pedros Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 A mea ij P 5 cu ataj, 2 magari si bagaj a consumat 4,4\100 km, drum drept asfaltat cu 50-55 la ora. Drum de tara si in urcare cam 6,5 \ %. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Uralul meu papă cam 4,5 - 5 la suta de km, nu contează dacă-i dau forjă (adică peste 100, maxim 120) sau dacă duc pasager (chiar dacă are 100 de kg, ca știm noi cine). Cel mai mult mi-a luat 6, cred, deși nu-s convins. Oricum, e un consum foarte bun, sînt mulțumit! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 (editat) ijul meu solo consuma 4%, cu atas pe drum mixt undeva la 5-5,5, viteza de 60-65 la ora, multumitor zic eu Editat August 20, 2012 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Planeta mea a mers cu un consum de 4 la 100 de km ..... desi la drum intins cu o viteza de 60 la ora cred ca-mi consuma sub 4 la suta si am montat pe ea carburator K68 NOU ......desi acum pot spune ca nu mai este nou dupa ce a ars benzina pe parcursul a 1000 de km facuti vara asta cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 ijvanul meu consuma cam 5 % mergand cu 90-100 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Pana acu pe primul loc este Silviu.Cred ca numai tataie Radu poate sa-l mai intreaca. Amarata mea consuma numai 2.7l/100 km.Atata poate si la intruniri ,numai putina bere.Deci ultimu loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 (editat) revin eu pe ultimul loc, (sau de ce nu primul), cu un consum de 2,3 - 2,5 litrii /100km de combustibil (benzina + ulei), mers singur, doar cu bagaje (topcase, coburi, si un rucsac in spate cu haine), viteza maxima 80kmh, viteza medie in jur de 65-70 kmh! Editat August 20, 2012 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Cu motor de jupiter 4 ,mers in medie de 80 km/h singur fara bagaje , pinion 21 dinti (mai greu in unele rampe dar a urcat) consum 4%... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 am avut o jawa care la drum drept, cu bagaje si pasagera consuma 3.5% si la munte 4%. dar era echilibrat tot in motor si avea o aprindere programabila de la imfsoft ah, la 100 la ora pe drum drept. pe serpentine prindea 80 intr-a doua ma rog, pe ceasul ei. real nu stiu cat dar era destul de nervoasa pentru vremea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 salut, hai sa va dau consumul meu că să aveți un punct foarte jos de referință 7% 5oo km cu 35 litri -e adevărat am tras f tare de el peste Magura si Oituz (Vulpoiu e martor) Cînd am sa fac rost de ceva bani am sa-i pun un k 68 poate mai scade un pic. oricum drumul de la Nehoiu la buzau l-am facut cu benzina de 98 (alta nu era) Âşi parcă a fost o diferentă, mergea mai bine, accelerație bună si urcam rampele cu ceva viteze credeți că benzina de 98 face diferentă la motoarele astea in 2 T. baftă tuturor, drumuri bune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Planeta. Set motor aproape nou, original, cutie bună, pinion de 15 dinți. Făcut HuÂşi - IaÂşi - HuÂşi Âşi ceva prin IaÂşi, deci cam 200 km, pus la plecare pe uscat 9 litri, ajuns înapoi mai era sub un litru. Mers întins cu a 4-a aproape la blană. Cuiul de dozaj la a doua gradație de sus. Cu pinion de 20, acum, consum scăzut garantat sub 4%, una persoană, bagaj lejer. La deal în curbe strînse a 2-a, în rest a 3-a fără probleme. Ural. Făcut 350 kilometri cu un plin - aproape 19 litri. Drum întins, primii 115 mers cu a 4-a la miÂşto (ținut după un ataÂş), ultimii mers pe european cu a 4-a aproape la blană, constant cu cel puțin 90, vîrf 140 Âşi ținut puțin. Cu puțin atenție deci, consumă Âşi ăla sub 5%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) 7% 5oo km cu 35 litri cam mult pt o planeta si fara atas...........schimbai filtrul de aer punei filtru original si ai sa vezi diferentele...bafta Editat August 21, 2012 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Nipra mea consuma 10 litri de benzina la suta (cu toate bagajele, sculele, piesele de schimb, accesoriile, pasager si cu mine). Cam la o zi de mers consuma si o jumate de ulei. Iar la intruniri cu prietenii mai consuma si cam un litru de palinca pe zi. Salve! Asta e un raspuns corect,dat de un motociclist echilibrat(sincer banuiam vreo 12-13 litri). Nu mai e nimic de latrat,restul e buga-buga. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 21, 2012 Autor Share Postat August 21, 2012 Era vorba sa specificam; cu ataj sau fara; cu o persoana sau 2.Eu vorbesc eu aud, cind intra Vulpoiu pe felie se duce totul de ripa, parca e turc, batut in cap si-curcan, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Dar un IJ Planeta 5 condus in oras cu trafic la greu cam cat consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Vaaaleu ce mă fac, m-o luat neica în cardan A mea ij P 5 cu ataj, 2 magari si bagaj a consumat 4,4\100 km, drum drept asfaltat cu 50-55 la ora. Drum de tara si in urcare cam 6,5 \ %. Bine, fie A mea IJ P 5 fără ataÂş, 1 OM Âşi bagaj a consumat PÎNĂ ÎN 4 / 100 km, drum drept asfaltat cu 70-80 la ora. Drum de tara Âşi în urcare cam 5 / %. AÂşa e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Nu mi-as fi inchipuit vreodata ca o motocicleta consuma 10 sau mai mult.La drum extraurban atat consuma o masina mai mare cu motor de 2500-3000 pe benzina.Nu o fi dereglata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) @Buli. Din putinele mele drumuri, ca incepator, consuma cam 10, poate si mai mult. Acum depinde, de trafic, etc. Nu ma mira absolut deloc, deoarece Trabantul meu este tot pe acolo Editat August 22, 2012 de Viorel Balmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 No...mt19 a consumat cam 5,cu toate bagajele de rigoare,a avut zile si mai bune cand a consumat 4,4 dar pe drum de campie spre mare,la munte si cu bagaje ca de tura europiana e multumit5-5,5 l/100km.DAR ce importanta are consumul de benzina?,alte consumuri ne ingrijoreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) MZ ETZ 250, solo, pilot(ca ursu) + bagaje, folosit doar in ture, nimic oras. Consum in ultimii 10000km(daii click pe link - verificati, am trecut toate plinurile): In uweekendul trecut de 1072km Brasov - Baia Mare si retur + pasul Varghis 2x, pasul Rotunda x 2, Gutin x1 + numai drumuri secundare, viteza de croaziera 70, 3.72l/100km Editat August 22, 2012 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) la drum intins M61 cu atas imi consuma aprox 6 +1,5/-0,5 L/100 incarcat cu bagaje in atas si cu un pasager. In functie de inclinatie, vant, cauciucuri. Viteza de croaziera 65-70. Consum de ulei ca la 2T. Trebuie revizuita. la drum intins MT16 cu atas imi consuma aprox 6 +1,5/-0,5 L/100 incarcat cu bagaje in atas si cu un pasager. In functie de inclinatie, vant, cauciucuri. Viteza de croaziera 70-75. Consum de ulei aproape ca la 2T. Trebuie revizuita. la drum intins MT19 solo fara pasager imi consuma aprox 6 +0,5/-0,5 in functie de binga. Viteza de croaziera 90-100. Mentionez ca aprinderea merge bine si amestecul nu e prea bogat. Consum de ulei aprox 100mL/100 km, rezonabil. Editat August 22, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) uleiul ...e la fel pe joja(la semn sus)decand am completat(50ml) inainte sa plec la focsani,si deatunci am pus cam 700km.Ideea e ca ma enerveaza consumul de alternatoare. Editat August 22, 2012 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) @Buli. Din putinele mele drumuri, ca incepator, consuma cam 10, poate si mai mult. Acum depinde, de trafic, etc. Nu ma mira absolut deloc, deoarece Trabantul meu este tot pe acolo cum maestre ca mie traby in oras nu ia mai mult de 6! Editat August 22, 2012 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Bombița stă în 6,5 mixt (oraÂş Âşi naveta constanța-ovidiu) Âşi asta fără pasager Âşi fără bagaje. Plaja de molestare a motorului e foarte largă, de la mers subturat că îmi place cum se aude până la blană într-a patra că îmi place când fuge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 cum maestre ca mie traby in oras nu ia mai mult de 6! Cand este foarte aglomerat si faci doua statii de tramvai intr-o juma' de ora, consuma de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate