Beatrice Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2012 Moa... Ce de poze... Bine ca l-ai prins si pe Dan cand ne facea morala ca am intarziat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) ce-am ratat... damn! asa-i cand nu te intelegi cu... Editat Noiembrie 5, 2012 de micla.ushu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Pe data viitoare Micla..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Textex, la un moment dat, tu ne-ai depasit pe la Paulesti, nu? Cu GTR-ul? Da, eu eram. M-am intalnit cu Niko la intrarea in Peco, am ramas cateva minute stationat, timp in care ati trecut. Eu am alt stil de mers, imi place sa vad liber in fata, de aceea am depasit. Ma asteptam sa ne cunoastem la balci, probabil am ales alta taraba cu fripturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Moa... Ce de poze... Bine ca l-ai prins si pe Dan cand ne facea morala ca am intarziat. Nu a fost din rautate,stiu ca nu este din vina ta!!! Nu a fost din rautate,stiu ca nu este din vina ta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Sanchi ..si ma suna ca intarzie ca a oprit sa ma culeaga pe mine de acasa, eu fiind la victoriei deja =)))))))))))) @brunoo7 trebuia sa adaugi "nu cobori de pe motor, ca plecam direct, sa nu mai stam 10 minute pana te reechipezi". Editat Noiembrie 6, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 @brunoo7 trebuia sa adaugi "nu cobori de pe motor, ca plecam direct, sa nu mai stam 10 minute pana te reechipezi". Da, da , mi-aduc foarte bine aminte de replica asta: "Hai repede sa nu se mai dezechipeze Beatrice" Beatrice, eu zic ca (cacao stiu ) oamenii astia sunt invidiosi ca atunci cand vrei sa faci un lucru calumea, nu te grabesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2012 ce-am ratat... damn! asa-i cand nu te intelegi cu... Chill, lasa, ca ne vedem sambata... Da, eu eram. M-am intalnit cu Niko la intrarea in Peco, am ramas cateva minute stationat, timp in care ati trecut. Eu am alt stil de mers, imi place sa vad liber in fata, de aceea am depasit. Ma asteptam sa ne cunoastem la balci, probabil am ales alta taraba cu fripturi. Da, probabil. Poate ne vedem cu alta ocazie sa admiram si noi motoru'. Nu a fost din rautate,stiu ca nu este din vina ta!!! Te tii de prostii, a? Sa stii ca nu a fost vina mea... Alex e de vina ca tre' sa trag de el 1 ora dimineata. Si totusi, am ajuns la 11.50, deci cu 10 min inainte de plecare. Ca intervalul era 11.30-12.00. Sanchi ..si ma suna ca intarzie ca a oprit sa ma culeaga pe mine de acasa, eu fiind la victoriei deja =)))))))))))) @brunoo7 trebuia sa adaugi "nu cobori de pe motor, ca plecam direct, sa nu mai stam 10 minute pana te reechipezi". Da, da , mi-aduc foarte bine aminte de replica asta: "Hai repede sa nu se mai dezechipeze Beatrice" Beatrice, eu zic ca (cacao stiu ) oamenii astia sunt invidiosi ca atunci cand vrei sa faci un lucru calumea, nu te grabesti. Da... Nici bine n-am coborat de pe motor, ca "Hai urca-te inapoi ca plecam!". Daca nu v-ati invatat lectia... Daca vreti sa nu se mai intarzie, ora trebuie pusa cu 15 min inainte de ora reala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Dan nu ai reusit cu pozele????? Betrice.....acum aflii ce zice lumea de tine cand ajungi..... O sa ramana amintire vorba aia..."hai repede sa plecam ca sa nu apuce Beatrice sa se dea jos de pe motor...ca plecam intr-o ora" Ti-au pus gand rau.... Daneeee mare nebun esti. Acum am vazut ce ai facut cu poza aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Dan nu ai reusit cu pozele????? Betrice.....acum aflii ce zice lumea de tine cand ajungi..... O sa ramana amintire vorba aia..."hai repede sa plecam ca sa nu apuce Beatrice sa se dea jos de pe motor...ca plecam intr-o ora" Ti-au pus gand rau.... Daneeee mare nebun esti. Acum am vazut ce ai facut cu poza aia... I was Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Eu sunt mereu sub efect, apa plata dauneaza grav sanatatii tale mentale si bunei dispozitii. Nu mai sunt poze de pus? Filmuletul ala de 3 Giga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Poza de grup de la turn ? Filmuletul de 3GB ? Si cred ca mai sunt... Asteptam Editat Noiembrie 6, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Poza de grup de la turn ? Filmuletul de 3GB ? Si cred ca mai sunt... Asteptam Sunt mai multi care asteapta..... Nu stie nimeni de tip? Poate nu are cont,dar nu-l cunoaste nimeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Pozele de la LucianU: https://dl.transfer.ro/Valeni-Targoviste-transfer_ro-06nov-eb0623.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) In marimea originala. hihi Multumesc Stefane Suuuper poze !!! Mentionez, la alte iesiri cu persoane pe busa NU mai ies , m-asteptam la alte glume ..NU la alea Editat Noiembrie 6, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Pentru putin. Asteptam restul de poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 ce fel de glume? sa le invat de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Sincer? M-am simtit ca ultimul ..pt ca am vrut sa testez pozitia M-am suit pe o gramada motoare si nu mi-a comentat nimeni. Nu fii carcotas, vrei sa spun totul pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 pai stii ca vreau sa imi iau, nu trebuie sa invat si atitudinea de busar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Daca o sa ai si tu glume in program la fel, te avertizez. Am ramas cu sechele... Nu mai comentez, dupa glumele alea ..si stres, m-am suit pe motor. Thx ca m-ai lasat, nu stiu daca ai cont aici Luci, iti spun ca nu-mi place deloc pozitia, decat daca intinzi picioarele pe saua de pasager. Fiecare cu parerea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 cred ca ai indurat ce i-am facut eu lui stefan (fara sa stiu ca il supara bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Ti-o spune colegul de zona, chopperistii sunt muuult mai prietenosi cel putin din grupul asta Si tu ai avut 17 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 stiu, am avut o discutie cu Stefan dupa seara aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate