arunescu Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 m-am gandit ca prin posturi si mesaje sunt mai greu de convins unii incepatori de importanta purtarii echipamentului. aici putem lasa imaginile sa vorbeasca de la sine: 1. lipsa manusilor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 (editat) ...... Editat Iunie 21, 2005 de arunescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Constructiv topicul dar infiorator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 tricou..... motocicleta ....... cazatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 (editat) Opreshtete omule ca incepe sa arate topic-ul cam morbid. Editat Iunie 21, 2005 de romeo s.katana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 Romeo, si mie imi venea sa plec in tricou pana am vazut imagini asemanatoare. sper sa aiba acelasi efect si asupra altora. nu sunt imagini morbide - nu a decedat nimeni - doar accidente "minore" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 nici muschii nu ofera o protectie corespunzatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Asta chiar ca e CONSTRUCTIV!!! Mai ai? Poate asa cei cu figuri in cap invata ceva sau macar le intra frica in oase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 purtati cizme/bocanci care sa protejeze glezna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 si niciodata nu uitati casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Da ai dreptate....baga spaima in oase..........dar dupa 2~3 ore cine merge fara echipament o sa merag si in continoare fara .....asta este.....fiecare cu pielea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Da ai dreptate....baga spaima in oase..........dar dupa 2~3 ore cine merge fara echipament o sa merag si in continoare fara .....asta este.....fiecare cu pielea lui. Dupa ce ai vazut asta live pe pielea unui tovaras sau chiar a ta , crede-ma, nu mai uiti cte zile oi avea. Unora poate li se pare morbid, dar pozele sunt bune puse aici, asa poate incepatorilor le da de gandit. CASCATI BINE OCHII, REALITATEA NU O VEDETI IN BIKER BOYZ, CI AICI !!!!!!! Yo, brother, Hayabusa for life! That's how we roooooooooll P.S. Cer scuze posesorilor de GSXR1300 dar numele asta sonor e recunoscut de cei mai multi "wannabees" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Pozele astea le cataloghez drept blande... Se poate MULT MAI RAU. Accidentatzii din poze au mers destul de incetisor. Din ce am vazut in anii de practica pe la Urgenta, se poate mult mai rau. De fapt postase cineva mai de mult o poza luata de pe rotten.com cu ce poate face lipsa castii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 din pacate, numai cei seriosi se uita pe astfel de topicuri. papagalii sunt prea ocupati sa fie cool. eu stiu ce inseamna 2 'taieturi' cusute cu 11 copci. le-am vazut pe mine si le-am studiat pina sa le coasa. nu mai vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Eu zic sa bolduiti topicul si sa-l mutati la teme importante. Veti salva cativa metrii patrati buni de piele de la jupuiala. Am fost si eu in situatia din postul 1, poate chiar un pica mai rau, da nu am simtit nevoia sa fac poze si sa le pastrez ca amintire. Mai circula pe net cateva poze horror rau de tot, da astea mai "usurele" cred ca sunt mai bune, deoarece te indeamna sa iei masuri. Cand vezi o poza gen supersport impact frontal cu tir, iti vine sa te lasi de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 eu am 2 cicatrici mari in palme de acum 10 ani...........cunosc senzatia........si cand mergeam la wc trebuia sa fie cineva sa ma deschida la pantaloni.........foarte bun topic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 foarte bun topic!!! Agree cu nenea... si bagatzi ochiu mare acilica.... ca asta va asteapta..... @Axa: se pare ca "busa fanii" sau "hayabusa for life" nu au percutat la provocarea dvs.... too bad for them... io dau camera, cine le face poze.... PS prin pozele astea e si vreun pancar din berceni... cu ZX12 cumva.... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Hai sa facem pliante si sa le distribuim pe la scolile moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Am si eu o poza de la o cazatura moto de anul trecut fara echipament(doar casca si manusi) si daca as putea chiar acum mi-as lua geaca si ghetele ca sa am tot echipamentul. O sa pun poza in curand Pana atunci aveti grija de pielea voastra ca DOARE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Eu de cand m-am frecat un pic de asfalt imi iubesc geaca de piele si am trecut de la fash la blugi - pantalonii. Manusi n-am inca dar incerc sa-mi iau si poate chiar si ghete. La mine a fost o chestie de 30 sec in curba, fara avarii la scuter si doar zgarieturi la mine dar m-a facut mult mai atent si mai temperat. Mi-am adus aminte acum de un prieten - tot cu scuter, care radea de mine ca transpir tot la 30 de grade cu geaca de piele pe mine; ar trebui sa vada pozele astea. Daca mai vad poze din astea, o sa incep sa ma intreb daca sa mai dau A sau sa raman cu A1... Bun topic oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate