gusterica Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Buna ziua! Am dori sa facem un tur prin tara care sa cuprinda si urmatoarele trasee: Oradea - Chiscau My link Chiscau - Arad My link Ne puteti ajuta si pe noi cu informatii despre starea actuala a acestor drumuri? Multumim! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Buna ziua! Am dori sa facem un tur prin tara care sa cuprinda si urmatoarele trasee: Oradea - Chiscau My link Chiscau - Arad My link Ne puteti ajuta si pe noi cu informatii despre starea actuala a acestor drumuri? Multumim! Numai bine Chiar nu demult am explorat drumul Oradea - Beius si pot spune ca e cu denivelari, pe alocuri presarat cu gropi, eu nu am putut rula mai repede de 80 - 90 km /h mai departe ma gandesc ca tot asa ceva va asteapta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Buna ziua! Am dori sa facem un tur prin tara care sa cuprinda si urmatoarele trasee: Oradea - Chiscau My link Chiscau - Arad My link Ne puteti ajuta si pe noi cu informatii despre starea actuala a acestor drumuri? Multumim! Numai bine Buna, Oradea-Sudrigiu e cu denivelari si petice ici colo mai pronuntate alteori drumul devine mai bun. Sudrigiu-Chiscau e drum nou cel putin pana la bifurcatia cu Pietroasa , dupaia e cu cu mici denivelari si petice. Acum pt varianta Chiscau -Arad . varianta voastra nu EXISTA cel putin asa cum apare pe harta. Drumul apropiat de ceea ce apare acolo ar fi Beius-Pocola-Belfir-Batar-Talpos dr neasfaltat de pamant pana la Berechiu - Misca dr cu denivelari si gropi aproape tot traseul pana in dr european de langa Arad .... nu recomand !!! in plus nu aveti decat statii de carburant NOname si nicaieri unde sa va opriti sa mancati ceva. In schimb din Beius puteti sa o faceti spre Stei-Varfurile(drum cu denivelari curbe si in lucru) DAR din Varfurile cand faceti dreapta spre Gurahont-Ineu drumul e superb asfalt impecabil curbe . Loc de popas la Pizzeria Sandra inainte de Buteni pe dreapta, il recomand. Acum din Ineu exista 2 variante spre Arad : 1 Continuati pe dr 76A spre Chisineu Cris apoi spre Arad. Drumul este impecabil pe acest traseu dar nu este prea curbat. 2 Ineu pe centura faceti stanga si mergeti spre Mocrea-Tarnova-Siria-Horia-Arad drumul este mai lent avand ici colo curbe asfalt ok cu mici denivelari dar peisajul este mai frumos. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nic0las Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 dar drumul salonta-beius .....poate cineva sa ofere ceva informatii ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 dar drumul salonta-beius .....poate cineva sa ofere ceva informatii ????? salonta beius, prin tinca, belfir, cociuba mare, soimi, uileac de beius pocola. portiuni denivelate, dar si portiuni bune. proportia 70%/30%. deci: atentie sporita ca nu strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nic0las Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 salonta beius, prin tinca, belfir, cociuba mare, soimi, uileac de beius pocola. portiuni denivelate, dar si portiuni bune. proportia 70%/30%. deci: atentie sporita ca nu strica. multumesc mult azi o sa ajung pe acolo. asfalt uscat in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 multumesc mult azi o sa ajung pe acolo. asfalt uscat in continuare Daca ai trecut pe drumu asta, sa-mi zici si mie cum ti s-a parut, vreau sa urc si eu la Stana in weekend. Vreme extra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nic0las Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Daca ai trecut pe drumu asta, sa-mi zici si mie cum ti s-a parut, vreau sa urc si eu la Stana in weekend. Vreme extra. in primul rand drumul e rau cu destule portiuni denivelate si gropi,dar oricum alta varianta nu ai . la plecarea din beius am mers prin stei, varfurile , ineu, cris. Drumul pana la varfurile de cosmar, insa de acolo alta treaba . ca varianta sa ajungi in zona beius nu exista un drum "atza" toate sunt cu denivelari, gropi sau in lucru. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Multumesc mult, , asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salutare! Am si eu nevoie de niste informatii. Planific o iesire cu ocazia zilelor libere si m-am gandit la un traseu prin Bihor, venind din Timisoara. Acesta este traseul gandit. Mergem cu un naked si un sport-touring, deci evitam drumurile cu gropi si denivelari exagerate. Apreciez orice parere sau sugestie, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Salutare! Am si eu nevoie de niste informatii. Planific o iesire cu ocazia zilelor libere si m-am gandit la un traseu prin Bihor, venind din Timisoara. Acesta este traseul gandit. Mergem cu un naked si un sport-touring, deci evitam drumurile cu gropi si denivelari exagerate. Apreciez orice parere sau sugestie, multumesc! Daca vreti sa evitati drumurile cu gropi si denivelari exagerate, in afara de Arad-Oradea si Oradea-Satu Mare ar cam trebui sa evitati Bihorul. Din pacate... Editat Aprilie 28, 2013 de kevin77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 ... deci ce arata frumos pe harta Beius-Calatea-Alesd ar fi de evitat pt noi? Ai fost recent pe aceasta ruta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Chiar pe ruta aia nu, dar am fost azi pe Oradea-Beius-Padis-Beius-Pocola-Soimi-Belfir-Salonta. E nenorocire, am Transalp si mi era mila de el, si tine cont ca Oradea-Beius e drum national. Editat Aprilie 28, 2013 de kevin77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Inca mai sper... poate a fost cineva anul acesta si l-a gasit asfaltat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) : ) ) ) multam Editat Aprilie 28, 2013 de OutOfCtrl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 cluj oradea cat de cat ok.niste gropi intre alesd oradea si pe la osothei dar se ''repara''. azi am vazut muncitori pe la tileagd reparand. ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 ... deci ce arata frumos pe harta Beius-Calatea-Alesd ar fi de evitat pt noi? Ai fost recent pe aceasta ruta? Drumul Frumos e Roșia-Dameș , Acela e și asfaltat , Spre Călățea NU E ASFALT e drum de piatră si pămant. Ți-aș recomanda ca rută frumoasă si putin km de drum rău Arad-Julița-Gurahonț-Varfurile-Beiuș-Roșia(Bucata asta e rea Varfurile-Beiuș-Roșia 60km)-Dameș-Borod-Alejd. Julița-Gurahonț-Varfurile ....SUPERB ! Varianta TM-AR-OR cea mai scurta,drumul e f bun dar...fara curbe :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Am auzit ca s-ar fi reparat drumul Varfurile - Stei - Beius... anul trecut era cam praf. A fost cineva recent pe acest drum si ne poate da informatii calde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sleepwalker Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Stei-Beius-Oradea este in santier, cu semafoare si tot tacamu. Pana in zona Varfurile nu stiu daca s-a ajuns cu lucrarile, dar ma indoiesc ca se lucreaza in asemenea ritm, incat de anul trecut din august (cand am fost pe acolo cu masina) si pana acum s-ar fi reparat deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Beiuș Oradea confirm eu ca e varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thechaotik Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 (editat) Drumul e in lucru, nu s-au finalizat tronsoane pana acum, doar au escavat si sunt semafoare pana dincolo de Brad. Recomand sa evitati drumul Oradea - Deva daca este posibil, daca nu, inarmati-va cu multa rabdare. Asfalt uscat! Editat Iulie 25, 2014 de thechaotik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Buna ziua! Simbata as vrea sa mergem pe drumul 1H ( Alesd - Criseni - Babeni - Letca ) pina la Dej. Stie cineva cum este drumul ?? Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 acum doua saptamani am mers pe portiunea Beius - Salonta......oribil, jegos...nu recomand pana nu termina lucrarile, iar asta parea ca se va intampla peste mult timp, anul asta in nici un caz. De la Beius spre Varfurile n-am mai continuat ca nu sunt masochist si nici nu vreau sa-mi distrug suspensia la motor... sa-i ia dracu' pentru ca au lasat drumul ala sa ajunga in halul asta si s-au apucat doar acum de reparatii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sleepwalker Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Drumul 1H este in santier intre Pestis si Sinteu pe vreo 10km (chiar este inchis pentru camioane) dar este circulabil. De la Sinteu pana la Nusfalau este nou. In rest, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate