BMW RIDER Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Fiind o marca rara si cu personalitate m-am gandit ca ar trebuii sa deschid un topic posesorilor de BMW. Aici pot posta proprietarii acestei marca indiferent ca este modelul R, K, sau F. Cred ca nu suntem multi in Romania si astfel macar ne cunoastem, ne putem ajuta unul pe celalat, si putem discuta despre marca moto noastra preferata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Buna idee. Eu inca nu am una, dar ma pregatesc sa am una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 De acord, recent am trecut prin etapa schimbat filtre, reglat relantiul, ambreajul, si alte chestii de amplaore mica ce se pot face acasa, fara a implica reprezentanta BMW. Nu recomand mici reglaje sau reparatii dupa ureche asa ca "mentinem pasiunea" cu ajutorul sfaturilor sau tips-urilor oferite de alti detinatori Deci, e bine sa ne cunoastem si sa schimbam informatii, impartasind experienta acumulata la modul cel mai sanatos prin metoda "do it yourself" Acest topic sa ramana locul unde putem pune si primi raspunsuri legate de motoare BMW?!? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Va salut! E o idee buna,ca ma simteam cam stingher Am ceva experienta si documentatie la R 1150,la care am facut reviziile pina acum singur,am si un aparat pt sincronizat carburatoarele/injectia, daca are nevoie cineva il ajut cu placere, in limita posibilitatilor. Mai am si un R80/7 de la care folosesc acuma motoru pentru o motocicleta cu atas,ca imi place sa merg cu atas.Si despre asta mai am ceva cunostinte. Sa aveti o zi buna! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Merita atentia un link unde fiecare isi poate gasi jucaria: http://www.bikewalls.com/motorcycles/BMW_wallpapers sau http://home.planet.nl/~motors-20th-century/motors.html brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Si eu ma gandeam sa deschid un asemenea topic, insa erau probleme cu forumul, asha ca... am lasat-o balta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Salut! Ma bucur sa va gasesc aici! Eu am BMW doar de vreo 3 ani, dar incep sa ma pricep sa rezolv diverse mici probleme tehnice. Asadar (si ma adresez in special posesorilor de serie K) puteti sa apelati la mine pentru pareri, impresii sau sfaturi in legatura cu motocicleta. Succes! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Imi pare bine ca va place idea cu topicul. Asa macar ne cunoastem si poate mai putem sta de vorba pe la intruniri face to face. Pana atuncea eu zic ca ar fi bine sa punem cate o poza cu Bavarezele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ca bine zici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 un link interesant http://www.bmbikes.co.uk/bmwmodels.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boxer Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Salut cu bucurie ideea ! Poate cu timpul formam un grup mic dar bine "sudat" unde sa ne avem ca fratii... Pentru cei interesati: Am de vanzare acte de BMW R 60/5. (motocicleta am vandut-o piese si vreau sa scap de plata impozitului). Binete, Multi kilomerti, Welkome ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Inca un link ar fi catre http://www.ibmwr.org Forumul BMW. Are multe pagini de tehnica, detalii de reparatii si sfaturi. De asemenea are si o lista de discutii atasata, la care eu sunt abonat. Poate aruncati un ochi sa va faceti o parere. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 Am si eu de vanzare acte BMW R60 Caut coburi laterale pt BMW R 1100R s-h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Salut, Am si eu un BMW K1: Nu prea ma pricep la nimic, da' sper ca in vreo doua saptamani sa incep sa schimb situatia Numai bine. Didis Btw, a fost cineva la bimmerfest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Btw, a fost cineva la bimmerfest? Eu am fost prin zona simbata,am avut treaba pe la Cimpulung, dar nu am mai apucat sa ajung si la Cheia pentru ca a trebuit sa ajung acasa in aceeasi zi. Pe de alta parte, am depasit pe drum spre BV citiva participanti pe care nu mi-ars fi dorit sa-i intilnesc pe acolo....Sint convins ca reprezentau exceptiile totusi. Bob ps: tot caut prin calculator o poza cit mai sugestiva cu bmw-ul meu da nu gasesc...o sa-i fac zilele astea si o postez.poate il si spal pina atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boxer Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 K 1 ala a fost luat initial de la "Inverco" ?... Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 [...] Pe de alta parte, am depasit pe drum spre BV citiva participanti pe care nu mi-ars fi dorit sa-i intilnesc pe acolo....Sint convins ca reprezentau exceptiile totusi. [...] Posibil sa fie exceptii, nu stiu, dar sincer ma indoiesc. Mai este o intalnire in Septembrie la Sinaia. Detalii la: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=6343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Posibil sa fie exceptii, nu stiu, dar sincer ma indoiesc. Ei, sa nu fim rai...Ca daca ne uitam si-n ograda noastra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 K 1 ala a fost luat initial de la "Inverco" ?... Sa-l stapanesti sanatos ! Cred ca da. Din cate am inteles, a fost luat din Romania, sincer nu mai stiu numele firmei, dar pot sa aflu. Multumesc pentru urare Mi-ar fi placut sa merg la Bimmerfest macar pentru plimbare si socializarea cu alti posesori de motoare BMW. Sigur, vor mai fi si alte ocazii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Am gasit un BMW care m-a incantat in Italia! Care stiti variante bune de aducere in tzara? Firme serioase, rapide shi ieftine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Am gasit un BMW care m-a incantat in Italia! Care stiti variante bune de aducere in tzara? Firme serioase, rapide shi ieftine? /index.php?showtopic=41920 Asta daca te duci tu sa-l iei. Mai sint diversi care iti aduc motorul pina la granita pentru 200-500euro,am un amic pe care-l interesa subiectul si de aia stiu. Bafta Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 http://www.indian.no/ gasiti aici multe informatii tehnice,manuale de service etc,mai ales despre seriile mai vechi,pina la r100. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 Aveti posibilitatea sau stiti pe cineva cine poate cumpara de pe e-bay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 daca intereseaza pe careva piese de BMW K75, stiu un tip care are unul care a fost al politiei si a fost dat la REMAT. El inca mai functioneaza (doar carburatoarele ar trebui reglate)... Din pacate nu mai are acte (doar factura de la REMAT)... il da la 600 euroi... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 http://www.bmwgs.com/forums/showthread.php?t=143063 Poate nu ati ajuns pe aici inca,4 filmulete cu operatiuni frecvente la r1100/1150: o revizie la 1000km cu tot ce include ea(la motor)-gasiti reglarea jocului la supape,care se face la fiecare 10kkm sincronizarea injectiei, reglarea curelei de la alternator reglarea aprinderii. Explicat ca pentru americani. O zi buna! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate