Ravenitza Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 De mult nu am mai iesit la o plimbare singura in dorinta de a gasi locuri noi de vizitat, ce merita admirate si aratate lumii. De data aceasta tinta mea a fost: padurea-manastirea Comana, la cativa km de Bucuresti, pe drumul spre Giurgiu. O locatie superba, intretinuta si pusa in valoare. Mai putin 2-3 km de drum cam prost...dar merita efortul. Manastirea este foarte frumoasa, merita vizitata, iar peisajul din spate este deosebit. Padurea Comana nu am putut totusi sa o descopar, asfaltat fiind doar cativa zeci de m, dupa care drum de piatra. Nu m-am incumetat desi mi-as fi dorit sa vad mai mult. http://www.traseeromania.ro/parcul-natural-comana-si-sfanta-manastire-comana-doua-obiective-turistice-inedite-in-apropierea-bucurestiului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.fitiila Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Locatia arata suberb Chiar ma gandeam acu' ceva timp sa fac un drum pana acolo, insa auzisem de la diversi cum ca portiunea de drum prost este foarte prost si abandonasem ideea, insa, vazand pozele tale cred ca weekendul urmator spre Comana ma voi indrepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 Este o portiune destul de mica de sosea plina de gropi, dar nu atat de urata incat sa nu poti merge. Cu un 40-50 km/h treci ok de acea zona. In plus merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pictorash Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Trebuia sa te incumeti desi sunt cativa km de drum forestier. La capatul lui e o chestie misto. Un fel de poteca de lemn pe deasupra stufarisului care te duce in mijlocul mlastinei. Poti face si baie daca n-ai probleme cu lipitorile Mai nasol cu tantarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Ehe, iata ce ai pierdut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei79b Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Locatia este frumoasa, foarte potrivita pentru o plimbare scurta. Pentru "motociclistii-pescari" care ajung in zona, aruncati si o lanseta scurta in rucsac pentru Delta Neajlovului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Frumoase poze. Mereu ai stiut cum sa prinzi cele mai frumoase cadre. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Trebuia sa te incumeti desi sunt cativa km de drum forestier. La capatul lui e o chestie misto. Un fel de poteca de lemn pe deasupra stufarisului care te duce in mijlocul mlastinei. Poti face si baie daca n-ai probleme cu lipitorile Mai nasol cu tantarii. ....a fost scanduri din podet s-au rupt si nu se mai poate intra in stufaris decat prin apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 pt motociclistii-biciclisti, in padure e ff frumos de bicla ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 Trebuia sa te incumeti desi sunt cativa km de drum forestier. La capatul lui e o chestie misto. Un fel de poteca de lemn pe deasupra stufarisului care te duce in mijlocul mlastinei. Poti face si baie daca n-ai probleme cu lipitorile Mai nasol cu tantarii. O sa ma incumet cand o sa fac rost de un enduro Pe a mea nu o mai bag la asa ceva. Frumoase poze. Mereu ai stiut cum sa prinzi cele mai frumoase cadre. Felicitari! Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Ehe, iata ce ai pierdut... Si de la lac se transverseaza padurea Comana si mergeti pe drumuri de pamant pana la Dunare...merita. https://picasaweb.google.com/112417365730967371671/Dunare2011?authkey=Gv1sRgCIm2jZXXw6KI8QE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pictorash Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Fie vorbim de locuri diferite, fie fotografiile alea sunt mai vechi. Eu am fost vara asta si platforma parea construita recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 mama de ce vremuri imi aduc aminte aceste locuri asa arata in aprilie 2004 aveam deja de un an yamaha xt 600e si pe aici veneam cu gasca de la vremea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 asa arata in aprilie 2004 Erai dus de atunci... ce naiba cautai printre scandurile alea? Si ce echipament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Erai dus de atunci... ce naiba cautai printre scandurile alea? Si ce echipament... Eu zic ca i-ar prinde bine un enduro-touring acum, sa faca un pic de offroad, isi mai ascute simturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Foarte frumoase peisaje , cred ca am sa ma indrept si eu spre acele locuri cu prima ocazie .. multumim pt fotografii , superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate