botezu' Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 (editat) Gibraltar Race 2018, zilele 1 si 2, Romania-Ungaria, Manuel Lucchese, Africa Twin Adventure Sport DCT. E de urmarit si pe urmatoarele stage-uri. Editat Iulie 26, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 (editat) Interesant! Ce cursa este asta? Da niste detalii, te rog: cine organizeaza cursa, cine participa, traseu, marci/modele participante, regulament, etc. Editat Iulie 26, 2018 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 (editat) Gasesti detalii pe site-ul lor: http://www.gibraltarrace.com/en/gibraltar-race/ Pe scurt, e o cursa offroad GPS (nu roadbook) in Europa, cca 8000 de km in 15 zile, traseul e in fiecare an diferit, la fel si punctul de plecare. Sosirea e intotdeauna in Gibraltar. Motocicletele sunt de toate marimile si natiile (am vazut si scuterul adventure al astora de la Honda intr-un filmulet, lol), dar e destinata riderilor normali, cu motociclete enduro mari. Anul asta a castigat-o un KTM 690 Enduro, anul trecut mi se pare ca a fost cineva pe un motor de 450 care a castigat cursa. Tipul din filmuletele de mai sus, cel cu africana, e deschizatorul de traseu in 2018. Editat Iulie 26, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Multumesc pentru informatii si pentru link. Este un concept interesant, care s-ar putea sa creasca mult in urmatorii ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorel Oprea Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Buna Pt cei cu DCT Imi spuneti,va rog,in modul D,la cate rpm schimba in sus treptele,la o accelerare lina? 1-2-3-4-5-6 Multumesc » Post actualizat in 24 Aug 2018 15:12 Pt cei interesati de scarite mai mari - off road - vand o pereche - 50 eur Se potrivesc pt anii 2016 - 2017 0744515226 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 (editat) Multumesc pentru informatii si pentru link. Este un concept interesant, care s-ar putea sa creasca mult in urmatorii ani. Mai mult sau mai putin, depinde de participant (sau mai bine zis de buzunarele lui). Doar taxa de participare este intre 2000 si 2500 euro, depinde de momentul in care faci plata. La care adaugi costurile necesare vietii pe parcusul a aproape 3 saptamani si tot ce tine de exploatarea si intretinerea motocicletei. Dar da, are potential de crestere in "lumea buna" a aventurierilor cu bani, care nu au vazut in viata lor praful unui drum comunal. Marketing. Editat August 30, 2018 de razvano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Lumeee, lumeee ! Se vinde una bucata casca Arai Tour X4. Este nou nouta, nepurtata, nefolosita. Astept PM daca intereseaza pe cineva. Mai multe poze gasiti la rubrica vanzari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Ce marime e Adi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 (editat) L scrie pe lateralul vizierei (deci cred ca e L). Pacat ca scrie Honda pe ea, ca parca ii vine vremea la a mea sa o schimb. Frumoasa coloristica si iese in evidenta in trafic. Spor la vanzare Editat Septembrie 4, 2018 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 L scrie pe lateralul vizierei (deci cred ca e L). Pacat ca scrie Honda pe ea, ca parca ii vine vremea la a mea sa o schimb. Frumoasa coloristica si iese in evidenta in trafic. Spor la vanzare Multumesc frumos. Da, marimea este L. Arai-ul meu este S si dupa aproape 1 an inca ma bate uneori la drum lung daca merg mult fara sa o dau jos din cap. La Shoei port M spre exemplu. Sunt diferite marimile in functie de brand. » Post actualizat in 28 Sep 2018 16:03 Va las cu bine, am iesit din sfera Africa Twin. Salutare tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Eu in veci vecilor n-as da Africana pe un GS, Ia uite ce-mi raspundeai in urma cu ceva timp Stii vorba aia... "never say never"? Hai, te asteptam si pe tine pe topicul de "basinosi". Nu esti primul "dezertor" pentru o cauza mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Pentru cei interesați, au apărut: - șea medie OEM Honda MID Seat - CRF1000A2/D2 Adventure Sport (2018>) cod 08R71MKKD20ZD, cu înălțimea de 850 - 870 mm; - șea joasă OEM Honda LOW Seat - CRF1000A2/D2 Adventure Sport (2018>) cod 08R72MKKD20ZB, cu înălțimea de 820 - 840mm. Personal, cu tot cei 1,83 m, am optat pentru varianta medie și e mult mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 (editat) Vand suspensia spate stock de la africa twin 2017+ internele cu arcuri de la suspensia fata : pret 100 euro » Post actualizat in 04 Oct 2018 17:32 Later edit : fara arcuri fată » Post actualizat in 04 Oct 2018 18:43 Arcurile le vand separat ca mi-am adus aminte ca e d-alea scumpe. » Post actualizat in 04 Oct 2018 19:03 Ia uite ce-mi raspundeai in urma cu ceva timp Stii vorba aia... "never say never"? Hai, te asteptam si pe tine pe topicul de "basinosi". Nu esti primul "dezertor" pentru o cauza mai buna Pai ce am zis eu ceva de Adventure. Am zis ca nu vreau LC. » Post actualizat in 04 Oct 2018 19:04 Vand suspensia spate stock de la africa twin 2017+ internele cu arcuri de la suspensia fata : pret 100 euro» Post actualizat in 04 Oct 2018 17:32Later edit : fara arcuri fată» Post actualizat in 04 Oct 2018 18:43Arcurile le vand separat ca mi-am adus aminte ca e d-alea scumpe.» Post actualizat in 04 Oct 2018 19:03 Pai ce am zis eu ceva de Adventure ? Am zis ca nu vreau LC. Editat Octombrie 4, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Schema de culori pentru 2019: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Schema de culori pentru 2019: Aceeasi Mărie cu altă palarie ! Nimic nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 SILVER is the color of the future.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Grija mare pentru cei care cumpara Africa Twin si nu fac un upgrade in ceea ce priveste engine-guard-ul. Cu alte cuvinte: protejati-va capacele motorului pe cat posibil. Iata ce se intampla cu protectia de motor OEM Honda la o tranta in offroad. In rest, numai de bine si cuvinte de lauda despre aceasta motocicleta in off-road. De la minutul 2:50 pana la 4.10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 1, 2018 Share Postat Noiembrie 1, 2018 Personal am ales sistemul de protectie combinat de la OUTBACK MOTORTEK si sunt foarte multumim de el. Arata foarte bine pe motor si protejeaza excelent (l-am si testat din pacate): https://europe.outbackmotortek.com/product/honda-africa-twin-crf1000l-crash-guards-system-combo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Noiembrie 3, 2018 Share Postat Noiembrie 3, 2018 A dat intr-o radacina, nu neaparat protectia e slaba. 3:38 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 2019 - Culori și accesorii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 (editat) Ce poți face cu o Honda Africa Twin CRF 1000 când ai nebunia și priceperea necesară: https://www.youtube.com/watch?v=oqctqd5UPno Editat Martie 10, 2019 de Defender Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Acum 18 ore, Defender a spus: Ce poți face cu o Honda Africa Twin CRF 1000 când ai nebunia și priceperea necesară: https://www.youtube.com/watch?v=oqctqd5UPno Da, sa o faci praf, fiindcă este un monstru pierdut în mediul respectiv. După 15 secunde m-am convins ca utilizam datele mobile degeaba. Skip. Este un motor de adventure f bun, dar nu un enduro turism. My 2 c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Merge foarte bine omu'. Mulți rămân blocați pe traseu cu mobre ușoare. Văd că nici crash bar nu are și carenele sunt întregi. Și cum s-aude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 La 10.03.2019 la 19:28, Defender a spus: Ce poți face cu o Honda Africa Twin CRF 1000 când ai nebunia și priceperea necesară: https://www.youtube.com/watch?v=oqctqd5UPno Cea mai buna reclama pentru Africa Twin! Bag s'ama ca la astea nu se rup cadrele.. Cat despre om, clar e din alta liga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Da, clar, din a celor cu deficienta de atentie. Daca, dupa atatia ani de internet, inca mai e nevoie sa aduc argumente impotriva a tot felul de attention whores cum este posesorul asta de At 1000 pe care il venerati cativa, atunci no comment. Sunt mii de enduristi care se dau cu motoarele anume desemnate pe trackurile respective. Dar mii de insi care fac acelasi lucru ca si tine inseamna concurenta ff serioasa. Asa ca mai bine faci o ineptie ca cea de mai sus si o sa fii vesnic venerat de tot felul de gospodine triste in ale motociclismului off-road. Daca as fi in locul posesorului de AT as pune asemenea videoclipuri pe net numai pentru a vedea cum ma venereaza tot felul de pufosi in timp ce eu rad si ma imbat cu tovarasii mei enduristi. Aide, rest my case... AfricaTwin uber alles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate