Garcya Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Astia care se plang de suspensie si altele sincer nu-i inteleg. DA, suspensia este moale la AT dar este conceputa asa pentru a absoarbe cat mai bine toate drumurile rele pentru care este facuta sa mearga. DA, probabil ca daca vrei sa faci HARD Enduro, sarituri si altele de genul o sa ai nevoie de o suspensie mai tare, dar sa fim sinceri, cei care trec la alt motor gen GS de la AT mi se pare o gluma, adica cu GS-ul poti sa faci hard enduro ? :)) Constructia cu roti de 18/21 este ideala pentru offroad, nici nu se compara cu GS-ul, care este o motocicleta de TOURING. Pentru cei care au in plan sa-si cumpere, recomand 200% motocicleta dar mai ales varianta DCT, care este o inventie incredibila in lumea moto. Un pas inainte pe care toti producatorii o sa-l urmeze. Iti ofera o placere in plus, un confort mare in plus, este ceva ce nu se poate "explica". Trebuie condus ca sa vezi despre ce-i vorba. Eu o am din vara asta si am vreo 15k facuti cu ea deja. Este o persoana in Austria, care din 2016 pana in prezent are peste 150.000 cu acest model, fara nicio interventie la motor. Va las cateva poze facute cu AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 @Garcya weekendul trecut am mers pe forestier destul de desfundat cu 1100gs, al meu, dar pe o bucată am făcut schimb cu un prieten cu XRV750 RD07A. Da, motoare mai vechi, dar din aceeași eră. Exact ce spui tu am simțit și eu diferență între ele. Al meu deși are suspensia bună, nu e cea originală (Ohlins față-spate), mă zguduia destul debtare. Pe Africana prietenului, parcă mergeam pe pluș. *Înainte de GS am avut tot o africană, dar mai veche, '90 și la ea parcă tot așa, senzație de barcă era pe off... La in CRF 1000 visez și eu, sper ca in curând să am ocazia sa fac niste teste atât pe asfalt cât și pe off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Acum 54 minute, Garcya a spus: Astia care se plang de suspensie si altele sincer nu-i inteleg. DA, suspensia este moale la AT dar este conceputa asa pentru a absoarbe cat mai bine toate drumurile rele pentru care este facuta sa mearga. Va las cateva poze facute cu AT Eu vad doar poze pe strada sau pamant cu anvelope de strada, ce rost au suspensiile alea facute pentru drumuri rele daca te dai cu anvelope de strada? As zice mai degraba ca mai degraba ca diferenta se face avand in vedere pret/dotari/motorizare/look, ca si motociclete de enduro se vor comporta aproximativ la fel, adica rau si cu inutil de multa chinuiala si prea putin vor iesi cu ele mai mult decat pe un drum pietruit sau de pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Acum 1 minut, vladf a spus: Eu vad doar poze pe strada sau pamant cu anvelope de strada, ce rost au suspensiile alea facute pentru drumuri rele daca te dai cu anvelope de strada? As zice mai degraba ca mai degraba ca diferenta se face avand in vedere pret/dotari/motorizare/look, ca si motociclete de enduro se vor comporta aproximativ la fel, adica rau si cu inutil de multa chinuiala si prea putin vor iesi cu ele mai mult decat pe un drum pietruit sau de pamant. Eu mi-am luat acest model pentru ca este un motor cu care pot sa merg oriunde vreau eu! Da, in proportie de 80% merg pe asfalt, dar oricand am ocazia si vad o intrare undeva in padure, drum forestier, etc, ma bag fara vreo ezitare sa explorez. Asta imi place cel mai mult. De aia nu am cauciucuri 50/50 sau alt profil orientat spre enduro, ca nu isi au rostul pentru mine. NU merg pe autostrada cu motocicleta, desi aici unde stau, este plin de autostrazi. Aia 15.000 i-am facut doar pe drumuri nationale, drumuri secundare, pe drumuri forestiere. Pentru fiecare motocicleta ideala este cea care se preteaza cel mai bine la ceea ce are el nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Acum 3 ore, Defender a spus: Bun revenit! Și dacă nu-i un secret ce te-a făcut să te reîntorci la Africa Twin? Multumesc. Nu-i un secret. Motivul schimbarii GSA-ului a fost financiar-imobiliar, respectiv schimbare de prioritati . Cu Africana eram oricum obisnuit asa ca AT 2019 a fost o achizitie fireasca in ceea ce ma priveste. Recunosc ca am cochetat si cu ideea de F800GSA SH , KTM 1090 ADV R SH sau chiar noua TENERE 700 dar in final AT a invins … :)))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Poate intereseaza pe careva …. Set BRIDGESTONE BATTLAX ADVENTURE noi noute, rulate 10m (zece metri) cat am dat jos mobra noua din microbus. Pret 700 lei cu transportul la destinatie inclus. Motivul : mi-am incaltat-o din prima cu Metzeler Karoo Street ..... 0744365425 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Salut! Suntem noi veniti pe acest forum. Am facut trecerea de la Transalp xl600 si e racheta, pentru mine. Sunt fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Felicitari. Ai ales Adventure Sport pentru ca asa a fost sa fie sau asa ai vrut tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 A fost alegerea mea. Stau cel mai bine in scarite pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zupz Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Salut. De ceva timp,sunt in impas in alegerea unui Africa Twin,in sensul ca am o oferta de schimb cu actula motocicleta (M1800R),cu o Africana,dar am un singur lucru care ma pune pe ganduri,si anume : anvelopele cu camera. Posesorii de Africa Twin,se poate rezolva cumva problema asta? Am vazut tot felul de kituri de conversie la tubeless,dar nu stiu ce sa spun cat sunt de bune,asta pentru a evita achizitia de jante aftermarket tubeless. Motocicleta o voi folosi foarte putin in offroad,mai mult in ture (pasager + bagaje) si as cam avea nevoie de siguranta unu simplu kit de pana in cazul unui cui in cauciuc,fara sa duc dupa mine camere si tot felul de ustensile pentru a schimba pe marginea drumului cauciucul. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Septembrie 10, 2019 Share Postat Septembrie 10, 2019 Acum 5 ore, Zupz a spus: Salut. De ceva timp,sunt in impas in alegerea unui Africa Twin,in sensul ca am o oferta de schimb cu actula motocicleta (M1800R),cu o Africana,dar am un singur lucru care ma pune pe ganduri,si anume : anvelopele cu camera. Posesorii de Africa Twin,se poate rezolva cumva problema asta? Am vazut tot felul de kituri de conversie la tubeless,dar nu stiu ce sa spun cat sunt de bune,asta pentru a evita achizitia de jante aftermarket tubeless. Motocicleta o voi folosi foarte putin in offroad,mai mult in ture (pasager + bagaje) si as cam avea nevoie de siguranta unu simplu kit de pana in cazul unui cui in cauciuc,fara sa duc dupa mine camere si tot felul de ustensile pentru a schimba pe marginea drumului cauciucul. Va multumesc! Da, exista varianta sa o faci tubeless fără vreo investiție mare, aprox 50 EUR Vezi pe youtube o gramada de Videos. Toti spun ca tine foarte bine și nu pierd presiune deloc. Și eu acum în iarna o sa fac schimbarea asta. De aici ma inspir https://youtu.be/YPG8buNvTCc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Septembrie 10, 2019 Share Postat Septembrie 10, 2019 Eu am facut jantele de doi ani pe Transalp si am sa rezolv problema si pe Africana. Pe fata sunt aceleasi cauciucuri, iar pe spate este o dimensiune mai mare, cu atat mai usor. Schimb cauciucurile vara pentru ca folosesc Mitas E09 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Septembrie 15, 2019 Share Postat Septembrie 15, 2019 La 10.09.2019 la 0:38, Zupz a spus: Salut. De ceva timp,sunt in impas in alegerea unui Africa Twin,in sensul ca am o oferta de schimb cu actula motocicleta (M1800R),cu o Africana,dar am un singur lucru care ma pune pe ganduri,si anume : anvelopele cu camera. Posesorii de Africa Twin,se poate rezolva cumva problema asta? Am vazut tot felul de kituri de conversie la tubeless,dar nu stiu ce sa spun cat sunt de bune,asta pentru a evita achizitia de jante aftermarket tubeless. Motocicleta o voi folosi foarte putin in offroad,mai mult in ture (pasager + bagaje) si as cam avea nevoie de siguranta unu simplu kit de pana in cazul unui cui in cauciuc,fara sa duc dupa mine camere si tot felul de ustensile pentru a schimba pe marginea drumului cauciucul. Va multumesc! Outex kit https://www.ebay.com/itm/CRF1000L-Africa-Twin-Spoke-Wheel-Tubeless-Kit-21-2-15-18-4-00-MT-FR21214-OUTEX-/291698243582 La 10.09.2019 la 0:38, Zupz a spus: Salut. De ceva timp,sunt in impas in alegerea unui Africa Twin,in sensul ca am o oferta de schimb cu actula motocicleta (M1800R),cu o Africana,dar am un singur lucru care ma pune pe ganduri,si anume : anvelopele cu camera. Posesorii de Africa Twin,se poate rezolva cumva problema asta? Am vazut tot felul de kituri de conversie la tubeless,dar nu stiu ce sa spun cat sunt de bune,asta pentru a evita achizitia de jante aftermarket tubeless. Motocicleta o voi folosi foarte putin in offroad,mai mult in ture (pasager + bagaje) si as cam avea nevoie de siguranta unu simplu kit de pana in cazul unui cui in cauciuc,fara sa duc dupa mine camere si tot felul de ustensile pentru a schimba pe marginea drumului cauciucul. Va multumesc! https://www.bartfactory.com/products/wheels/adventure-en/hnat1-wsad01-en/?lang=en "Good afternoon, the front rim of Honda Africa Twin CRF 1000 L hasn’t the hump so we have to change it with a new ones with the hump. By changing the front rim, we need to change also the spokes because the new rim has a different profile: we will install stainless steel spokes like the original. Here the link to our website page where you can find the different solutions for the Africa Twin: https://www.bartfactory.com/products/bartubeless-en/bartubeless-honda-africa-twin-crf1000-bundle/?lang=en We can use your hub (level 1) or we can use a new CNC hub (level 2): Level 1: € 555 VAT included + € 36 for the shipment Level 2: € 695 VAT included + € 36 for the shipment We can also offer our plug & play wheelset with CNC hubs and double bearings, stainless steel spokes or black steel spokes, rims with hump and BARTubeless system. Here the link to our website page: https://www.bartfactory.com/products/wheels/adventure-en/hnat1-wsad01-en/?lang=en GLM rims: € 1450 VAT included + € 25 for the shipment EXCEL Takasago rims: € 1564 VAT included + € 25 for the shipment Delivery time: 10 days." La 09.09.2019 la 13:57, KINGS a spus: Poate intereseaza pe careva …. Set BRIDGESTONE BATTLAX ADVENTURE noi noute, rulate 10m (zece metri) cat am dat jos mobra noua din microbus. Pret 700 lei cu transportul la destinatie inclus. Motivul : mi-am incaltat-o din prima cu Metzeler Karoo Street ..... 0744365425 600 RON update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Cruise control, tubeless... Nice Display imi place mult Farurile la fel, nu înțeleg de ce plm la modelul de pana acum sa se aprindă doar un far, asa urat arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 Ceva mai detaliat: https://www.youtube.com/watch?v=9tflSIzbOPY Din 1000 cmc au facut-o 1100 cmc, alt display (mult mai grozav), suspensii electronice, șa standard mai joasă, protecție motor ceva mai bună, etc. Interesant care este masa (deși cred că tot în jurul a 250 kg se învârte) și evident, prețul! P.S. Sper ca de acestă dată s-o încalțe cu cauciucuri standard orientate ceva mai spre off-road (70/30 off sau chiar 60/40 off) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 Pai stati asa: - suspensiile electronice sunt ca optiune doar pe Adventure Sports - tubeless doar pe Adv Sports - pe versiunea normala (off-road ii zic ei) nu ai rear rack si nici macar manere pt pasager (da-o in plm..) - pretul pt Adv Sports cu suspensiile semi-active: 16.000 euro preconizat pt Germania (17.000 Euro cu DCT). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 Ovi-Ice, Adv. Sp. este versiunea care mă interesează. O comparație între modelul standard 2020 și Adv. Sp. 2020: https://www.youtube.com/watch?v=iSTZG_47-V8 Cam totul despre cele doua modele 2020: https://www.advpulse.com/adv-news/2020-honda-africa-twin-announced/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 La 16.09.2019 la 1:29, KINGS a spus: Outex kit https://www.ebay.com/itm/CRF1000L-Africa-Twin-Spoke-Wheel-Tubeless-Kit-21-2-15-18-4-00-MT-FR21214-OUTEX-/291698243582 https://www.bartfactory.com/products/wheels/adventure-en/hnat1-wsad01-en/?lang=en "Good afternoon, the front rim of Honda Africa Twin CRF 1000 L hasn’t the hump so we have to change it with a new ones with the hump. By changing the front rim, we need to change also the spokes because the new rim has a different profile: we will install stainless steel spokes like the original. Here the link to our website page where you can find the different solutions for the Africa Twin: https://www.bartfactory.com/products/bartubeless-en/bartubeless-honda-africa-twin-crf1000-bundle/?lang=en We can use your hub (level 1) or we can use a new CNC hub (level 2): Level 1: € 555 VAT included + € 36 for the shipment Level 2: € 695 VAT included + € 36 for the shipment We can also offer our plug & play wheelset with CNC hubs and double bearings, stainless steel spokes or black steel spokes, rims with hump and BARTubeless system. Here the link to our website page: https://www.bartfactory.com/products/wheels/adventure-en/hnat1-wsad01-en/?lang=en GLM rims: € 1450 VAT included + € 25 for the shipment EXCEL Takasago rims: € 1564 VAT included + € 25 for the shipment Delivery time: 10 days." 600 RON update Vandute La 16.09.2019 la 1:29, KINGS a spus: Outex kit https://www.ebay.com/itm/CRF1000L-Africa-Twin-Spoke-Wheel-Tubeless-Kit-21-2-15-18-4-00-MT-FR21214-OUTEX-/291698243582 https://www.bartfactory.com/products/wheels/adventure-en/hnat1-wsad01-en/?lang=en "Good afternoon, the front rim of Honda Africa Twin CRF 1000 L hasn’t the hump so we have to change it with a new ones with the hump. By changing the front rim, we need to change also the spokes because the new rim has a different profile: we will install stainless steel spokes like the original. Here the link to our website page where you can find the different solutions for the Africa Twin: https://www.bartfactory.com/products/bartubeless-en/bartubeless-honda-africa-twin-crf1000-bundle/?lang=en We can use your hub (level 1) or we can use a new CNC hub (level 2): Level 1: € 555 VAT included + € 36 for the shipment Level 2: € 695 VAT included + € 36 for the shipment We can also offer our plug & play wheelset with CNC hubs and double bearings, stainless steel spokes or black steel spokes, rims with hump and BARTubeless system. Here the link to our website page: https://www.bartfactory.com/products/wheels/adventure-en/hnat1-wsad01-en/?lang=en GLM rims: € 1450 VAT included + € 25 for the shipment EXCEL Takasago rims: € 1564 VAT included + € 25 for the shipment Delivery time: 10 days." 600 RON update La 09.09.2019 la 13:57, KINGS a spus: Poate intereseaza pe careva …. Set BRIDGESTONE BATTLAX ADVENTURE noi noute, rulate 10m (zece metri) cat am dat jos mobra noua din microbus. Pret 700 lei cu transportul la destinatie inclus. Motivul : mi-am incaltat-o din prima cu Metzeler Karoo Street ..... 0744365425 Vandute ………... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Excusivist de exclusivist grupul de pe FB. Am cerut si eu acu' ceva timp sa ma alatur si am raspuns cu toata sinceritatea la intrebarea adresata. Al 40-lea membru ar trebui sa fie cu totul special si eu nu sunt. Va multumesc, m-am razgandit, nu va merit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Despre ce grup vorbești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Crf 1000l Africa twin Romania cu adm. Bogdan si Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 La 03.10.2019 la 16:55, Silviu Neg a spus: Crf 1000l Africa twin Romania cu adm. Bogdan si Cosmin Adminii spun ca ar fi fost cazul sa trimiti si o poza cu tine si AT-ul tau, asta se pare ca ar face parte din protocolul de inscriere ..... Hai ca n-o fi greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Octombrie 6, 2019 Share Postat Octombrie 6, 2019 https://www.honda-moto.ro/modele/crf1100-africa-twin-adventure-sports Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 6, 2019 Share Postat Octombrie 6, 2019 Moka... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate