DAFWAY Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 (editat) UN PROIECT FACUT IN TOTALITATE DE MANDLA CU SPRIJINUL FIRMEI DAFWAY http://www.facebook.com/pages/DAFWAY/153502628092784?ref=hl Editat Iulie 29, 2012 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 (editat) Ne spui si povestea ca altfel nu pare prea mult sa dai jos o toba, coada si semnalizarile. Au fost cazuri in care hotii au pleacat cu astea la sub brat cam in 5 minute. Apropos mobristul o sa dea din maini la intersectii acum? Editat Iulie 29, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 29, 2012 Autor Share Postat Iulie 29, 2012 povestea este simpala, un tipa avea un 999 si vroia sa-l vanda, nu a reusit sa obtin banii pe care ii vroia si a apelat la noi sa o modificam si am modificat-o\ cu ajutorul unei firme din Germania, am reusit sa procuram piesele necesare, a urmat multa munca si ceva banii cheltuiti www.dafway.ro http://www.facebook.com/pages/DAFWAY/153502628092784 Ne spui si povestea ca altfel nu pare prea mult sa dai jos o toba, coada si semnalizarile. Au fost cazuri in care hotii au pleacat cu astea la sub brat cam in 5 minute. Apropos mobristul o sa dea din maini la intersectii acum? Nu te pricepi la mobre? ai vazut tu acest model de moto undeva pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 superba, si se aude bestial, bagai si niste moto GP stuffs pe ea, si aia e :X Spor cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Omul incearca sa-si aduca trafic pe facebook si pe site, nu il mai deranjati cu intrebari sau critici, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 29, 2012 Autor Share Postat Iulie 29, 2012 Omul incearca sa-si aduca trafic pe facebook si pe site, nu il mai deranjati cu intrebari sau critici, da? Din pacate Bucuresti, tu ai vrea in gradina EDEN? La ce ma ajuta traficul, vrea sa fac cunoscuta pasiune si munca noastra, nu ma intereseaza traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 proiectul vostru este un street fighter f reusit , felicitari baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 (editat) Nu te pricepi la mobre? ai vazut tu acest model de moto undeva pana acum? Scuza-mi ignoranta dar oricine care poate tine o surubelnita in mana se poate numi "tuningar". Tocmai ca nu l-am vazut da si tu ceva detalii care sa-i scoata in evidenta originalitatea si aportul tau, altfel seamana cu un Ducati 999 care a fost mucificat pe circuit si acum a capatat un aer nou, "Streetfightarit" ca n-au fost bani de inlocuit carene/lipit plastice. Inca ceva, de oglinzi ce s-a ales? Editat Iulie 29, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 oglinzile le are, doar ca se potrivesc pe 749/999 pe streetfighter or sa vina altele, desi alea erau misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 30, 2012 Autor Share Postat Iulie 30, 2012 Bucurate de poze si nu mai comenta ata! Parca sunteti deaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 (editat) Nenea Dafy, astia cam au dreptate. Scrie si mata un articol cum e pe la aia prin reviste. Am gasit/cumparat o motoreta care arata asa..... si noi, la Dafway am pus mana pe cheia de 3/8 si i_am scimbat alea pe acolo.... si acum arata asa.... si am umblat la chiuloase si are 123 de cai in plus si niutonimetru.... Si ar mai fi o treaba. E motoreta ta? Te dai cu ea? De unde postarea asta la motocicleta mea? Motocicleta e frumoasa dar eu, ca sa fiu rautacios, poate banuiesc ca asa ai cumparat-o. Sau nu e a ta? Editat Iulie 30, 2012 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 30, 2012 Autor Share Postat Iulie 30, 2012 Nenea Dafy, astia cam au dreptate. Scrie si mata un articol cum e pe la aia prin reviste. Am gasit/cumparat o motoreta care arata asa..... si noi, la Dafway am pus mana pe cheia de 3/8 si i_am scimbat alea pe acolo.... si acum arata asa.... si am umblat la chiuloase si are 123 de cai in plus si niutonimetru.... Si ar mai fi o treaba. E motoreta ta? Te dai cu ea? De unde postarea asta la motocicleta mea? Motocicleta e frumoasa dar eu, ca sa fiu rautacios, poate banuiesc ca asa ai cumparat-o. Sau nu e a ta? Asa este o sa ne revenim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Inteleg ca acest topic ar trebui mutat la sectiunea reclame? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 (editat) Nenea Dafy ... e superba ... in afara de far ... Intrebare ... bugspoilerul ... e de la Streetifghter 848 ? Editat Iulie 30, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 7, 2012 Admin Share Postat August 7, 2012 Am si eu o curiozitate, de ce toate proiectele voastre se numesc Mandla si ce semnifica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 eu am vazut un topic in care se arata pas cu pas ce s-a facut la moto asta, cred ca la vanzari(cum zice si el, a vrut cineva sa vanda un 748 cred si plm, s-au pus sa-l modifice). nu inteleg de ce folositi tonuri "naspa" (cel putin asa imi "suna" mie, in scris e foarte usor sa interpretezi aiurea tonul) noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 7, 2012 Autor Share Postat August 7, 2012 E usor sa interpretezi tonul, mai ales cand nu folosesti emoticons uri. Poate ti s-a parut. Mandla e o denumire, un nickname. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) E usor sa interpretezi tonul, mai ales cand nu folosesti emoticons uri. Poate ti s-a parut. Mandla e o denumire, un nickname. Hai ca eu m-am prins ce-i cu nick-ul Mandla. E un fel de Sting de la Top Gear. Gresesc? Si atunci ramane doar intrebarea este Sting = Mandla? Editat August 9, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 stig, nu sting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 9, 2012 Autor Share Postat August 9, 2012 Hai ca eu m-am prins ce-i cu nick-ul Mandla. E un fel de Sting de la Top Gear. Gresesc? Si atunci ramane doar intrebarea este Sting = Mandla? Mandla este departamentul din cadrul firmei Dafway care se ocupa de proiectare / design / modificare motociclete. Deocamdata avem doar doua motociclete "Mandla": Acest Ducati 999 Streetfigter si Ducati 912 Caferacer. Urmeaza alte proiecte in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) Bei eu am gasit urmatoarele schimbari: 1. coditza 2. scarite pasager 3. furca cu tot cu frane 4. bascula monobrat 5. culoare 6. plastice Una peste alta, arata misto ... Dar cum eu nu-s iubitor de zdrucati, nu pot sa apreciez decat munca lor. Banuiesc ca au trebuit ceva modificari mai ales pentru bascula. Ar fi fost bine sa ziceti si voi cate ore de munca v-a luat. Editat August 9, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 9, 2012 Autor Share Postat August 9, 2012 Bei eu am gasit urmatoarele schimbari: 1. coditza 2. scarite pasager 3. furca cu tot cu frane 4. bascula monobrat 5. culoare 6. plastice Una peste alta, arata misto ... Dar cum eu nu-s iubitor de zdrucati, nu pot sa apreciez decat munca lor. Banuiesc ca au trebuit ceva modificari mai ales pentru bascula. Ar fi fost bine sa ziceti si voi cate ore de munca v-a luat. Timpul de munca a fost de aproximativ 1 luna ... Dar acum este de vanzare. Este foarte usoara, asta am dorit prin acest proiect. Are 120 kg. Topicul de vanzare aici: /index.php?/topic/682185-ducati-912-mandla/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 nu merge linkul din semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 Functioneaza .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) Dar a fost accidentata motocicleta inainte de proiect ? la 999 ma refer. Editat August 18, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate