Alex_250EXC Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Acum am trecut prin pipera si am vazut un accident exact in rond la OMV cu un naked alb (nu stiu marca deoarece era un pic mai ciudata mobra si nu cred ca am mai vazut) si o dacie break albastra IF15.... Din ce am observat motociclistul a fost luat de salvare. Eram in masina si nu aveam cum sa opresc sa vad exact ce si cum. o sa postez un filmulet in cateva min ca sa il pot scoate. Daca are cienva mai multe detalii nu ezitati sa ziceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Se pare ca incepe weekend-ul Editat Octombrie 26, 2012 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Sa speram ca nu o sa fie la fel de dureros ca si cel trecut. Sanatate rider-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 din nou o dacie accidenteaza un motociclist.(nu e exclus ca si motociclistul sa fie vinovat).cati trebuie sa m-ai murim ca sa fim si noi vazuti in trafic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 a inceput weekend-ul cu soferii de duminca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Uitati si filmuletul promis... sper sa se inteleaga ceva din el... http://www.youtube.com/watch?v=fR2HeRfKUOg&feature=youtu.be Ps. Nu sunt suta la suta sigur daca riderul a fost luat de ambulanta dar cu 5min inainte a trecut o masina de salvare si am zis ca poate de acolo venea. Daca ma insel imi cer scuze dar nu am putut sa fac prea multe in 30sec cat am trecut pe acolo... Editat Octombrie 26, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Nu stiu de ce nu facem ceva....este adevarat ca este multa nesimtire si ca nu ai cum sa-i inveti asa dintr-o data...dar frate...murim pe capete si ne doare de cei care mor si nu-i cunoastem...dar daca maine ar plange prietenii nostri ???? Chiar nu putem face ceva??? Sa se organizeze ceva si sa ne strangem ca furnicile....in speranta ca se va face ceva in tara asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 @lucianu ce vrei sa nu se mai intample accidente nu se poate s eintampla oriunde in lumea asta face parte din domeniu din pacate...sau tot organizat chestii si nu inteleg de ce vb de moarte....pana una alata si noi motoristii mai tre sa ne civilizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Nu stiu de ce nu facem ceva....este adevarat ca este multa nesimtire si ca nu ai cum sa-i inveti asa dintr-o data...dar frate...murim pe capete si ne doare de cei care mor si nu-i cunoastem...dar daca maine ar plange prietenii nostri ???? Chiar nu putem face ceva??? Sa se organizeze ceva si sa ne strangem ca furnicile....in speranta ca se va face ceva in tara asta.... Pai... organizeaza. Ce anume mai astepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 sa se faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 si noi suntem vinovati.nu as crede ca nu ati taiat calea unuia niciodata.sau fortati semaforul,viteza mare in care soferul nu are timp sa te vada cand ai trecut pe langa el........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Vb de moarte pt ca week-endul trecut au murit 3.... Eu daca organizez nu se intampla nimic....Nu sunt atat de cunoscut incat sa vina lumea. Asta intelegi din faptul ca la inmormantare la Feroce sa organizat ceva si sau starns oameni....chiar daca nu l-a cunoscut personal... iar la cel din rahova care a murit....nici nu sa pomenit de el Si noi trebuie sa ne civilizam , este adevarat , dar unde pui ca marea majoritate a accidentelor se intampla din vina soferilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 fusei sa iau mobra. accidentatul este colegul Mihai de la Motociclismo. moto este o Husqvarna Nuda900. nenea iesea cu masina din peco s a zis ca nu are de ce sa se uite si in stanga si a intrat direct in piciorul lui Mihai. dubla fractura de tibie si peroneu. fotograful era pasager si a scapat foarte usor, ei neavand viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 avem o iarna intreaga sa punem bazele la chestia asta care tot asteptam sa se faca. facem niste spoturi care sa ajunga la radio si la tv, incepem sa pwlim forjatorii de bulevard cu burlane si mergem mai atent si mai incet. poate o sa se schimbe incet incet ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Bine ca nu a iesit mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 avem o iarna intreaga sa punem bazele la chestia asta care tot asteptam sa se faca. facem niste spoturi care sa ajunga la radio si la tv, incepem sa pwlim forjatorii de bulevard cu burlane si mergem mai atent si mai incet. poate o sa se schimbe incet incet ceva. vise ....... spoturile alea nu le difuzeaza nimeni gratis!si daca GIGI care tocmai a depasit ampulea schimba postul inainte spotului?sau daca crede cu tarie ca spotul nu l vizezeaza pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 nu stiu de ce am zis Mihai ca il cheama Marius. scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Tocmai de aceea merita sa iesim noi in strada. Daca ies 200 de motoare si merg in coloana prin Bucuresti....si fara tobe... oare nu atragem atentia ca suntem si noi pe strazi????? Ce poate sa faca politia????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 si o sa primesti respectul care-l meriti..... amice...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Tocmai de aceea merita sa iesim noi in strada. Daca ies 200 de motoare si merg in coloana prin Bucuresti....si fara tobe... oare nu atragem atentia ca suntem si noi pe strazi????? Ce poate sa faca politia????? Pai politia poate sa aduca frumos RAR-ul si sa toarne amenzi. In plus va veti trezi si cu ceva ghivece in freza, aruncate de la balcoanele cetatenilor asurziti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Tocmai de aceea merita sa iesim noi in strada. Daca ies 200 de motoare si merg in coloana prin Bucuresti....si fara tobe... oare nu atragem atentia ca suntem si noi pe strazi????? Ce poate sa faca politia????? O sa ia 200 de taloane si sa dea 200 de amenzi. Editat Octombrie 26, 2012 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Deci... Este vorba de Marius de la Motociclismo, aka kriminal de aici de pe forum. Am vorbit mai devreme cu sotia lui si astepta sa-l bage in operatie. Nu stia nici ea mai multe - astepta sa vorbeasca cu doctorul sa-i zica exact ce si cum. Cert e ca are un picior naspa, gen tibie, glezna, peroneu... Momentan nu au nevoie de nimic, de abia dupa operatie o sa inceapa circul. Se vehiculeaza ca soferul Daciei ar fi fost baut. Marius e la Floreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Insanatosire rapida mosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Deci... Este vorba de Marius de la Motociclismo, aka kriminal de aici de pe forum. Am vorbit mai devreme cu sotia lui si astepta sa-l bage in operatie. Nu stia nici ea mai multe - astepta sa vorbeasca cu doctorul sa-i zica exact ce si cum. Cert e ca are un picior naspa, gen tibie, glezna, peroneu... Momentan nu au nevoie de nimic, de abia dupa operatie o sa inceapa circul. Se vehiculeaza ca soferul Daciei ar fi fost baut. Marius e la Floreasca. Imi pare rau, sper sa mearga totul cat mai bine cu recuperarea. In lumina accidentelor de anul asta si a motoristilor cu experienta care au patit-o in ultimul timp nu pot sa nu ma gandesc, oare toti ne vom vedea la un moment dat numele pe aici?Trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Tocmai de aceea merita sa iesim noi in strada. Daca ies 200 de motoare si merg in coloana prin Bucuresti....si fara tobe... oare nu atragem atentia ca suntem si noi pe strazi????? Ce poate sa faca politia????? Au mai iesit 200 de mobre in coloana prin Bucale. Reactia a fost "Iar au iesit motociclistii la plimbare". Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate