ArkAngel Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 =)Â http://www.youtube.com/watch?v=M_nWg87T7Fw&hd=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 frumos vid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 daca mergi asa cum se vede in clip > o cauti cu lumanarea. cat despre filmare: misto camera, misto moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 frumos video,poate ar trebuii sa o lase mai usor la strecurat pintre masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) Daca ocoleste unu o groapa sau vireaza putin spre tine cand treci tu asa printre masini in mers ti-ai futut norocul. Una e sa mergi printre masini care stau la semafor si alta sa treci printre doua masini care sunt in miscare. S-ar putea sa te trezesti la un moment dat ca nu mai e destul loc sa treci printre ele. Editat Iulie 7, 2012 de cristidb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 Îmi asum toate riscurile și consecințele stilului de mers pe care l-am ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) mai ales ca nu pari atat de experimentat pe cat risti. draguta faza cu mutzunache si e mare lucru sa mergi asa relaxat pe motor, dar mai baga niste km ca nu strica. Editat Iulie 7, 2012 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Sa-ti asumi un risc e normal cand ai ceva de castigat. Gratuit asa, doar sa dai bine la camera si sa arati ca esti curajos e stupid. Cand joci ruleta ruseasca trebuie sa fii constient ca la un moment dat o sa ti-o furi. Camera si publicul au un efect nociv asupra unor oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Bizon pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Bizon pe doua roti. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Îmi asum toate riscurile și consecințele stilului de mers pe care l-am ales. Fara suparare, dar tu nu meriti sa ai permis de conducere. Nu imi pasa de ce iti asumi tu, mie imi pasa de mine. Iar la stilul in care mergi, tu poti nenoroci o viata de om imediat. Daca te lovesti de masina mea si mori, iti dai seama ce inseamna pentru psihicul meu? Mai ales ca mergi astfel incat la o schimbare de banda a unei masini, posibil ca vina sa fie data pe sofer, ca nu s-a asigurat, si nu pe tine, care mergi cu viteza dubla fata de masini, si treci ilegal de pe o banda pe alta. Si pe langa psihicul afectat, il mai bagi si la necaz pe om. Daca vrei sa iti asumi riscuri, ti le asumi pe circuit, unde esti singur. Nu in trafic unde mergem cu totii. Pt ca nu risti doar tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) =)Â Nu esti ala cu R6-le mai incepator asa, care pt. fiecare post baga un topic nou ? Las-o mai moale ca nu merita riscurile Ca ai noroc si crapi e una, dar sa ramai naibii handicapat sau ceva, sa ajunga sa te stearga la c.ur altii, e nasol...mai ganditi-va si la parinti si apropiati... mai ales ca nu pari atat de experimentat pe cat risti. draguta faza cu mutzunache si e mare lucru sa mergi asa relaxat pe motor, dar mai baga niste km ca nu strica. Exact la asta ma gandeam si eu. Mai era un filmulet pe aici cu unul pe scuter, mergea asa relaxat fara maini si si-a adus aminte ca trebuie sa franeze si s-a varsat. Mai imi aduc aminte de faza asta si in mers, cand imi mai amorteste stanga si o iau de pe ghidon, o mai pun pe genunchi si o pun repede inapoi...gropile nu sunt 'comice' cand ai doar o mana pe ghidon, si nu se stie de unde apare craterul... Iote-l! Editat Iulie 7, 2012 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 =)Â http://www.youtube.com/watch?v=M_nWg87T7Fw&hd=1 Foarte frumos clipul! Apreciez cand cineva stie sa monteze imagini frumos/ artistic. S-a lansat o mare polemica despre stil de condus si alte cele. De fapt e filmat cu o camera desteapta (Go Pro 2 cred) si montat dinamic incat sa para o mare aroganta. Imaginile sunt redate la diverse viteze si totul pare mult mai dinamic, inca odata felicitari pentru montaj PS: motoreta e o cbr 600rr, aia a lui Florin V daca nu ma insel : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 citez de pe youtube de la initiatorul topicului "Sunt mulțumit, dar parcă tot aș vrea ceva mai puternic, un 1000 RR sau R1" Imi retrag "sfaturile". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 :crack: Ce razi bai epava, ti-e ciudata ca tu nu poti merge nici pe linie dreapta dar mai ales printe masini, tu mergi pe camp cu troaca ca acolo nu sunt masini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Ce razi bai epava, ti-e ciudata ca tu nu poti merge nici pe linie dreapta dar mai ales printe masini, tu mergi pe camp cu troaca ca acolo nu sunt masini... Au adormit porci in cocina sa iti permiti luxul de a lua o pauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Au adormit porci in cocina sa iti permiti luxul de a lua o pauza? FIECARE OM VORBESTE DIN EXPERIENTA LUI, DACA TU TOT AI PORCI IN GURA, INSEAMNA CA TU AI FOST PORCAR LA VIATA TA SI ACUM TE-AI MUTAT LA BUCURESTI SA ZICA LUMEA CA ESTI DOMN' Sti ce face domni nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 iei curbele prea incet ,in rest e ..misto filmu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Clipul intr-adevar e frumos, si mai are el si alte clipuri la fel de frumoase, dar repet, felul in care a mers in acest clip nu este de apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 In unele momente, mi-a cam stat sufletelul in gat, dar mi-a placut. Sper sa nu dam cu RIP, atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Îmi asum toate riscurile și consecințele stilului de mers pe care l-am ales. +1 destul de fain video-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Poti sa o iei ca pe un sfat sau ca pe ce vrei tu, : 1 din atitudine se vede ca esti incepator, ,,, 2 nu ai cazut pana acum,. iar 3 daca o tii asa cu crosetatul este doar o chestiune de timp pana cand te vei tavalii, si vei vedea atunci ce inseamna,.... O zi buna si sper sa nu mi-o iei in nume de rau, ptr ca stiu ce zic,,, aaaa P.S...Frumos realizat si montat filmuletul,,,,, ce program ai folosit ptr montaj ? am si eu GoPro Hero,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Sa-ti asumi un risc e normal cand ai ceva de castigat. Gratuit asa, doar sa dai bine la camera si sa arati ca esti curajos e stupid. Cand joci ruleta ruseasca trebuie sa fii constient ca la un moment dat o sa ti-o furi. Camera si publicul au un efect nociv asupra unor oameni. de 2 sau 3 ori am avut camera pe moto, era sa o comit binisor... secretul e sa uiti de ea..dar cum ti-e prinsa de cap..mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 daca mergi asa cum se vede in clip > o cauti cu lumanarea. cat despre filmare: misto camera, misto moto. ce aveti ma???? asa mergem 99% doar ca e mult mai dramatic cand vezi videoclipul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 ce aveti ma???? asa mergem 99% doar ca e mult mai dramatic cand vezi videoclipul.... 99% merg cu animale de plus la ei pe care le mangaie la semafoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate