Robert Rmh Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 in loc sa ziceti mersi ca are loc un salon chiar daca e el amarat la noi in tara,faceti atatea mofturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 in loc sa ziceti mersi ca are loc un salon chiar daca e el amarat la noi in tara,faceti atatea mofturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 pai e la acelasi nivel la care e si comunitatea moto la noi,si stim prea bine comunitatea moto la noi e pielea p...i,eu unu am fost foarte multumit de expozanti si de showul care a fost afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 (editat) La fel si eu.Am fost incantat de show-ul de afara precum si de expozanti.Eu nu sunt cu pretentii mari si am gasit de tot ce aveam nevoie .La Paula's am gasit geci ,cizme,si casti la jumatate de pret.Mi aparut rau ca am facut drumul (350 km) cu masina fiindca era o vreme superba. Editat Ianuarie 7, 2013 de etzmz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv1977 Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 Tati, se mai aude ceva cu data de incepere a targului, ca nu mai zice nimeni nimic? Keep as informed, por favor! Gracias amigos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 smaebu e cam de caca in ultima vreme...cu banii in buzunar cu am gasit cauciucuricu dot 12, nici un combinezon cu protectii misto si o casca mi`a facut cu okiu dar la un pretz exagerat...pr fc moto undeva la 200 eur la motodiscount era 970 lei si la smaeb era la 2 standuri undeva 1200 si dincolo 1450 lei...deci...nu va mai asteptati dezamagirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 mai degraba propun organizarea unui talcioc moto,macar de 2 sau 3 ori pe an daca nu lunar undeva chiar si pe un teren deschis dar accesibil unde fiecare care are echipament,piese sau mobre de vanzare sa vina si sa isi expuna marfa. De 5 ani de cand merg la SMAEB sunt din ce in ce mai dezamagit . Buna idee cu talciocu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 talcioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 am cumparat de la un stand anul trecut manusi icon cu 150 ron si o casca super buna pt un cadou (am cautat inainte pe net ofertele expozantilor),imediat in standul urmator manusile erau 280RON IDENTICE majoritatea vindeau ce aveau din 2008-2009 pe stoc ,daca ai spirit de afacerist poti castiga de pe urma salonului else ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 am cumparat de la un stand anul trecut manusi icon cu 150 ron si o casca super buna pt un cadou (am cautat inainte pe net ofertele expozantilor),imediat in standul urmator manusile erau 280RON IDENTICEmajoritatea vindeau ce aveau din 2008-2009 pe stoc ,daca ai spirit de afacerist poti castiga de pe urma salonului else ... da stiu si eu standurile respective. eu ma plimbam cu o prietena ce-si cauta manusi, am dat peste cele la 270lei de dama si i-am zis ca pe net erau 39Euro, ne mai invartim si imi zice ea: uite manusi ca alea la 170lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv1977 Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2013 Se mai aude ceva tati? Ceva noutati cu privire la data data de sustinere? Preturi mari sau nu, fiecare e in masura, pana la urma, sa discearna daca merita sau nu investitia! Pana la urma e cea mare manifestare de genul din tara si ar trebui sa fim recunoscatori, macar pentru efortul organizatoric depus, si sa ne bucuram de reuniuune, ca eveniment in sine! Eventualele achizitii raman la aprecierea fiecaruia... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Sigur! Targul va fi organizat pe data de 1 aprilie 2013 in acelasi loc ca si anul trecut. Pretul biletului va fi identic iar daca vor veni mai multi agitati ca asta de mai sus cred ca voar avea buzunarele pline comerciantii care vor avea standuri acolo. ))) Dragi provideri, rezervati-va loc di timp ca sunt unii care promit sa cumpere tot )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv1977 Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2013 Multa lume posteaza ca sa se afle in treaba! E bine si asa, discipolii lu' nea Base ii poti zari de la mile distanta! Circumvolutiunile sunt desuete (vezi DEX)! Spor la treaba si vrem cat mai multe cugetari din putzul gandirii! Intre timp....sa traiti bine! Noroc bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 mda, patineaza musca la tine... la ce sa ne asteptam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Sa speram k va fi un timp bun,. daca va fi pe 1 apr..e cam devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 SMAEB ar trebui organizat in fiecare luna. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Si berea cine o da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 STIE CINEVA CIND SE VA ORGANIZA SALONUL MOTO ANUL ASTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 cei mai castigati au fost grataragii si vanzatorii de bauturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Mai mult ca sigur se va tine pe la mijlocul lui Aprilie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Mai bn pe la sfirsitul lui aprilie sa prindem un timp mai bun.Dar ce putem face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Mai bn pe la sfirsitul lui aprilie sa prindem un timp mai bun.Dar ce putem face? asta tot o aud de cand stiu de smaeb. total de acord, sa poata veni lumea din tara pe 2roti. dar na, nu tine de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 SMAEB ar trebui organizat in fiecare luna. ) N-ar mai avea farmec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 poate aflam o data ca suntem la mijlocul lui februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 e prea devreme, cu 3 saptamani inainte o sa aflam... hai poate 5 maxim, daca exista scurgeri de informatii. mai mult nici "organizatorul" nu stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate