Oformula Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Ce/unde aveti de gand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 16, 2013 Autor Share Postat Septembrie 16, 2013 Chiar daca scurta, tura foarte frumoasa si plina de peripetii. Timpul pierdut dimineata cu schimbul gumelor a meritat deoarece a fost destul de mult noroi. Fara cramponate ar fi fost greu. Impreuna cu SV-Gobi si Popp, de la Lutu Rosu spre Grohotis cu coborare in Valea Doftanei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Va luase radarul la intrare in Campina sau control acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Va luase radarul la intrare in Campina sau control acte? radar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 baga vreunul Sarata Monteoru sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Nu mai rasuci cutitul in rana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Stai linistit ca s-ar putea sa nu plec. Nu ne-au venit pedalele, eu am si la buton dar cealalta mobra are doar la pedala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Salutare! Mai merge cineva sambata la Lacul Vulturilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Mha dar nimeni...nimic? Nici o miscare pe aici? Stati acasa sambata si duminica....ori sunteti pe bisericute? Inafara de Irina nu zice nimeni ca se mai da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 me, me! Ceva planuri pentru Duminica exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 mdea...de la Tesila...spre Radila Mare, apoi spre Vf Grohotis si apoi spre N...incercam sa iesim in DN1A vad ca e trecut traseu moto enduro pe harta: http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=45.467475&lon=25.885849&z=15&m=o .....as vrea sa incercam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Cateva poze de sambata. Si alte poze de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) pai ce facusi bre Romeo? ne-ai parasit?! sa va fie de bine Editat Octombrie 22, 2013 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Care/unde iese maine? Test! E careva viu pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Daca ai chef poti veni la asta: /index.php?/topic/704529-fagaras-seaua-podeanu-din-curtea-de-arges-211/&do=findComment&comment=3596486 O sa fie plecare pe la 9 din Buc cu duba, care deja e plina, probabil cam in 2 ore se ajunge la Curtea de Arges si de acolo Salatrucu si munte. autostrada forestiera, urcare pe un drum mai micut, trecere printr-o zona de exploatare, dupa aia gol alpin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Maine as baga un coclau. Stiu ca anunt cam tarziu dar acum m-a lovit ideea. Vrea/poate careva? PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu e tarziu deloc! Daca nu am noaptea alba....ma bag io! Ar fi frumos sa-mi destainui si in ce ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Ar fi frumos sa-mi destainui si in ce ma bag! PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Nu e tarziu deloc! Daca nu am noaptea alba....ma bag io! Ar fi frumos sa-mi destainui si in ce ma bag! Angi, ai bagat frica in enduristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 Angi, ai bagat frica in enduristi... Poate doar pentru ca sunt antisocial, ma uit urat la lume si sunt mereu morocanos Alte motive nu prea vad. In alta ordine de idei, cam asa mi-am sarbatorit eu azi ziua de nastere. Multumesc lui Krong ca a fost alaturi de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Daca nu aflam in varful muntelui ce inseamna ziua asta pentru tine...aduceam si eu 2 beri ...fara alcool! Cam pe fuga am facut traseul....insa mi-a placut maxim.....mi-am facut si norma de trante! Multam...sa ne traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 ceva light de sambata si 2 surori ratacite prin baiului duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 La Multi Ani! ...sa ne traiesti! Multam! Daca va fi frumos, duminica facem o tura. Pana acum suntem 2 dar mai e loc de 1. PM pentru detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Salutare E cineva interesat de o tura pe Iezer maine? Traseul e super misto, se poate face cu orice monociclindru insa e nevoie de cauciucuri cu crampoane. Se ajunge pana in creasta la 2400 m Eu o sa plec din Pitesti cu motorul pe platforma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate