mistery Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 http://www.motorcycle-usa.com/630/14284/Motorcycle-Article/2013-Kawasaki-Ninja-ZX-6R-First-Look.aspx se gasesc info si pe alte site-uri. In sfarsit a decis Kaw din nou sa triseze la SS-uri. Pentru mine 636 ramane singurul SS pentru strada. CBR600F-ul nu prea se pune, e motor sport, mai docil. Nu ca 130 cp nu ar fi de ajuns dar cm3 in plus nu strica si Kawaskiul este ceva mai agresiv in design si ciclistica. Beneficiezi de cuplu si putere la turatii mai omenesti decat la alte SS-uri. Stiu ca exista 750-uri foarte bune dar din pacate doar Suzuki are asa ceva in oferta. Cred ca e varianta intereanta pt amatori de track days in vest. Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 S-a anuntat de prin iulie deja modelul; este si pe pagina oficiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 S-a anuntat de prin iulie deja modelul; este si pe pagina oficiala Am vazut si eu anunturile dar inca asteptam date... Macar am aflat de suspensii, frane si alte chestii. Pana acum stiam doar de cilindree. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 frumos ex ,frumoasa prezentare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Si un de prezentare cu un racer "de magheru" Editat Septembrie 25, 2012 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 au astia un stil de a prezenta motoarele te iti vine acu sa te duci sa dai avansul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Megalike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Si varianta "nesimtit" de lunga... Subscriu . Cele mai electrizante reclame sunt la Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 http://www.motorcycle-usa.com/630/14284/Motorcycle-Article/2013-Kawasaki-Ninja-ZX-6R-First-Look.aspx Pentru mine 636 ramane singurul SS pentru strada. CBR600F-ul nu prea se pune, e motor sport, mai docil. Nu ca 130 cp nu ar fi de ajuns dar cm3 in plus nu strica si Kawaskiul este ceva mai agresiv in design si ciclistica. CBR600F nu este un SS, iar de 130Cp nici nu poate fi vorba Daca are 90Cp la roata ... Tu compari mere cu pere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 1, 2012 Autor Share Postat Octombrie 1, 2012 La capitolul putere ai dreptate. Nu am facut comparatie directa intre race replica cu motor sport. Eu vorbeam doar de motoare sportive care sunt folosite mai mult pe strada. E mai usor de exploatat puterea la CBR600F nou decat la RR pentru uz de zi cu zi. Zic de persoane care vor si altceva decat forja stradala odata pe saptamana pe o distanta de 150 km dus intors. Nu este SS, clar. Dar nici nu trebuie sa o turezi la 9000 sa simti ca incepe sa traga daca ai vrut neaparat 600cmc in loc de 900-1000 ca e mai "safe" . Din cauza asta imi place 636. Are un gram de putere atunci cand iti trebuie. Cel putin asa era la modelul vechi si sper sa ramana valabil si la urmas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 poate cu cilindreea asta se va "da" pe-o roata doar din gaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 poate cu cilindreea asta se va "da" pe-o roata doar din gaz? Eu zic ca 636-le 2005-2006 se ridica intr-a I-a doar din gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Eu zic ca 636-le 2005-2006 se ridica intr-a I-a doar din gaz. m-am gandit si la asta, doar posesorii sa ne lumineze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 nu-s posesor dar garantez ca se da pe o roata din gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 nu-s posesor dar garantez ca se da pe o roata din gaz beau pt asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 2, 2012 Autor Share Postat Octombrie 2, 2012 Incepe sa imi placa si fratele mic. Vad ca mai sunt incepatori care isi cauta motoare pana in 500 da sa fie sport nene. Uite 250-ul tocmai a crescut si mi se pare fenomenala rasnita. http://www.motorcycle-usa.com/157/14371/Motorcycle-Article/2013-Kawasaki-Ninja-300-First-Ride.aspx Un alt model unde Kawasaki triseaza la cilindree Se vede ca se schimba mult piata moto. Ca la masini, se investeste mult in motoarele mai ieftine ce pot fi vandute oamenilor cu venituri mai mici. Rahatelul asta are design de invidiat, ambreiaj antihopping si un ABS care costa $500 si cantareste mai putin de 1 kg. Mai ai la dispozitie si modele scumpe ca Z1000S-ul aparut recent, 1400le nou si line-upul de la Kawasaki arata fenomenal pentru inceput de sezon in 2013. Motociclete sport de strada- incepe sa fie segmentul meu preferat Numai bani sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Tot in review-urile astea spuneau ca fostul Ninja 250 initial era o motoreta fun pentru incepatori si pentru fetitze care era si ieftina si de aia a avut asa un succes. Acum cu marirea cilindreei la 300 zice-se ca si pretul ar fi crescut nejustificat, asa ca nu se vor mai inghesui multi sa-l cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 2, 2012 Autor Share Postat Octombrie 2, 2012 Aici ai dreptate, nu cred ca multi incepatori sau fete vor da multa atentie unui ambreiaj de raceri "fitzosi" pe motor entry level cand gasesti cbr 250 cu 1000 mai ieftin. In poze arata foarte bine motorul dar numai unde este fara rider sau unde este aplecata in curbe. Pozele cu rider pe motor pe drum drept arata cam nasol. Cineva la 1.80 sau mai mult si ceva kg in plus nu stiu daca are ce cauta pe asta. Ca fapt divers, acolo pe articol a comentat un american ca ar oferi cu $2000 pe 300 daca ar fi cu 10-15 kg mai usoara pentru pista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 poate cu cilindreea asta se va "da" pe-o roata doar din gaz? Se da pe-o roata din gaz chiar fara sa te chinui prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Am avut eu 636 05-06, se ridica si din gaz in treapta 1 fara prea mult efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black1989ro Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Si fostu meu scuter se ridica pe o roata doar din gaz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Aveai noroc..eu am avut kymco agility 50 si nu se ridica nici de sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 http://www.motorcycle-usa.com/1517/Motorcycle-Video/2013-Kawasaki-Ninja-ZX-6R---First-Ride-Video.aspx http://www.cycleworld.com/2012/10/15/2013-kawasaki-ninja-zx-6r-636-first-ride/ http://www.motorcycle.com/manufacturer/kawasaki/2013-kawasaki-ninja-zx6r-review-91442.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 "Beneficiezi de cuplu si putere la turatii mai omenesti decat la alte SS-uri..: Da da daaaa.. Da' restu' ce au? Sau ce n-au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 "Beneficiezi de cuplu si putere la turatii mai omenesti decat la alte SS-uri..: Da da daaaa.. Da' restu' ce au? Sau ce n-au? sunt honda! :lool: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate