karate-kid Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Salutare , De ceva timp ma bate gandul sa imi achizitionez o motocicleta , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , dar am ceva dubii in privintza alegerii .. oare nu i prea puternic pt mine ? precizez , ca am 1,75 m si vreo 75 kg , permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ? 750??? nu intentionez sa schimb recent motorul de aceia mi am propus sa iau 1000 .. mai mult la sfatul unui prieten care m a sfatuit sa sar peste 600 ca ma plictisesc repede de el .. el calareste un gsxr de 750 ... si ar cam vrea sa l schimbe si el sa isi ia miar .. .. voi ce parere aveti ? orice parere este bine venita . Multumesc anticipat si sper ca opiinile voastre sa ma ajute sa iau decizia potrivita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 (editat) ia-ti r1 ca aia poate sa fie prima si ultima motocicleta...sigur nu te plictisesti de ea. Editat Octombrie 6, 2012 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Tu ai citit ceva din forumul asta ? Nu cred ! Exista 1 mil de pareri si toate sunt: NU-TI LUA MIAR !!!! Si crede-ma asta o sa fie cel mai prietenos post ce-l primesti. Tine-te bine. Si mai documenteza-te si tu inainte sa deschiz topicuri din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 merita incercata dar tinand cont de numele ales pt user nu stiu ce sa zic =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Topic facut d'an boulea. Intrebare d'an boulea. Miar ss dupa scuter.. exact .. d'an boulea. Ura ura (si mai multa minte la cap) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 te prostesti cu miara, eu iti recomand zzr 1400 , quad-turbo , 60 % benzina cu 40% metanol si nu uita , neaparat sa ai butelie cu NOS ca altfel te plictisesti repede de mobra. Sa lasam la o parte gluma prosta, inante sa te gandesti la 600 , 750 , 1000 treci pe la un poligon , o sa fi surprins ca nu poti sa faci un 8 de poligon cu un motor de 250 cc. Motorul are centrul de greutate mai sus, roti mai mari deci trebuie sa te adaptezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 (editat) Altu' ma? Bine macar ca are permis... Ceva de 600 clar ...R1 te tine toata viata. ..SAU ia la scotocit forumu' asta. Editat Octombrie 6, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Cel putin mergi cu el pe modul "C" de putere...daca te poti abtine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 /index.php?/topic/685165-accident-grav-dn1/ uite aici de r6 de ce sa dai bani pe ceva mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Si cand te gandesti ca e abia prima pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Ia-ți omule ce vrei, n-asculta de săracii de noi ce-aveam puța mică cât cilindreea. Fă ce-ți dictează inima, că-i viața prea scurtă c-a să sari din compromis in compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 amice, pt ce dracu iti trebuie miar? ai abea 30 de km pe scuter si gata, vrei sa sari pe un balaur? parerea mea e ca vrei doar sa fii arogant si grandoman, si sa impresionezi p***ele de la victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Bun prieten ai ...intradevar te plictisesti repede de 600 mai ales ca ai mers atata pe maxiscuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Salutare , De ceva timp ma bate gandul sa imi achizitionez o motocicleta , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , dar am ceva dubii in privintza alegerii .. oare nu i prea puternic pt mine ? precizez , ca am 1,75 m si vreo 75 kg , permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ? 750??? nu intentionez sa schimb recent motorul de aceia mi am propus sa iau 1000 .. mai mult la sfatul unui prieten dusman care m a sfatuit sa sar peste 600 ca ma plictisesc repede de el .. el calareste un gsxr de 750 ... si ar cam vrea sa l schimbe si el sa isi ia miar .. .. voi ce parere aveti ? orice parere este bine venita . Multumesc anticipat si sper ca opiinile voastre sa ma ajute sa iau decizia potrivita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 ... , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , ..., permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ? O sa-ti rupi gatul cu miarul, asa ca ia-ti linistit 600. Nu o sa plictisesti repede de el. Eu am A-ul din 2007, si inca nu simt nevoia de 1000. Sau, daca totusi vrei de 1000, incearca un Suzuki SV 1000 S, sau, in cel mai rau caz, o Yamaha FZ1. Bafta in alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Ia-ți omule ce vrei, n-asculta de săracii de noi ce-aveam puța mică cât cilindreea. Fă ce-ți dictează inima, că-i viața prea scurtă c-a ca să sari din compromis in compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 na copile, citeste aici, poate iti intra ceva in cap. http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 r1 tati. ce 600,750..r1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Ar trebui sa privesti avantajele si dezavantajele unui motor de 1000 fata de unul de 600.Miarul mai mult il chinui in Bucuresti...se incinge,consum mai mare,etc.Diferenta in acceleratii nu o sa simti,mai ales ca ai experienta doar pe scuter,deci nu o sa ii dai gaz mult timp de cand o sa ti-l iei.O sa te trezesti cu un monstru sub tine,fara sa stii sa-l controlezi,samd. Daca te hotarasti sa ti-l iei totusi,iti doresc mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 c-a ca Ups - eroare, la dactilografiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 prietene un 600 iti este mai mult decat suficient, si ca sa inveti sa mergi bine cu ala, tre sa iei niste cursuri pe circuit si sa treci des pe acolo si sa mai faci cateva zeci de mii de km pe curbe! Asta daca vrei sa te dai. Daca vrei motor de show-off sau sa-i dai gaz in linie dreapta ia-ti miar, hayabusa, zx14, dar...doamne-ajuta la prima curba mai stransa asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 baaaa,voi nu vedeti in pl--m cate accidente?!!!!luati-va dracu motoare mici si incepeti usurel,ce naiba iti trebuies tie 180 de cai cand deabia reusesti sa te tii pe motor ,mai si intrebi daca la inaltimea ta e adapta...pffff...frate....cam ce specie de om e ala care te sfatuieste ca incepator sa te urci pe un animal de 1000?frate daca e sport si 600 poate fi mult(aaa P.S. mi-a placut aia cu numele de user),BAI NENE CAND MAMA DRACULUI OR SA INTELEAGA MULTI CA MOTORUL E DE DISTRACTIE DE PASIUNE?!! NU DE FITE!! aa si inca ceva prietene,ziceai ca vrei sa-l tii mult,pai ia-ti gsx-r 1000 ca sigur o sa-l tii mult,mai ales ca esti incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 dupa ceva ani de mers pe motoare am avut pe mana un gsxr 1000 al unui prieten. e o gluma sa iti iei miar fara sa ai cativa ani buni de motociclism in spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 ia-ti prietene una de 600,daca mergi pe scuter des inseamna ca tii la consum, de ce sa dai bani pe 10 litri la suta cand poti sa dai pe 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 ia ti miar nu te lua dupa lume ca i invidioasa oricum daca tragi de sarma iti vei sparge fata si cu 1000 si cu 600 ambele sunt puternice pentru un incepator insa ambele stiu sa mearga si incet daca esti cu capul pe umeri acceleratia sta la tine in mana nu ti trage nimeni de ea experienta o capeti in ani si kilometri daca esti ponderat daca nu nu mai apuci daca ar fi sa alegi dupa abilitatile care le ai acum ti ar trebui un 400 sau un super moto sau enduro mai mic nu un ss dar asta numai tu poti sa decizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate