florinbarbone Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Pentru ca nu s-a vandut al meu RT[oricum m-am razgandit] ,m-am gandit sa-i construiesc o remorcuta si as avea nevoie de un pic de ajutor si anume:ceva planuri,cum se inmatriculeaza,etc.Orice ajutor este binevenit! .Mentionez ca remorca trebuie sa fie cu o singura roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Cel mai bine incepi prin a merge la un service care construieste remorci si le omologheaza, pentru masini. Poate ei au documentatie cu specificatii minime pentru care ti-o pot omologa. Ca o vrei omologata si inmatriculata daca vrei sa o atasezi. Tin minte ca si tata si-a facut o remorca f robusta la masina, da cand a fost sa si-o inmatriculeze, aia de acolo i-au taiat carligul si au pus unul mai slab, de-al lor, dar "omologat". De ce ai vrea sa legi remorca? De cadru spate? Ca nu prea ai altceva de ce. Si ala e destul de firav, daca ai si pasager, si cutiile pline, si mai agati si remorca va trebui sa faci ceva intarituri serioase la imbinarile cadrului... Oricum, daca chiar vrei s a duci pana la capat planurile, iti zic ca o sa trebuiasca multi bani si si mai multi nervi. Uita-te si in DE ca aia mai fac destea si poate gasesti un sistem complet, gata omologat si mult mai ieftin! Mesaj completat Cel mai bine incepi prin a merge la un service care construieste remorci si le omologheaza, pentru masini. Poate ei au documentatie cu specificatii minime pentru care ti-o pot omologa. Ca o vrei omologata si inmatriculata daca vrei sa o atasezi. Tin minte ca si tata si-a facut o remorca f robusta la masina, da cand a fost sa si-o inmatriculeze, aia de acolo i-au taiat carligul si au pus unul mai slab, de-al lor, dar "omologat". De ce ai vrea sa legi remorca? De cadru spate? Ca nu prea ai altceva de ce. Si ala e destul de firav, daca ai si pasager, si cutiile pline, si mai agati si remorca va trebui sa faci ceva intarituri serioase la imbinarile cadrului... Oricum, daca chiar vrei s a duci pana la capat planurile, iti zic ca o sa trebuiasca multi bani si si mai multi nervi. Uita-te si in DE ca aia mai fac destea si poate gasesti un sistem complet, gata omologat si mult mai ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Pare complicat....nu stiu,cred ca voi cauta una gata omologata.Am fost la niste kkati aici in bucale"oricemoto' le spune si m-au tot pasat.Poate stie cineva pe careva care aduce asa ceva.Cica ar fi carlig de remorcare pt tipul meu de moto.Ms de raspuns Dane! Editat Decembrie 6, 2010 de florinbarbone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Pai solutie este. Omu de la care am luat eu RT-ul e taximetrist si o zis ca o vazut cu ochii lui un 1100 RT in cj, cu numere de DE si cu remorca dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 6, 2010 Admin Share Postat Decembrie 6, 2010 Sa va desumflu putin, ca va luati viteza si o sa aveti numai erectii visand(: Este cam aceasi problema ca si la atas. Sunt firme numai in Germania si Olanda, posibil si Italia care fabrica si omologheaza asa ceva. Daca nu vine motorul gata de acolo cu omologare RAR-ul nu omologheaza nimic aici. Pe considerentul ca nu exista firma romaneasca autorizata de ei care sa faca asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Nu stiu,nu cred ca ai dreptate Luigi.Logic nu trebuie omologat vehiculul care tracteaza,iar daca remotca este cumparata si omologata,nu ar trebui sa fie probleme la inscriere.Oricum daca gasesc de cumparat asa ceva,ma voi duce la EI sa intreb ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Sa va desumflu putin, ca va luati viteza si o sa aveti numai erectii visand(:Este cam aceasi problema ca si la atas. Sunt firme numai in Germania si Olanda, posibil si Italia care fabrica si omologheaza asa ceva. Daca nu vine motorul gata de acolo cu omologare RAR-ul nu omologheaza nimic aici. Pe considerentul ca nu exista firma romaneasca autorizata de ei care sa faca asa ceva. Nu este deloc acelasi lucru. Daca ai acte pe remorca se poate trage fara pb. Am un prieten bun in Zalau care are remorca dupa motor si inca remorca cu 1 axa. Motorul a fost la Cj la intrunire. Este vorba despre o Honda Goldwing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 7, 2010 Admin Share Postat Decembrie 7, 2010 Cred ca am formulat eu putin alambicat.. Ma refeream la carligul de remorcare, pe asta nu ti-l omologheaza.. Sa dea Dumnezeu sa ma insel..desi nu cred. Oricum, fa-i o vizita lui Dinicutu la RAR, este singurul in masura sa te lamureasca, pe la el treci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Pe topic-ul 1200 GS/Adventure la pag 159 a pus cineva un site si niste poze cu mai multe variante de remorci cu o singura roata! Poate te ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Pai solutie este. Omu de la care am luat eu RT-ul e taximetrist si o zis ca o vazut cu ochii lui un 1100 RT in cj, cu numere de DE si cu remorca dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Pe topic-ul 1200 GS/Adventure la pag 159 a pus cineva un site si niste poze cu mai multe variante de remorci cu o singura roata!Poate te ajuta! Cred ca ai gresit ceva. Am cautat unde ai spus tu,dar nu am gasit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Cred ca am formulat eu putin alambicat..Ma refeream la carligul de remorcare, pe asta nu ti-l omologheaza.. Sa dea Dumnezeu sa ma insel..desi nu cred. Oricum, fa-i o vizita lui Dinicutu la RAR, este singurul in masura sa te lamureasca, pe la el treci. Sunt curios cine te intraba de sanatate si unde apare in talon ca tu ai carlig omologat sau neomologat. Daca nu faci un carlig de neam prost nu o sa te intrebe nimeni de omologare si alte prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Mi se pare corect, pana la urma politia te intreaba de talon si asigurare pe motor, talon si asigurare pe remorca. Pentru carlig, nu am vazut sa aibe la masina undeva la vedere serie stantata si omologata, nu zic ca nu e, numa ca nu e la vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Mi se pare corect, pana la urma politia te intreaba de talon si asigurare pe motor, talon si asigurare pe remorca. Pentru carlig, nu am vazut sa aibe la masina undeva la vedere serie stantata si omologata, nu zic ca nu e, numa ca nu e la vedere. Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Cred ca ai gresit ceva. Am cautat unde ai spus tu,dar nu am gasit nimic Scuze!!! Pag 149! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Scuze!!! Pag 149! Gasit!!! Editat Decembrie 7, 2010 de florinbarbone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 salut again. vreau sa stiu daca are careva din intamplare un ghidon de donat/cumparat de K/R 100/1100/1150 (in general de touring). thx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Incearca aici /index.php?...=607052&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Donez bateria de pe mobra (mi-a picat una noua cu gel in mana gratis) .Este in stare buna nu mi-a facut probleme...nu stiu de cand este ca a venit odata cu mobra acum o luna de zile.Cine are drum prin Tg-Jiu si o vrea sa-mi dea un pm. Se potriveste la urmatoarele mobre:BMW R 45 (0354) BMW R 45 (0351) BMW R 50/5 (0240) BMW R 60/5 (0250) BMW R 65 (0353) BMW R 65 G/S (0482) BMW R 75/5 (0260) BMW R 80 G/S (0423) BMW R 850 GS (R259) BMW R 1100 R (R1100R) BMW R 1100 RS (R1100RS/96) BMW R 1100 RS-SE (R1100RS-SE) BMW R 1100 RT (R1100RT) BMW R 1100 S (WB10) BMW R 1100 S /CUP (WB10/04) BMW K 1100 LT (K1100LT) BMW K 1100 RS (K1100RS) BMW R 1150 GS (R21) BMW R 1150 GS ADV. (R21/ADV) BMW R 1150 R (R1150R) BMW R 1150 R ROCKST (308) BMW R 1150 RS (0447) BMW R 1150 RT (0413) BMW R 1200 C (R1200C) BMW R 1200 CL (442) BMW R 1200C MONTAUK (R12C-MONT) BMW K 1200 LT (K1200LT) BMW K 1200 LT (K2LT) BMW K 1200 RS (547) BMW K 1200 RS (589) Mesaj completat Adjudecat @Lucianggg sa se bucure de ea inca 10 ani de acum incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Mesaj completatAdjudecat @Lucianggg sa se bucure de ea inca 10 ani de acum incolo Multumesc mult! Cu prima ocazie, bem o bere MARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Incearca aici /index.php?...=607052&hl= mersi mult, insa e RS, eu caut RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 salut again. vreau sa stiu daca are careva din intamplare un ghidon de donat/cumparat de K/R 100/1100/1150 (in general de touring). thx!! mersi mult, insa e RS, eu caut RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 chiar nu are nimeni in bucuresti un K 1200 RS? (nu R Sport) vine sezonul de cumparaturi de mobre si as vrea sa vad una live inainte de drumul la germanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate