krong28 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Iese careva maine pe undeva ...ori ba?! Careva, ceva maine? Editat Aprilie 12, 2013 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Cred ca o sa iasa mai multi maine. La Monteoru.... Startul la 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Ce ti-e si cu spiritul de competitie! Toata lumea se da la cursa! Nimeni nu se plimba!? Enjoy ....la S. Monteoru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Vor fi si care se plimba maine la Monteoru. Cu sau fara numar de concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Iese careva... Incepand de marti si pana pe 6 Mai sunt la Campina si pot iesi la plimbare in orice zi a saptamanii sau weekend. Daca esti doritor de vreo plimbare montana, da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Daca esti doritor de vreo plimbare montana, da-mi un semn semn: Editat Aprilie 19, 2013 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Pana saptamana viitoare...avem un weekend! Si din cate-mi dau seama.....jumatate din motociclisti se da la Monteoru....cealalta jumatate se da numai pe strada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Asta e topic cu soft enduro. Tu trisezi cu FE 450-le ala. D-aia te-am invitat la Monteoru. Poti sa nu participi dar sa te invarti prin zona. Ai si drumuri forestiere, poti incerca urcari mai grele, chiar cele de pe traseu, vezi cum fac concurentii, poate dai o mana de ajutor, etc. Padurea o sa fie plina de motorciclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Mdea...mobra este exceptionala! Insa eu nu excelez...la motociclism! Si cum eu conduc.....va/te asigur ca nu trisez! Soft enduro vreau....si asta fac...cat m-oi pricepe! Mai ai un pic si ma faci sa ma razgandesc! Poate ma bag si eu in padurea aia de la Monteoru maine.....daca nu zice nimeni.... altceva pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 Vreme buna, companie placuta, plimbare foarte reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 tare bine a fost! ma cam dor oasele , eu am "decat" 2 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Frumos! Frumos....tabla butii dupa cum arata ,pt kle drumul va fi accesibil abia in iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Intrarea in Creasta Baiului dinspre Valea Doftanei, weekendul trecut: Pozele sunt mizere, camera de telefon din mezozoic. Le pun doar ca sa vada lumea cam cum arata drumu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Apreciem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 Intrarea in Creasta Baiului dinspre Valea Doftanei, weekendul trecut: Din ce-ai vazut p-acolo, se poate face tot traseul, pana la Sorica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 nu se poate, am fost eu duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Din ce-ai vazut p-acolo, se poate face tot traseul, pana la Sorica? Acum? Acum se poate cel putin din Poiana Tapului pana-n Doftana, dar nu cu 200 de kile sub curr si cu gume mixte. Sambata, dupa ce am reusit sa iesim la liman, ne-a ajuns din urma un flacau cu o caprita. Venea din Poiana Tapului. A zis ca n-a avut probleme mari. Tot el ne-a zis ca pe uscat se poate face si cu vacile de 200 de kile. pana-n Azuga. Am inteles ca iese in drumu' Azuga-Sacele. Eu pe ala l-am facut anu trecut si e autostrada de macadam. Cand s-or duce noroaiele o sa fac o tura Doftana-Creasta Baiului- Azuga- Sacele- Pasul Predelus (Predelut)- Doftana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 24, 2013 Autor Share Postat Aprilie 24, 2013 Acum? Acum se poate cel putin din Poiana Tapului pana-n Doftana, dar nu cu 200 de kile sub curr si cu gume mixte. Sambata, dupa ce am reusit sa iesim la liman, ne-a ajuns din urma un flacau cu o caprita. Venea din Poiana Tapului. A zis ca n-a avut probleme mari. Aurelro, cu capra in dotare, zice ca nu se poate. Dar, flacaul "tau" cu caprita zice ca n-a avut probleme. Intr-adevar, coborarea spre Poiana Tapului e inainte de Sorica, dar nu cu mult. In cazul asta, nu ramane decat sa incercam pe propria piele. Drumuri frumoase tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Aurelro, cu capra in dotare, zice ca nu se poate. Dar, flacaul "tau" cu caprita zice ca n-a avut probleme. Intr-adevar, coborarea spre Poiana Tapului e inainte de Sorica, dar nu cu mult. In cazul asta, nu ramane decat sa incercam pe propria piele. Drumuri frumoase tuturor! acolo pe unde am incercat eu nu se putea, drumul era plin de zapada evident ca as fi gasit variante de ocolire pe creasta dar nu m-am bagat ca nu eram singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 acolo pe unde am incercat eu nu se putea, drumul era plin de zapada evident ca as fi gasit variante de ocolire pe creasta dar nu m-am bagat ca nu eram singur Pai acolo unde am infipt-o io in zapada creasta o facusem deja. Era uscat si frumos. Dar m-a mancat pe mine sa ocolesc pe drum un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 Cam asa arata Grohotisul..........JOIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 si Baiului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 mah voi sunteti in vacantza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate