BeerBelly Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) GSXR negru cu gri numar B 388 WVW - e sange pe jos probabil pe baiat l-a luat deja salvarea nu stiu detalii, m-a sunat un prieten care a ajuns acolo. cand aflu mai multe revin s-a intaplat la intersectie rahova cu buzoieni, am inteles ca un sofer ar fi schimbat banda si baiatul s-a lovit de refugiu de flori Editat Octombrie 21, 2012 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Însănătoșire Grabnică Riderului.... la mine în cartier... trist :[ Editat Octombrie 21, 2012 de ArkAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sa se termine odata tot..nu mai suport sa ma uit pe forum si sa imi sara in ochi toate astea..sanatate motociclsitului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sa se termine odata tot..nu mai suport sa ma uit pe forum si sa imi sara in ochi toate astea.. acusica vine si sfirsitul 12.12.2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hobie Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 deja e al treilea post, de genul asta, pe ziua de azi... ce naiba se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 deja e al treilea post, de genul asta, pe ziua de azi... ce naiba se intampla? Isteria de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Ce trafic aveti voi in Bucuresti? O sa ajung sa imi las motocicleta la intrare. S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seku_ro Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 chiar nu se poate altfel?.... sanatate bikerului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 pe facebook apare stirea cum ca ar fi murit ..... Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seku_ro Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 mobra nu arata foarte sifonata...da am auzit ca s-ar fi lovit la cap in gardurile alea cu flori de pe lateral...daca s-a lasat cu RIP ...chiar nu mai e nimic de spus..decat Dumnezeu sa il Ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 E normal sa se intample asa ceva, din moment ce toti se cred soferi da' nici unu nu se uita in oglinda. Sper totusi sa nu fi decedat baiatu' asta din cauza dobitocului care a schimbat banda. Multa sanatate si aveti grija ca uite ce se intampla din cauza idiotilor. Claxonatii insistent pe bizoni ori de cate ori e nevoie, ca din cate am obs numai asa ii observa pe ceilalti, fie ei cu masini, motoare, trotinete sau mai stiu eu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 din pacate Andi nu mai e printre noi. sunt varul lui. este ceva incredibil. nu mai stau pe forum momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Offf.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_smg Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 R.I.P Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mordant Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 rip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manis Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 R.I.P. daca este asa... si Condoleante familiei... Uitati si o poza cu motoreta. Nu este facuta de mine ci doar preluata de pe facebook. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=426286130766889&set=a.268962959832541.67805.100001565182208&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Dumnezeu sa-l ierte... Imi spune si mie cnv...RIP ce inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Dumnezeu sa-l ierte... Imi spune si mie cnv...RIP ce inseamna Glumesti? http://en.wikipedia.org/wiki/RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
No_Wheelie Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Va salut pe toti, am observat si eu azi incidentul din tramvai 32` ... Ce pot sa spun am coborat imediat si am fost si eu sa vad.. Eu personal pot sa va spun tuturor ca am avut un accident dar nu de motocicleta ci de Moto-scuter ...multumesc lui dumnezeu ca am scapat, dar a fost destul de nasol. Numai pot sa imi amintesc destul de bine ce s`a intamplat ptr ca mi`am pierdut cunostinta,dar in orice caz Casca mea a fost sparta deasemenea si specific era casca "CAN" desii cu toate astea am suferit 3 operatii pe fatza si mi`am pierdut 5 dinti de sus. Si totusi nu m`am potolit, merg si in continuare pe 2 roti, este o pasiune dar o nebunie in acelasi timp, niste adevarati eroi pe 2 roti care nu sunt intelesi, oare ce ar trebuii sa facem sa fim vazuti de acesti neatenti soferi ??? Dumnezeu sa il ierte pe baiat, si sa il odihneasca in pace... ochii deschisi la drum ! Asfalt uscat TUTUROR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate