Dan Cata Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salut, Vineri, un grup de mobre, ne vom aduna la ora 15:00 in parcare la Polus mall si la ora 16:00 plecam inspre incolo. Care mai vrea sa vina pe vremea aia e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 cred ca ajungem si noi ( cei care pleaca din bucuresti vineri la 7 ) la ora aia la polus . incercam cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 cred ca ajungem si noi ( cei care pleaca din bucuresti vineri la 7 ) la ora aia la polus . incercam cel putin Pe ce traseu mergeti? am scris pe pag.2 un post pentru cei care pleaca din sud in speranta ca ne grupam citiva sa mergem impreuna, nu sint doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Eu as merge la dus pe transfagarasan (but that's just me) Cred ca cel mai fun. Parerea mea e sa hotaram la plecare cu harta in mana, apoi din loc in loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Am facut cu 2 ani in urma acel traseu cu vacile incarcate si n-au fost probleme. Am plecat de la cabana Cetatile Ponorului pana la ghetarul Scarisoara si am iesit in DN la Garda de Sus. As vrea sa-l reeditez si anul asta dar dupa intrunire. Drum bun ! Pai atunci ne combinam mai multi la plecare,duminica,si-l facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 unde ne intalnim maine la 7 ? eu vin din Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Pai atunci ne combinam mai multi la plecare,duminica,si-l facem. Buna idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 unde ne intalnim maine la 7 ? eu vin din Titan inteleg ca s-a format o grupa din Buc. si pleaca la 7AM...ceva mai multe detalii?? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 da , la 7 A.M in parcare la Praktiker Militari . Eu , Trandafir , Attomikatt .. si cine mai doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) Salutare tuturor! Pentru ziua de sambata m-am gandit la 2 trasee soft-enduro: 1. Rachitele-Doda Pilii-Giurcuta de Jos (aici este un loc de baie si de plaja destul de intins, la coada lacului Belis - insa cu conditia sa nu ploua, caci drumul devine aproape impracticabil cu vacile noastre)- apoi statiunea Fantanele-Belis si retur pe asfalt prin Calata sau 2.Rachitele-Doda Pilii-Ic Ponor-Padis-Cetatile Ponorului si retur pe aceeasi ruta. Desigur ca traseele mai pot fi modulate pe parcurs, in functie de dorintele grupului. Pentru doritorii de asfalt, se poate face un traseu frumos pe la Fantanele-Belis si apoi coborare prin Rasca, Dangau, adica pe traseul pe care se tine una dintre specialele frumoase ale Raliului Clujului. Va asteptam cu drag. Editat Iulie 12, 2012 de floralp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 deci la 7 in parcare la praktiker... sper sa fiu acolo drumul... pe Transfagarasan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 vorbim dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 noi am zis ca facem traseul pe loc . tf suna bine, eu n-am apucat sa merg weekendul trecut decat pana la balea ca era inchis tunelul . vedem dimineata , eu unul merg pe oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 da , la 7 A.M in parcare la Praktiker Militari . Eu , Trandafir , Attomikatt .. si cine mai doreste. eu cu eru ne vedem la MC la 7:15 deci vom fi pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Spuneti-mi si mie unde este exact locatia evenimentului. Unde e camaba si corturile? Sunt exact in Rachitele? Ca nu gasesc sa scrie in amanunt niciunde. Este la 5km de Rachitele? Aici unde e sageata verde: http://goo.gl/maps/jm4n ??? Este si o poza cu cabana acolo: http://goo.gl/maps/CgdV Vin si eu sambata cu cortul de unul singur si sa stiu unde sa ajung. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Spuneti-mi si mie unde este exact locatia evenimentului. Unde e camaba si corturile? Sunt exact in Rachitele? Ca nu gasesc sa scrie in amanunt niciunde. Este la 5km de Rachitele? Aici unde e sageata verde: http://goo.gl/maps/jm4n ??? Este si o poza cu cabana acolo: http://goo.gl/maps/CgdV Vin si eu sambata cu cortul de unul singur si sa stiu unde sa ajung. Merci http://bmw-camp.myforum.ro/5-vt5.html?postdays=0&postorder=asc&start=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Drum bun si distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 http://bmw-camp.myforum.ro/5-vt5.html?postdays=0&postorder=asc&start=40 Da, pare sa fie acolo unde e sageata verde pe harta. Maine ajung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Eu am ajuns la 10.30 acasa si deja ara dezastru din cauza caldurii. Am facut cel mai lung traseu enduro de pina acum, Rachitele-Doda Pilii-Giurcuta-Poiana lui Horea-Albac, peste 60 Km de drumuri de piatra, dar cel mai greu a fost de la coada lacului Belis la Poiana lui Horea, piatra spalata, pante abrupte, fagase, 3 ore de calvar cu vaca incarcata. Am intrebat multa lume pina am hotarit traseul si spuneau ca sint 5-10 km de drum de piatra, dar foarte bun, poate pentru F sau GS. Am continuat prin Cimpeni-Rosia Montana-Abrud-Zlatna-Teius-Blaj-Medias-Sigisoara si apoi o pauza binemeritata la un popas dupa Saschiz. In fine foarte frumos, tinutul, locul ales de campare, cascada, atmosfera, colegii, felicitari organizatorilor si gazdelor. Sper sa pastram legatura, traditia si sa ne vedem si cu alte ocazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Asteptam poze si bineinteles filmul ca de fiecare data . Pentru ca unii nu au reusit ajunge anul asta , dar cred ca a fost super ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 (editat) A fost din nou o intalnire reusita. Au venit multi oameni noi in bmw-ism, altii au lipsit, m-am reintalnit cu cunostinte vechi, am facut o plimbare off-road foarte placuta, o baie la fel...m-am simtit bine... Pozele sunt in ordine acronologica a evenimentelor Editat Iulie 16, 2012 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Poze cu rezolutie mai mare se poate? https://picasaweb.google.com/116813671133864608471/Rachitele?authkey=Gv1sRgCK6L37HB5uSr7gE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 (editat) Editat Iulie 16, 2012 de razor- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 18, 2012 Autor Share Postat Iulie 18, 2012 Daca a filmat careva baia de la lacul Belis, va rog trimiteti-mi filmul prin transfer (link pe PM) ca sa-l puna 'nea Enduristu' in filmul pe care-l va edita. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 cum voi avea mult timp la dispozitie sper sa termin filmul pana weekendul viitor dupa ce-l urc pe youtube va dau linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate