tiberiu.anghel Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 o protectie noua costa 61 lei. dar fiecare plateste cat vrea pentru piese uzate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 o protectie noua costa 61 lei. dar fiecare plateste cat vrea pentru piese uzate. Tiberiu, arata-ne si noua, te rog, un reper concret de pret. Multumesc. o bucata? dreapta.. ai cumva stanga!? sau e set? Crazy Angel: Am doar pentru cilindru din dreapta. Crazy Angel: Pentru stanga, poate iti este de ajutor acest link: http://www.ebay.com/itm/96-BMW-R-1100-GS-LEFT-SIDE-COVER-TRIM-PANEL-4-VALVE-EMBLEM-1100GS-/251653103842 Daca tot am facut curatenie in garaj... nu ma pot abtine sa nu semnalez aparitia spectaculoasa a unor caucioace Continental Roadattack... cu DOT-uri expirate... dar niciodata montate! In stoc: una bucata 110/80-ZR19. Recomandat pentru bilantul-contabil "bunuri imobile", oarece atase... sau carucioarelor de argazuri. Spatele 150/70 R 17 s-a vandut! In stoc: una bucata 110/80-ZR19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 o bucata? dreapta.. ai cumva stanga!? sau e set? Am eu set complet stanga dreapta, noi. M-a facut cineva sa i le cumpar si cand sa i le trimit, nu a mai raspuns Ti le dau la jumate pretul de noi + transport catre tine prin Fan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Dan Cata...rogu-te... lumineaza-ne si pe noi: care este pretul obiectelor noi?! ca un nene ne-a bagat in ceata... a declarat... dar a uitat sa exemplifice. Multam fain! Editat Noiembrie 23, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 Spark plug cover, left 1 11141342979 $18.99 » Post actualizat in 23 Nov 2014 19:53 Dar sunt sigur ca nu ati vrut sa va imbogatiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 Mersi Andrei! In cazul acesta, eu am disponibila in Bucuresti sectorul 6 una bucata "spark plug cover" dreapta, completa, fabricatie 2001: 50 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Lista de preturi orientativa poate fi consultata la http://realoem.com/bmw/select.do?kind=M&arch=0. Orientativa fiindca preturile de acolo sunt pentru o alta piata, sunt in alta moneda si contin alte taxe. Pentru situatia actuala, pretul de pe realoem este conform cu realitatea din Romania. Pentru a dovedi,am atasat o oferta de pret. document.pdf Toate astea fiindca mi se pare normal ca anumite piese folosite sa fie vandute cu pretul lor real, corect. Din punctul meu de vedere, piesa asta, in conditiile in care este folosita, nu valoreaza mai mult de 20 lei. Dar repet! Fiecare are dreptul sa vanda ce doreste, cu cat doreste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Lista de preturi orientativa poate fi consultata la http://realoem.com/bmw/select.do?kind=M&arch=0. Orientativa fiindca preturile de acolo sunt pentru o alta piata, sunt in alta moneda si contin alte taxe. Pentru situatia actuala, pretul de pe realoem este conform cu realitatea din Romania. Pentru a dovedi,am atasat o oferta de pret. document.pdf Toate astea fiindca mi se pare normal ca anumite piese folosite sa fie vandute cu pretul lor real, corect. Din punctul meu de vedere, piesa asta, in conditiile in care este folosita, nu valoreaza mai mult de 20 lei. Dar repet! Fiecare are dreptul sa vanda ce doreste, cu cat doreste! mare parte din piese, cele vechi sau expirate ar trebui sa fie donate unuia care are nevoie de ele,,asa face un motociclist adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) tiberiu a pus o proforma pentru o piesa noua, nu expirata sau folosita. iar in factura aia sunt incluse si costurile catre sampania lui ponta din dubai. nu a pus o proforma pentru ceva ce a gasit prin balcon. Editat Noiembrie 24, 2014 de COObra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 mare parte din piese, cele vechi sau expirate ar trebui sa fie donate unuia care are nevoie de ele,,asa face un motociclist adevarat Ai dreptate Donez doua protectii de bujie, de plastic, noi, nemontate, cu conditia ca cel care le primeste sa isi suporte transportul (FanC.) sa faca un gest asemanator pana la sfarsitul anului asta Gestul nu trebuie ulterior justificat, doar lui, pentru sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 o protectie noua costa 61 lei. Pentru exactitate: No.DescriptionSupplementQty From Up To Part NumberPriceNotesPhoto01Spark plug cover, left111141342979$18.99 01 Spark plug cover, right111141342980 $18.99 02 RUBBER BUFFER211141341262 $7.29 Total... $26,28... Plus taxele de transport! In cazul acesta, eu am disponibila in Bucuresti sectorul 6, Zona Favorit una bucata "spark plug cover" dreapta, completa, fabricatie 2001: 50 RON. mare parte din piese, cele vechi sau expirate ar trebui sa fie donate unuia care are nevoie de ele,,asa face un motociclist adevarat Un posesor adevarat de BMW asteapta intotdeauna cu drag o donatie discreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Sun eu interest de set protectie dar de acest gen : desi cred ca merg si modelul 2001. Dan Cata pote sa ma lamureasca. multumesc Editat Noiembrie 24, 2014 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Alea merg pe orice cilindru care are doar o bujie. Daca ai mobra cu doua bujii pe cilindru, iti tre alte protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Eu sunt interesat de o protectie bujie stanga ( cineva a avut nevoie de ea si s-a servit de pe motorul meu). 1150gs 2002. Editat Noiembrie 24, 2014 de Evol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 @ Dan Nastase: Piesa 1 se livreaza cu tot cu bumbii de cauciuc; tot 61 lei ramane pretul. @ red bandit: setul de protectii pentru R1100 costa 444 lei Intr-adevar, protectiile acelea merg pe toate oilhead cu 1 bujie / cilindru @Evol: pretul e identic pentru stanga sau dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) @tiberiu.anghel: Ma interseaza pretul la furnizorul din Bucuresti la piesele de mai jos, stanga-dreapta. Multumesc. Editat Noiembrie 24, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) "Dan Cata" - deci merg cu success si la mine Poti sa le trimiti la mine ... Promit ca fac un gest asemanator. Editat Noiembrie 24, 2014 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 se pare ca am ratat "promotia"... off » Post actualizat in 24 Nov 2014 18:07LE: o intrebare, are cineva un far spart de R1150RT? La iarna, ma apuc sa fac matrita pt parbiz custom si far clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 daca vrei ti dau yo de K1200GT, ca la cat costa unu nou parca as avea nevoie de un backup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 sigur ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 far clar. ca sa fie treaba buna, pui o lupa in far. Daca farul original era cu sticla cu striatii iar tu ii pui sticla clara, 99% o sa iti imprastie lumina aiurea. Am testat la o masina si pana nu am gasit oglinda cu striatii, nu am facut treaba (atunci nu prea se gaseau lupe pe toate drumurile)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 am lupa H7 cu schimbare de faza. mersi pt pont . vreau sa am inca un far de rezerva din cauza RAR-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Daca tot se fac donatii ,imi da si mie cineva 11007716693.poate aveti prin garaj .dau si bere nu pe bani ca domnul nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Nu fiti rautaciosi. Dan are dreptate. Am facut o proba astazi si se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu.anghel Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 @Dan Nastase: Salut, pretul lor este identic cu al celor pentru modelul cu 1 bujie / cilindru; deci tot 444 lei. Cum am spus si mai sus, se poate verifica lista orientativa pe realoem.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate