodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate